עבור לתוכן

מזל טוב אליאור (THE BYTER).... האתר של EMP פעיל.

Featured Replies

פורסם

טוב... i rest my cast אין לי עוד טיעונים כנראה היבואנים יותר חכמים...

• תגובות 102
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזל טוב ! ובהצלחה !

עלה לי רעיון בקשר לנזילה

אפשר לשים ספוג כזה שאתה מקבל עם כרטיסים על הכרטיס מסך וככה שאם יורד כמה טיפות הוא פשוט סופג אותם

ולא מגיע לכרטיס אפשר לשים את זה על כל הסביבה איפה שיש סכנה שיפגע ממים :)

פורסם

הספוגים שבאים בקרטון לא סופגים כלום חוץ ממכות

תנסה לשים כמה טיפות עליהם תראה שברגע הראשון זה לא נוזל אבל לאחר כמה שעות זה יתחיל לטפטף מתחתית הספור כי הוא מאוד אוורירי :)

פורסם

סתם מסקרן אותי...

למה הבלוקים כל כך יקרים? 250 שקל... זה דיי הרבה לא?

275, באמת יקר.

ו70 ש"ח על ריליי עם חיבורים?! אני קונה בחנות באזור התעשייה בפחות מ20 שקל (וגם זה יקר מאוד יחסית למחיר עלות) ומקמבן עם מולקס לבד...

ומה כל כך מיוחד בצינורות שעולים 70 למטר? כיפוף אקסטרא טוב? גם ככה לא מכפפים הרבה בגלל שזה רע לזרימה.

פורסם

275, באמת יקר.

ו70 ש"ח על ריליי עם חיבורים?! אני קונה בחנות באזור התעשייה בפחות מ20 שקל (וגם זה יקר מאוד יחסית למחיר עלות) ומקמבן עם מולקס לבד...

ומה כל כך מיוחד בצינורות שעולים 70 למטר? כיפוף אקסטרא טוב? גם ככה לא מכפפים הרבה בגלל שזה רע לזרימה.

עוד לא שמענו את THE BYTER עונה על השאלות...

THE BYTER איפה אתה? רוצים הצהרה רשמית!

פורסם

בקשר לשאלה אם היבואנים מחליפים או לא... אז כן. הם מחליפים.

נשרף לי פעמיים המעבד ופעם אחת הלוח אם מנסיונות קירור מים והיבואן החליף בלי בעיה לא שאל שאלות ולא כלום.

פורסם

בהצלחה עם החנות, מכל הלב, אבל בדוגרי נראה לי קצת יקר ::)

נ.ב כמה עולה משלוח? ;D

פורסם

בהצלחה

למרות שנראה שכדאי להרחיב אופקים מעבר לציוד קירור מים שעדיין לא יהיה נפוץ כל כך

:beerchug:

פורסם

בקשר לשאלה אם היבואנים מחליפים או לא... אז כן. הם מחליפים.

נשרף לי פעמיים המעבד ופעם אחת הלוח אם מנסיונות קירור מים והיבואן החליף בלי בעיה לא שאל שאלות ולא כלום.

לא כולם עושים את זה. מניסיון

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים (ולפותח הט'רד) !

עכשיו ככה:

- נוזל הקרור שמומלץ לשימוש **אינו מוליך חשמל** ככה שאם יש נזילה (חס וחלילה) אין סכנה לקצר.

- המחירים באתר הוגנים בהחלט, מחירי הבלוקים מקבילים למחירים בעולם והביצועים גם (בקרוב), כל מוצר עם מחיר חריג - כמו צינור TYGON - הוא עם סיבה, ואין טעם להתלונן על כך לפני שמבררים מה זה TYGON ומה העלות שלו.

- האחריות היא על החלקים עצמם - אחריות שהחלקים נבדקו והם אטומים 100% - למשאבות Eheim שנתיים אחריות.

תשלום על הרכבה במקום מזכה באחריות על המערכת המורכבת כולל נזקים אפשריים (בכפוף לאחריות המופרטת שתפורסם).

על הרכבה עצמית של הקונה אין אחריות.

אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות :)

"מחר יהיה קר ומגניב" :smoke:

פורסם

למה אין ערכות שלמות שבאות קומפלט? ::)

פורסם

אז במה יותר טוב צינור ה TYGON ?

פורסם

כל מוצר עם מחיר חריג - כמו צינור TYGON - הוא עם סיבה, ואין טעם להתלונן על כך לפני שמבררים מה זה TYGON ומה העלות שלו.

ובגלל זה שאלתי מה באמת כל כך מיוחד בו ו"התלוננתי" על מחיר הRELAY, שלדעתי יש טעם להתלונן לגביו.

70 ש"ח על ריליי עם חיבורים?! אני קונה בחנות באזור התעשייה בפחות מ20 שקל (וגם זה יקר מאוד יחסית למחיר עלות) ולוקח ומחבר חיבור מולקס לבד...

פורסם

תשמע הבעיה שנגיד שאני קונה את כל המערכת אצלך אתה עושה קופה עלי....

יותר מ1000 שקל... זה נראה לי קצת מוגזם... בעיקר בתור אחד מאיתנו שיודע שזה צריך להיות זול...

טעות שלי זה לא חריטה בכלל זה כירסום.... של הבלוקים לא יקרה אז מה עולה פה בדיוק כסף?

פורסם

ערכות שלמות יעלו כשהן יהיו מוכנות.

בקשר לעניין הRELAY - זה המחיר והוא זול יחסית לעלות החומרים+עבודה - הוא מעין שרות ללקוח - מי שרוצה יכול לקנות RELAY להרכבה עצמית.

מערכות קרור מים בעולם עולות כ200-270$ לכן המחירים *שוב* הוגנים בהחלט יחסית לעלות+עבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים