פורסם 2003 ביוני 822 שנים מתחרה לEMP??? גם ככה יש בארץ שלנו 6 מיליון איש, מיתוכם נגיד 200,000 מכורי מחשבים, מתוכם 50,000 אוברקלוקריםמתוכם 5000 משתמשים בקירור מים. ממש קצת. חחחח הלוואי.....בארץ? לא יותר מ50 איש עם קירור מים. וגם זה עם קצת הגזמה.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מתחרה לEMP??? גם ככה יש בארץ שלנו 6 מיליון איש, מיתוכם נגיד 200,000 מכורי מחשבים, מתוכם 50,000 אוברקלוקריםמתוכם 5000 משתמשים בקירור מים. ממש קצת."מתוכם 50,000 אוברקלוקרים" בוא נגיד שהגזמתה בטירוף!!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מה גורם לך לחשוב שאין אנשים שמבינים במחשבים ופשוט לא גולשים באתרי חומרה ישראליים?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים יש אבל לא בכמות כזו גדולה... בקיצר בישראל אני מעריך יש לא יותר מ-30 מערכות קירור מים על מחשבים ביתיים.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים יש אבל לא בכמות כזו גדולה... בקיצר בישראל אני מעריך יש לא יותר מ-30 מערכות קירור מים על מחשבים ביתיים.אני דיי בטוח שאתה ויש יותר מ 30 מערכות קירור מים לא חייב להיות משהו איכותי בטירוף אלה סתם מערכת מעפנה כגון AEROCOOL שאנשיים קונים מבלי לדעת בכלל בגלל השקט או מערכות שמכרו בזמנו ב KSP ואני יודע שקנו יחסית הרבה משם.אתר יפה מאוד כנ"ל גם המוצרים בו, בהצלחה לאליאור!!!שאלה מתי יוצאת ביקורת על המערכות שלך?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים קודם כל,מזל טוב על האתר ובהצלחה!ועכשיו יש לי שאלה,אם אני אבקש ממך,אתה תוכל ליצור לי בלוק סטייל White Water?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים קודם כל,מזל טוב על האתר ובהצלחה!ועכשיו יש לי שאלה,אם אני אבקש ממך,אתה תוכל ליצור לי בלוק סטייל White Water?הLRWW מוכן לייצור, אם תהיה דרישה, תהיא גם סידרה מוגבלת של הדגם הזה.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אוקיקראתי ונהנתיאז מה במילים פשוטות זה נותן? יותר ביצועים?אז למה לא לבנות רק כאלה?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים סופסוף בן אדם נורמאלי....... בסופו של דבר זו הייתה מטרת ה-THREAD.... לא העברת ביקורת, לא דיון על המוצרים אלא פשוט ברכות לחבר בקהילה. כל ההתחלה הייתה ברכות... גם ממני מיותר לציין שבכל מקרה אין כוונת זדון, עלה והצלח! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.