עבור לתוכן

האם על פרימיום HDMI הוא גם פלקון? 360

Featured Replies

פורסם

מצאתי יד שניה 360 הוא אומר שקנה אותו לפני חצי שנה ויש לו ,HDMI האם הוא גם פלקון ?

שאלות נוספות חשובות!!!

1. אין לו מתאם מתח (הקנסולה היא אמריקאית) האם אני יכול להשתמש בשנאי שלי וזה יעבוד

2. האם בגלל סיבות שאתם בטח מבינים אני יכול להרכיב שם את ה DVD מהמכשיר שלי הוא שצריך לעשות את כל העניין מחדש?

3. האם הוא מוכר אותה בגלל שלא ניתן להריץ איתה גיבויים ? איך ניתן לדעת את זה, כי הבנתי שיש גירסה חדשה עם כוננים LITEON

תודה

פורסם

אפשר להחליף את הכונן ולא לא בטוח שזה פלקון תבדוק לפי הקוד הSKU של הקונסולה.

פורסם
  • מחבר

אפשר להחליף את הכונן ולא לא בטוח שזה פלקון תבדוק לפי הקוד הSKU של הקונסולה.

תודה דובי,

א. מה לגבי השנאי (ה 360 שלו הוא 110) האם אוכל להשתמש בשלי ולא לקנות חדש (ה 360 שלי הוא 220 יפני)

ב. מה זה SKU ואיך ניתן לבדוק לפי זה?

ג. האם במידה וה 360 הוא עם הכוננים ה"חדשים" של LiteON עדיין אני אוכל להשתמש בשלי על מנת להריץ ה"כל"

פורסם

כן אתה יכול.

וכן אם אתה מחליף כונן כל הפיטשרים של הקודם ישארו, טוב ששמרת עליו הכוננים האלה נמכרים ביותר מ100 דולר באיביי :smile1:

פורסם
  • מחבר

הכוננים האלה נמכרים ביותר מ100 דולר באיביי :smile1:

:o

ד"א אם אפשר הסבר קטן על ה SKU ואיך אני מוודא שזה פלקון לפני שאני קונה

אני צריך לסגור איתו מחר.

תודה

פורסם

יש את את הmodel number במדבקה על הXBOX מאחורה תריץ בגוגל חיפוש ותבדוק לאיזה תאריך ייצור הXBOX שלך שייך

פורסם
  • מחבר

יש את את הmodel number במדבקה על הXBOX מאחורה תריץ בגוגל חיפוש ותבדוק לאיזה תאריך ייצור הXBOX שלך שייך

ומה עם ה 175W זה מספיק

פורסם

הספק שלך 175W? אתה בטוח, אם הוא לא פאלקון אז לא יעבוד, אבל 203W עובד על כל הדגמים.

פורסם
  • מחבר

הספק שלך 175W? אתה בטוח, אם הוא לא פאלקון אז לא יעבוד, אבל 203W עובד על כל הדגמים.

לא, התכוונתי שבמקום לבדוק את המספר הסידורי של הקונסלה האם זה מספיק לשאול את הבן אדם אם רשום לו 175W

פורסם

פילפל גורג'י ככל הידוע לי 175 זה פאלקון בטוח

אבל בכל זאת לקנות X360 משומש זה הימור רציני

לך תדע למה הוא מוכר

אולי קיבל באן מLIVE ואולי היו לו בעיות חומרה

עדיף לך לקנות גרסת ארקיד מחנות

לקבל אחריות שלט נוסף ותחבר את הארד דיסק שלך לשם

ויהיה לך שקט למשך האחריות

פורסם

לי יש XBOX360ELITE ורשום על זה 175...אז לפי דעתי זה פאלקון

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת לקנות X360 משומש זה הימור רציני

לך תדע למה הוא מוכר

אולי קיבל באן מLIVE ואולי היו לו בעיות חומרה

:nixweiss:

שאלה נכונה מאוד

פורסם

אתה לא יכול להחליף בין כוננים של שתי קונסולות :nono:

הסיבה נעוצה בכך שהכונן מגיע עם קושחה המותאמת ללוח האם הספציפי שהגיע עם אותה קונסולה, אם ברצונך להחליף

בין הכוננים, אזי אתה צריך גם להחליף בין ה-PCB's של הכוננים עצמם, כונן ללא קושחה מתאימה פשוט לא יעבוד.

פורסם

לא צריך להחליף בין הPCB, רק צריך שה קי של הכונן יתאים לקי של הקונסולה וזה די קל לעשות

פורסם

ולא ניתן להוציא את ה"KEY" המדובר מהלייט און, אני הייתי מברר טוב טוב לפני שהייתי קונה.

175W זה בטוח Falcon היו גם 360 עם HDMI שהם לא Falcon אלא Zephyr שמגיע עם 90NM

אבל הגופי קירור שלו משופרים כמו ב Falcon.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים