פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים שלום,עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך?תודה
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים בהיתחשב בעובדה שDVD רגיל לא יודע HDאני אומר שיש לך סיכוי יותר טוב עם הלפטופ.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר ודאי שמדובר בDVD עם FULL HD אחרת איך הוא מחובר עם כבל HDהשאלה תכלס היא האם כבל מסך רגיל מעביר באותה כמות ואיכות נתונים כמו הכבל HD
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים זה שהוא מחובר ב HDMI לא אומר שהוא HD.הוא כנראה עושה אינטרפולציה לסרטים רגילים שיראו HD.אם תשים קובץ HD על הלפטופ, ותחבר דרך VGA(שגם יכול להעביר HD) יפעל מצויין.אם תשים את אותו הקובץ(לא HD) על שני המכשירים, תראה יותר טוב מה DVD בגלל החיבור, אבל לא בהרבה...
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר לא ממש הבנתי אותך.. אתה אומר שבדרך כלל DVD שיש לו יציאת HD הוא לא בהכרח עם יכולת אמיתית של HD או שסתם יש כאלה חארטות?אני די בטוח שהDVD שלי הוא באמת HD
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים הDVD שלך עושה Upscaling ל-DVD ל720P או 1080P, תלוי במכשיראבל הוא לא יודע לקרוא תוכן HD אמיתי, את זה יכולים רק נגני בלו-ריי ו-HD-DVD שמת מזמן.אם תשים קובץ HD בלפטופ שלך ותחבר עם VGA, האיכות תיהיה הרבה יותר טובה, כי זה יהיה HD אמיתיהDVD שלך בכל מקרה לא יידע לקרוא קבצי HD.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים למה אנשים מסרבים להיפרד מהמונח הזה "DVD", לעזאזל... אף אחד מאיתנו לא באמת משתמש כבר ב"DVD" אלא אם כן הוא משכיר או קנה.. כולם משתמשים בDIVX\XVID\MKV... אנשים צריכים להתחיל להפנים את זה..... במדינה שאנשים חיים בסרט שסרט DIVX זה DVD בחיים לא ייכנסו כונני בלוריי ודומיהם... הכי קרוב לזה יהיו שידורי HD בחבילות נורמליות של הכבלים והלווין אבל חוץ מזה.. אין מצב שאנשים יעברו לבלוריי... קודם שייפטרו מ"DVD" שלדעתי כבר מת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.