עבור לתוכן

אזהרה- משחקים של WII, רגישות לחום.

Featured Replies

פורסם

בטח קראתם את הת'רד הקודם שלי, אז נחשו מה-

מסתבר שהבעיה לא במכשיר עצמו, הוא עובד נפלא.

מסתבר שבגלל שהשארתי בוקר אחד את ערימת משחקי ה WII שלי (בתוך הקופסאות!) מתחת לחלון בחדר, (שם ממוקם השולחן שלי), בערך חצי מהם לא עובדים עכשיו.

יצרתי קשר עם כמה מהמקומות שמהם קניתי את המשחקים בבקשה להחליפם (כמובן שלא פירטתי מה הסיבה שהם לא עובדים, אחרי הכל- אין עליהם שום סימן פיזי....), נעניתי בסירוב (בניגוד למדיניות, אגב...)

אז עכשיו אני נאלץ לשחק עם גיבויים של משחקים שרכשתי באופן חוקי.

אידיוטי לחלוטין.

פורסם

היה אליהם שמש ישירה ?

יש כמה דברים כמו מגנט \שמש וכו שאסור לחשוף אותם לדיסקים

לא רק של הWII לכל הדיסקים

רגע אתה אומר בתוך קופסאות

אז אולי נוצר אפקט חממה בקופסאות שדפקו לך את הדיסקים

זה אחת מהבעיות המעצבנות בארץ בתחום

אין לך נציגות רשמית אז אין לך אם מי לדבר במקרה כזה

תראה מה כתוב -

Keep discs away from radiators, heaters, hot equipment surfaces, direct sunlight (near a window or in a car during hot weather), pets, small children, and other destructive forces. The DVD specification recommends that discs be stored at a temperature between -20 to 50 °C (-4 to 122 °F) with less than 15 °C (27 °F) variation per hour, at relative humidity of 5 to 90 percent. Artificial light and indirect sunlight have no effect on replicated DVDs since they are made of polycarbonate, polymer adhesives, and metal (usually aluminum or gold), none of which are significantly affected by exposure to light. Exposure to bright sunlight may affect recordable DVDs, specifically write-once DVDs (DVD-R and DVD+R) that use light-sensitive dyes. Magnetic fields have no effect on DVDs, so it's ok to leave them sitting on your speakers.

http://www.dvddemystified.com/dvdfaq.html#1.39

בתוך הקופסאות פלסטיק האלו בטח היה המון חום מה שדפק לך דיסקים

זה היה דופק לך גם דיסקים אחרים כי הWII דיסק זה סך הכל DVD אם שינוים מינוריים שהיו אמורים להגן מפני פריצה

פורסם
  • מחבר

דיסקים אחרים שהיו באותה ערימה, של המחשב, יצאו בלי פגע.

כנראה ה WII דורש דיסקים במצב מצוין בשביל לקרוא אותם כמו שצריך.... איזו באסה :\

לגבי הדסיקים- אלו DVD רגילים, אין בהם שינויים....

ומדיות אופטיות לא רגישות למגנטים.

פורסם

יש כל מיני בעיות שיכולות להיות בDVD\CD ובטח גם בלו רי

אלו מדיות מאוד לא אמינות

מצוינות יחסית למחיר לנפח אכסון

אבל גרועות שמדובר באמינות

ועד שהתעשייה לא תעבור למודל של הורדות בתשלום

נסבול מהמדיה הזאת

תאמין לי מאז הנגן CD הראשון שלי נדפקו לי המון דיסקים

לפחות הגיבוי זול

פורסם

קרירין מה קשור אפקט חממה?

מגנט על דיסקים אופטים ?

מדיות DVD/CD/BLUE RAY הם מדיות אמינות מאוד אם שומרים עליהן.

הרבה יותר אמינות מהדיסק הקשיח המגנטי שאתה משתמש בו כדי להפעיל את המחשב שאתה כרגע יושב עליו.

אתה אולי מתבלבל עם זה שCDR/DVDR לא מדיה כזאת אמינה , וגם פה זה לא ממש נכון כשלדיסק טוב לצריבה יש חיים של עד 10 שנים.

בקיצר , לא צודק.

