פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים שלוםאני חדש בפורום וחדש מאוד בכל עניין הקונסולות עד היום אניתמיד שיחקתי במשחבלא כל כך דיבר אלי כל העניין של סוני או אקס בוקסאבל עכשיו כשמשחקים רבים יוצאים בלעדית רק לסוני או רק לאקס בוקס ולא למחשב אז אני רוצה לקנות אקס בוקסאני יודע שיותר טוב סוני 3 אבל אתם יודעים מה השיקול לבחור את הרקס בוקס.אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בכל העניין ואני לא מבין בכלל מה לקנות ואת כל הפרטים.אגב אחי נמצא באנגליה ושם עולה פחות האקס בוקס.מישהו יכול בבקשה להסביר לי על כל הפרטים שכדאי לשים עליהם דגש בקנייהועל הגירסאות של מה כדאי.. עלית או פרימיוןם או לא יודע מה..וגם מה זה טבעת המוות וכל העניין..מקווה שתענו בהקדם תודה
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים אין לי הרבה זמן אז בקצרה לפחות כרגע RROD או טבעות המוות האדומות בעברית זה סימן של בעיה בחומרה שמצריכה תיקון פיזי בעצם נדלקות 3 נורות אדומות במכשיר יש גם 4 נורות אדומות שזה אומר שהכבל לא מחובר טוב מה שאפשר לפתור בקלות בעניין הסיבה שבגללה אתה מעדיף X360 ולא PS3 לפי דעתי זה טעות לקנות X360 בגלל הסיבה הזאת היום כי X360 בלי LIVE (השרות המקוון ) זה מכשיר מסורס מאוד ומכשירים פרוצים יכולים לקבל באן מהשרות לקונסולה עצמה ככה שלא תוכל להוריד עדכונים \דמו\משחקי LIVE ארקיד וכו ולא לשחק מולטי אני ימשיך לדבר יותר מאוחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.