פורסם 2003 ביוני 822 שנים לאחרונה קורה לי דבר מוזר.במהלך התקנת משחקים (קרה לי כבר ב2 משחקים) ההתקנה נעצרת וקופצת הודעת שגיאה.האם מישהו נתקל בזה אי פעם ויודע כיצד לתקן את הבעיה?
פורסם 2003 ביוני 822 שנים לא רוצה לבאס, אבל בפעם האחרונה שזה קרה לי(לפני שנתיים) המעבד היה על סף מוות :-Xבדוק קירור.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים אני לא רואה קשר בין זה למעבד...נראה כי הדיסק נהרס, התמונה שאתה מציג זה תמונה מתוך התקנה או כאשר אתה מנסה להפעיל את המשחק ?גם בהודעת שגיאה עצמה נאמר כי The Medium ... Corrptedיכול להיות שזוהי גם בעיה בחלונות או אולי וירוס, כדי להיות בטוח שזה הדיסק שגורם לבעיה אני ממליץ שתתקין אצל חבר ותבדוק.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים יש קשר למעבד ועוד איך , בעיות של Uncompress ... יכל להיות גם בעיית זכרון פנימי , אבל בספק .או איזה וירוס שיש לך שמשנה את תוכן הקבצים ודופק אותם , למשל הצ'ירנובל היה עושה זאת ... ועוד הרבה אחרים .ישנם הרבה סיבות לבעיה שלך ...
פורסם 2003 ביוני 822 שנים פעם אחרונה שזה קרה לי (שנים עברו) זה היה וירוס שפגם בכל קבצי ה EXE שהרצתי...
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר ההודעה מתקבלת במהלך ההתקנה.יש לי אנטי ווירוס מעודכן ולא נמצאו שום ווירוסים.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אל תקשיב להם לפני שבוע קיבלתי מחשב חדש שניסיתי להתקין battlefield1942קיבלתי את אותה שגיאה וגם במחשב הקודם זה קרה לי לא יכול להיות שהיתה בעיה בשניהם אם אתה צורב דיסקים ב iso זה קורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.