פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים שלום לכולם..אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומהברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקבילשימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץוכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר.אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובהתודה לכל העוזרים..שלומי..
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים הלוח לדעתי ביזבוז. עדיף לך לקחת P5E של ASUS הוא עולה היום 900 שקל והוא מצויין!אם אין לך קירור מים אז החום יגביל אותך לפני הלוח הזה... קפיש?
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר תודה לעוזרים וסליחה על הבורות.פשוט אני מבין יותר בתוכנות והרבה פחות בחומרה.אז ככה: יש קירור מים של טרמלטק ביג אווטר 735...השאלה האם הוא מתאים..עכשיו לגבי הלוח אני רוצה שיהיה מעודכן חדיש עם כל האופציותלא יודע למה אבל ננעלתי על הלוח הזה.השאלה האם הוא משפיע על העובדה שמטרת המחשב היא עבודה גרפית?..יכול להיות שזה לא מתאים בכלל אני לא יודע..האם צריך לוח מיוחד שהיו לו אופציות לחלקים מיוחדים המשמשים לעבודה גרפית?..
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים תודה לעוזרים וסליחה על הבורות.פשוט אני מבין יותר בתוכנות והרבה פחות בחומרה.אז ככה: יש קירור מים של טרמלטק ביג אווטר 735...1 השאלה האם הוא מתאים..עכשיו לגבי הלוח אני רוצה שיהיה מעודכן חדיש עם כל האופציותלא יודע למה אבל ננעלתי על הלוח הזה.2 השאלה האם הוא משפיע על העובדה שמטרת המחשב היא עבודה גרפית?..יכול להיות שזה לא מתאים בכלל אני לא יודע..3 האם צריך לוח מיוחד שהיו לו אופציות לחלקים מיוחדים המשמשים לעבודה גרפית?..1. פיזית הוא מתאים לתושבת של המעבד אבל באתר לא רשום שהוא תומך במעבדים החדשים (מבוססי CORE...)2. הוא לא משפיע.3. לא, הוא פשוט צריך להיות לוח חדש שתומך בתכנולוגיה האחרונה.כתבת "ביג אווטר" אתה בטח מתכוון ל-ביג וואטר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.