פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מצאתי יד שניה 360 הוא אומר שקנה אותו לפני חצי שנה ויש לו ,HDMI האם הוא גם פלקון ?שאלות נוספות חשובות!!!1. אין לו מתאם מתח (הקנסולה היא אמריקאית) האם אני יכול להשתמש בשנאי שלי וזה יעבוד2. האם בגלל סיבות שאתם בטח מבינים אני יכול להרכיב שם את ה DVD מהמכשיר שלי הוא שצריך לעשות את כל העניין מחדש?3. האם הוא מוכר אותה בגלל שלא ניתן להריץ איתה גיבויים ? איך ניתן לדעת את זה, כי הבנתי שיש גירסה חדשה עם כוננים LITEONתודה
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אפשר להחליף את הכונן ולא לא בטוח שזה פלקון תבדוק לפי הקוד הSKU של הקונסולה.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר אפשר להחליף את הכונן ולא לא בטוח שזה פלקון תבדוק לפי הקוד הSKU של הקונסולה.תודה דובי,א. מה לגבי השנאי (ה 360 שלו הוא 110) האם אוכל להשתמש בשלי ולא לקנות חדש (ה 360 שלי הוא 220 יפני)ב. מה זה SKU ואיך ניתן לבדוק לפי זה?ג. האם במידה וה 360 הוא עם הכוננים ה"חדשים" של LiteON עדיין אני אוכל להשתמש בשלי על מנת להריץ ה"כל"
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים כן אתה יכול. וכן אם אתה מחליף כונן כל הפיטשרים של הקודם ישארו, טוב ששמרת עליו הכוננים האלה נמכרים ביותר מ100 דולר באיביי
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר הכוננים האלה נמכרים ביותר מ100 דולר באיביי ד"א אם אפשר הסבר קטן על ה SKU ואיך אני מוודא שזה פלקון לפני שאני קונה אני צריך לסגור איתו מחר. תודה
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים יש את את הmodel number במדבקה על הXBOX מאחורה תריץ בגוגל חיפוש ותבדוק לאיזה תאריך ייצור הXBOX שלך שייך
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר יש את את הmodel number במדבקה על הXBOX מאחורה תריץ בגוגל חיפוש ותבדוק לאיזה תאריך ייצור הXBOX שלך שייךומה עם ה 175W זה מספיק
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים הספק שלך 175W? אתה בטוח, אם הוא לא פאלקון אז לא יעבוד, אבל 203W עובד על כל הדגמים.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר הספק שלך 175W? אתה בטוח, אם הוא לא פאלקון אז לא יעבוד, אבל 203W עובד על כל הדגמים.לא, התכוונתי שבמקום לבדוק את המספר הסידורי של הקונסלה האם זה מספיק לשאול את הבן אדם אם רשום לו 175W
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים פילפל גורג'י ככל הידוע לי 175 זה פאלקון בטוח אבל בכל זאת לקנות X360 משומש זה הימור רציני לך תדע למה הוא מוכר אולי קיבל באן מLIVE ואולי היו לו בעיות חומרה עדיף לך לקנות גרסת ארקיד מחנות לקבל אחריות שלט נוסף ותחבר את הארד דיסק שלך לשם ויהיה לך שקט למשך האחריות
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר אבל בכל זאת לקנות X360 משומש זה הימור רציני לך תדע למה הוא מוכר אולי קיבל באן מLIVE ואולי היו לו בעיות חומרה שאלה נכונה מאוד
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אתה לא יכול להחליף בין כוננים של שתי קונסולות הסיבה נעוצה בכך שהכונן מגיע עם קושחה המותאמת ללוח האם הספציפי שהגיע עם אותה קונסולה, אם ברצונך להחליף בין הכוננים, אזי אתה צריך גם להחליף בין ה-PCB's של הכוננים עצמם, כונן ללא קושחה מתאימה פשוט לא יעבוד.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים לא צריך להחליף בין הPCB, רק צריך שה קי של הכונן יתאים לקי של הקונסולה וזה די קל לעשות
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים ולא ניתן להוציא את ה"KEY" המדובר מהלייט און, אני הייתי מברר טוב טוב לפני שהייתי קונה.175W זה בטוח Falcon היו גם 360 עם HDMI שהם לא Falcon אלא Zephyr שמגיע עם 90NMאבל הגופי קירור שלו משופרים כמו ב Falcon.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.