ליביו

פורסם

נשמע הגיוני - בדיסקים מקוריים המידע מותבע על הדיסק וכנראה ששינוייום קיצוניים בטמפרטורה גורמים למבנה הפיזי של הדיסק להתעוות מה שיגרום נזקים להתבעה . תודה שאתה מספר לנו את כי אני די מושקע בwii (יש לי כרגע כ10 משחקים והכל אצלי מקורי) אז אני אזהר לא לשים את הדיסקים שלי במקומות חמים כמו באוטו או ליד חלון. חבל שהיית צריך לעבור את החוויה הלא נעימה הזאת כדי ללמוד את זה על בשרך מה גם ששילמת על המשחקים האילו הון בארץ (תנסה לקנות בחו"ל).

פורסם
  • מחבר

נראה לך שאני קונה משחקים בארץ?

איביי. על רוב המשחקים שילמתי בין 20 ל 35 דולר, על אחד בודד 50 (brawl מן הסתם)

שכל המחירים הנ"ל כוללים משלוח (אני בד"כ קונה בזוגות)

אין לי 300 שקל לבזבז על משחק בודד. אני מוכן להשקיע עד 150 שקל לחודש במשחקים, בד"כ זה מאפשר לי לקנות 2 משחקים בחודש.

אני עכשיו בתהליכים עם כמה מקומות בנסיון להחליף :\ למרות שתכל'ס הגיבויים עובדים מעולה.

כל אלו שצועקים "לא חוקי" וכו' ישר שהם רואים את המילה "צ'יפ"- הנה לכם סיבה לגיטימית לרכישת צ'יפ למכשיר. מה הייתי עושה עכשיו אם לא היה לי?

פורסם

קרירין מה קשור אפקט חממה?

מגנט על דיסקים אופטים ?

מדיות DVD/CD/BLUE RAY הם מדיות אמינות מאוד אם שומרים עליהן.

הרבה יותר אמינות מהדיסק הקשיח המגנטי שאתה משתמש בו כדי להפעיל את המחשב שאתה כרגע יושב עליו.

אתה אולי מתבלבל עם זה שCDR/DVDR לא מדיה כזאת אמינה , וגם פה זה לא ממש נכון כשלדיסק טוב לצריבה יש חיים של עד 10 שנים.

בקיצר , לא צודק.

ליביו

ליביו "אם שומרים עליהן "

הדסקים רגישים לשריטות \לשמש\לחום ולעוד דברים

הארד דיסק מגיע בתוך מעטפת

ובדרך כלל בתוך המחשב אם הרבה פחות חשיפה לדברים מזיקים

ובעניין אפקט החממה

זה לא מושג רק שמדובר על כדור הארץ בגדול

אלה תקף גם לדברים קטנים יותר

תחשוב על מכונית סגורה בשמש

החום בתוך המכונית הרבה יותר גבוה מהחום בחוץ

בקופסאות פלסטיק גם יכול להיות חם יותר

אולי לא ברמה של מכונית אבל בכל זאת

ובחום של הקיץ זה יכול לקלקל DVD

ולי נדפקו דיסקים הרבה מלפני הWII

כולל של GUNS וIRON מקוריים

פורסם

בסדר אתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון

פורסם

אתה מתכוון לאובייקטים מתחממים מהחום והאור שיוצרת השמש בפגיעה ישירה - מה שמעלה משמעותית את הטמפ'.

אין קשר לאפקט החממה , לא ברמה הגלובלית ולא ברמת האפקט המקורי שעל שמו נקרא אפקט החממה.

תשים את הדיסק הקשיח שלך להשתזף בשמש ואז תכניס אותו למארז חזרה ותחבר אותו , תעדכן כמה הוא "עמיד"

לצערי זה משהו שגם אני למדתי על בשרי בדרך הקשה (עם משהו שקשור דווקא לאפקט החממה המקורי) עם דיסקים של מוסיקה ברכב לאורך זמן.

ליביו

פורסם

לי הדיסקים ברכב נדפקו משריטות

לא בגלל הנגן פשוט היו חלק בלי עטיפות ונדפקו

היום יש לי MP3 שמחזיק כבר מעל שנתיים שעלה לי רק 230 שקל (לא נגן לרכב )

הפכתי להיות חסיד זיכרונות ואני מתפלל ליום שגם קונסולות וגם PC יעברו לגמרי לSSD והורדות בתשלום גם למשחקים גדולים

כמובן צריך לחכות להתפתחות הSSD מבחינת מחיר אמינות ומהירות

אבל זה יקרה

פורסם

SSD?

