פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים במידה ויש לך חיבור hdmi במסך - כבל hdmi.במידה ואין לך - כבל vga מיוחד לxbox, כל מסך יתאים למשימה, לא חייב מסך תומך hdcp.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר יש הבדל באיכות בין כבל hdmi לבין כבל VGA? או שזה לא משנה.. התמונה תהיה אותה תמונה עם כבל hdmi וvga?
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים קרובה מאוד.בא נגיד שקצת קשה לשים לב להבדל , אבל לפעמים יש.אני אישית שם לב להבדל בין VGA לDVI (כשההפרש בין מתי אני רואה כל אחד קרוב) , אבל יש לי חברים שממש לא.ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים ההבדל בא לידי ביטוי כאשר מדובר בכבל של כמה מטרים ומעלה, בכבל קצר קשה לראות הבדל משמעותי בין VGA ל-DVI.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מנסיון עם מספר כבלים של VGA ל 360 אני יכול לומר לך שיש הבדל משמעותי בין VGA ל HDMI/DVI בייחוד בכבלים הסיניים הזולים(שנמכרים ביוקר בארץ) שמוכרים בחנויות בארץ, התמונה לא חדה ורואים תמונות רפאים.זה כאמור קיים בכבלים הסיניים ולצערי זה מה שתמצא בארץ, הכי מומלץ כבל HDMI עם מתאם ל DVI אם צריך.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מנסיון עם מספר כבלים של VGA ל 360 אני יכול לומר לך שיש הבדל משמעותי בין VGA ל HDMI/DVI בייחוד בכבלים הסיניים הזולים(שנמכרים ביוקר בארץ) שמוכרים בחנויות בארץ, התמונה לא חדה ורואים תמונות רפאים.זה כאמור קיים בכבלים הסיניים ולצערי זה מה שתמצא בארץ, הכי מומלץ כבל HDMI עם מתאם ל DVI אם צריך.ומה עם כבל HDMI עם מתאם ל VGA או שזה לא משנה
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אני מניח שאתה מדבר על Transcoder, בכל מקרה אני לא מכיר אישית את המכשיר שלך.ספציפית דיברתי על כבלים סיניים שמוציאים VGA ישירות מה 360, זה מה שמוכרים בארץ וזה זבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.