פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים עד כמה אמינה התשתית של HOT?האם משהו נתקל בתקלות איתה?אני שואל משום שיש לי תשתית כזאת, יש לי ניתוקים לפעמים, או שהתקשורת איטית לפעמים.לפעמים אני צריך לנתק את המודם והנתב, ורק אז התקשורת חוזרת.אציין שהנתב חדש, והתקנתי אותו והוא עבד טוב, ושניתקתי אותו ועבדתי רק עם המודם עדיין היו בעיות.האם ל HOT יכולה להיות בקרה כלשהי, על זה שיש לי נתב?האם כדאי לעבור לבזק?
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מדובר על תשתית docsis 2.0 שמשתנה מאזור לאזור לכן אי אפשר לתת תשובה כללית על כל התשתית בארץ ואותו דבר גם נכון לתשתית הADSL שבזק מספקת במקביל.להוט אין שום שרך לדעת שאתה עובד עם נתב וגם אין להם שום אינטרס לדעת את זה.האם פנית לתמיכה שלהם בגלל אותם בעיות?
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר הייהתשתית היא של אזור הרצליה.פניתי אליהם, והם אמרו לי, שבמשך 24 שעות הם יפעילו בקרה אצלהם על התשתית לראות אם יש ניתוקים, או תקלות אחרות.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים גם אם תגיד הרצליה זה ממש לא יעזור כי השינוי יכול להיות ברמה של בית או כניסה או אפילו דירה בודדת.מה שהיית צריך לעשות בהתחלה זה לפונות להוט ולא לפה.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר פניתי קודם כל להוט, אבל זה לא קשור, הייתי מעוניין בחוות דעת נוספת חוץ ממה שהם אומריםבשביל מה קיים הפורום?
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים כמו שהסברתי השאלה שלך היא כללית מדי ולא ניתן לענות עליה בצורה חד משמעית.במצבים כאלו כל מקרה הוא ייחודי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.