היינו בסרט לא רחוק מזה לפני 10 שנים ומעלה.

הקלטות לא כ"כ שונות.

שורה תחתונה - SSD יקר בטירוף ולא פרקטי בנפח/מחיר ולא מתקרב לכיוון של החלפת מדיה אופטית.

בטח שלא ליצרן משחקים.

המשחקים ממש לא בכיוון של מעבר לטכנולוגיה כזאת , אולי STORAGE , וגם זה אולי עצום.

ליביו

פורסם

ברור שהתכוונתי STORAGE

אתה צריך כונן להוריד אליו דברים

אני קונה לפעמים שטויות מהVC אבל אלו משחקים קטנים

בLIVE יש להם הגבלה של 250 מגה למשחק

שזה רחוק מלמכור משחקים גדולים

גם לסוני אין כמאת משחקים גדולים למכירה דרך הורדות

בעתיד הכל יכול להשתנות

לא בדור הזה של הקונסולות אבל בדור הבא

SSD לא יהיו יקרים לנצח

היום אפשר לחבר SSD לPS3 אבל זה לא משתלם

אני מקווה שבדור הבא יהיה אפשר לחבר לכל קונסולה עתידית ושזה ישתלם עלות תועלת

פורסם

ברור שהתכוונתי STORAGE

אתה צריך כונן להוריד אליו דברים

אני קונה לפעמים שטויות מהVC אבל אלו משחקים קטנים

בLIVE יש להם הגבלה של 250 מגה למשחק

שזה רחוק מלמכור משחקים גדולים

גם לסוני אין כמאת משחקים גדולים למכירה דרך הורדות

בעתיד הכל יכול להשתנות

לא בדור הזה של הקונסולות אבל בדור הבא

SSD לא יהיו יקרים לנצח

היום אפשר לחבר SSD לPS3 אבל זה לא משתלם

אני מקווה שבדור הבא יהיה אפשר לחבר לכל קונסולה עתידית ושזה ישתלם עלות תועלת

תפסיק לפלוט שטויות, ההגבלה ל250MB שעכשיו אפשר גם 400 היא למשחקי ARCADE בלבד, בLIVE יש משחקים מלאים של XBOX1 להורדה והם תופסים גיגות..

מה לכל הרוחות משנה איזה STORAGE יש בקונסולה שלך? SSD לא נותן שום ייתרון היום על הרדיסק מכאני ולא ברור מתי זה יהווה ייתרון.

מעבר לעובדה שלא תראה PS4/XBOX720 בקרוב, הקונסולות האלה עדיין לא מנוצלות עד הסוף, והגענו למצב שזה לא באמת משנה, שיפור זעיר בגראפיקה לא שווה השקה חדשה לא מצד יצרנית הקונסולה ולא מצד מפתחי המשחקים. מבחינת החומרה הרבה מאוד אנשים טוענים שזה הסוף ל5 השנים הבאות, ייצאו דגמים חדשים כן, הרדיסק גדול יותר, ורוב הסיכויים שSKU עם כונן BR מובנה ל360 ב2010. מפתחים מעדיפים לפתח משחקיות, ומולטי פלטפורמיות משולבת מסתמנת בתור האבולוציה הבאה במשחקים. החזון של EA שאפשר לראות אותו עם SPORE(העובדה שיש את שלב "התא" בפורמט המלא בתור משחק סלולארי ואת התא שאתם יוצרים בסלולארי אפשר יהיה להעביר לשלבים מתקדמים יותר במחשב) יהיה פיטשר מובנה בכל משחק בעוד שנתיים שלוש.

לעבור בין קונסולה אחת לשניה ועדיין להמשיך לשחק באותו משחק, קונסולות יהפכו בשנים הקרובות למספקות תשתית ולא יותר מזה, לדעתי אפילו בדור הזה ההבדל בין הPS3 ל360 יעלם במיוחד ברגע שהפצות דיגיטאליות יקחו נתח גדול וגדול יותר בשוק הקונסולות.

מה שבטוח שבדור הבא לקנות קונסולה יהיה כמו לקנות טלביזיה, יצרן שונה, מכשיר שונה, אבל התכנים שהם יספקו יהיו זהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים