פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים they came for him one winters nightarested himhe was raped couse he found this Ipod andtoke it to himself!
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים they came for him one winters nightarested himhe was raped couse he found this Ipod andtoke it to himself!כולל כל השגיאות?
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים had no idea what to do with all the spare cash i had lying around--if you find this shit, please don't laugh at the songs --engravings ain't gay, talk to the hand cause the.. ouch...--yep. bought myself a gaypod. and i ain't shy about permanently admitting it either--just another gaypod tattoo. look away! don't you dare judging my pretty little ...ouch..--shut your mouth! comparing gaypod to zune is like comparing apples to MP3 players
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר טוב אז כל השורות הטובות ארוכות מדי, וגם אם אני מצליח למצוא איזה קטע טוב מEnter sandman לדוגמא, אז השורה השלישית שהיא הפאנצ' לא נכנסת. חרשתי עכשיו גם מלא שירים, ושום דבר טוב לא נכנס, וחבל :\ (אם רק היו 3 שורות) נראה לי שבסוף אני אלך על הקטע של הiDoron, למרות שזה מבאס או שיש גם את לכל המתחכמים, מענין אותי באיזה נגן אתם משתמשים. אני צריך נגן בנפח של כ80GB. איזה אפשרויות כבר יש? ZUNE - מכוער, ולא איכותי יותר מiPod D2/Archos - לא צריך את כל החרטא שהוא מכיל Ipod - ממוסחר, לא "COOL, קשוח פלילי פשערשע ומיוחד" אבל אין מה לעשות, האפשרות הכי טובה בשבילי.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים if you find this shit, please don't laugh at the songs אתה חייב לבחור בזה! ;D ;D
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים רצינות לרגע... אין על ג'יימס דיו...(DIO)"Holy diver you've been down too long in the midnight sea oh what's becoming of meRide the tiger you can see his stripes but you know he's clean oh don't you see what I meanGotta get away holy diver yeah"
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים זה יצא מגעיל לחרוט את זה..דורון, לדעתי תקח משהו קליט כמו (אמרת 3 שורות?)Feel The MusicBe The MusiciPODאו - Listen, Love, Feel the musicיש עוד הרבה בסגנון בעיקרון, אם אהבת תרשום.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר אלו דברים מעפנים, מתאימים לפרסומות של אורנג'ואמרתי שחבל שאי אפשר 3 שורות, לא שיש
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים WARNING - contain oriental music רק מישהו שיעלה על הדעת לקנות גייפוד, בכלל יחשוב על משפטים כאלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.