עבור לתוכן

Death Magnetic | האלבום החדש של מטאליקה

Featured Replies

פורסם

אולי הוא לא מדהים, אבל הוא בהחלט מתאים לסגנון, מלוכלך כזה.

• תגובות 93
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק.

אין מה להשוות אותו להאטפילד באלבומים הראשונים, אבל כרגע הוא הכי טוב.

פורסם

נכון שהוא עזב לפני יציאת Kill em' all, אבל הוא השאיר אחריו המון דברים שהוא הלחין, שליוו את מטאליקה פחות או יותר עד ...and justice for all... אפשר לומר שהצרות שלהם התחילו כשקירק האמט הפסיק להשתמש בהלחנות של מאסטיין כקו מנחה ובמקביל כשקליף בורטון מת.

על מה אתה בדיוק מבסס את הטיעון הזה?

נכנסתי הרגע לוויקיפדיה לבדוק על מה אתה מדבר. דייב מאסטיין (שאותו אני מאוד מעריך, אגב, ואני מת על מגהדת') היה שותף לכתיבת סה"כ 6 שירים של מטאליקה - 4 מתוך Kill Em All ו- 2 מתוך Ride The Lightning. הטפילד ואולריך היו (ואני מניח שעודם) כותבי השירים העיקריים של מטאליקה.

בקיצור, למה לזרוק דברים לאוויר... זה הרבה יותר פשוט מזה - נגמרה להם היצירתיות, ואולי החשק לת'ראש מטאל, אחרי מותו של בורטון. הם הצליחו מאד באלבום השחור גם בלי ת'ראש מטאל, אבל לא הצליחו להמשיך בצורה סולידית לאחר מכן, בלי שום קשר למאסטיין בכלל.

פורסם
  • מחבר

האלבום השחור הוא אלבום מעולה ואני לא מבין על מה כל ההכפשות :-X

פורסם

אכן... זה אולי האלבום היחיד שאני אוהב את כל השירים בו..

בשאר האלבומים יש איזה שיר שניים בכל אלבום שאני לא מתחבר אליו.. אבל האלבום השחור מצוין

פורסם

האלבום השחור הוא אלבום מעולה ואני לא מבין על מה כל ההכפשות :-X

אני חושב שיורדים אליו בגלל שהוא יותר מינסטרים

אני גם אוהב אותו וחושב שזה אלבום טוב וחשוב

הוא פשוט מתאים למצבי רוח אחרים מול AJFO לדוגמה

AJFO מאוד עצבני והשחור יותר שקט

פורסם

אני דווקא לא אהבתי אותו...

כמו שאמרו, הוא מאוד מיינסטרים, לא שומעים שם את מטאליקה...

מטאליקה זה עד AJFA וגם RELOAD והאלבום החדש...

פורסם

על מה אתה בדיוק מבסס את הטיעון הזה?

נכנסתי הרגע לוויקיפדיה לבדוק על מה אתה מדבר. דייב מאסטיין (שאותו אני מאוד מעריך, אגב, ואני מת על מגהדת') היה שותף לכתיבת סה"כ 6 שירים של מטאליקה - 4 מתוך Kill Em All ו- 2 מתוך Ride The Lightning. הטפילד ואולריך היו (ואני מניח שעודם) כותבי השירים העיקריים של מטאליקה.

בקיצור, למה לזרוק דברים לאוויר... זה הרבה יותר פשוט מזה - נגמרה להם היצירתיות, ואולי החשק לת'ראש מטאל, אחרי מותו של בורטון. הם הצליחו מאד באלבום השחור גם בלי ת'ראש מטאל, אבל לא הצליחו להמשיך בצורה סולידית לאחר מכן, בלי שום קשר למאסטיין בכלל.

אומרים שהוא השתתף בכתיבה גם ב-Call of ctulu, והוא נשמע ממש כמו Hangar 18 או משהו כזה, לא לגמרי בטוח בזה.

MegaDeth מגוונת בטירוף בסגנון שלה כי הייתה תחלופה גבוהה של אנשים שהביאו איתם רעיונות חדשים, לעומת זאת מטאליקה החליפה בסיסטים בלבד - לדעתי הם צריכים פשוט להחליף גיטריסט ראשי למישהו קצת יותר מוצלח מקירק האמט, שעף מבית הספר של ג'ו סטריאני פשוט כי הוא היה איום ונורא. דייב בעצמו אומר את זה.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים, גיטריסט חדש יביא את מטאליקה לעידן חדש.

עכשיו לשאלה המתבקשת - מי לדעתכם יוכל לקחת את המקום הזה בכבוד? :D

פורסם

אני חושב ואמרתי הרבה פעמים קודם כל שיחליפו סולן

פורסם

לא סולן ולא מתופף זה אפשרי עבורם להחליף, מכיוון שהם המייסדים של מטאליקה - אם מישהו מהם פורשים, קודם כל הם ירגישו כאילו הם כרתו לעצמם איברים, ודבר שני, זה כאילו הם מודים בכך שהם אחראיים לכך שמטאליקה מתדרדרת בעיני אנשים מסוימים. בסיסט הם הרגע החליפו, והוא לא מפסיק להראות כמה היה שווה את זה - מה נשאר?

פורסם

או שיחליפו סולן או שיתפרקו..

את המתופף עוד אפשר לסבול..

לדעתי- צריך לעשות "איחוד" בין שתי הלקות...

כל הנגנים מאחת, כל הנגנים מהשנייה...

ביחד כולם..

ככה יהיה אפשר להחליף את קירק בלי שיעלב :)

פורסם

לא סולן ולא מתופף זה אפשרי עבורם להחליף, מכיוון שהם המייסדים של מטאליקה - אם מישהו מהם פורשים, קודם כל הם ירגישו כאילו הם כרתו לעצמם איברים, ודבר שני, זה כאילו הם מודים בכך שהם אחראיים לכך שמטאליקה מתדרדרת בעיני אנשים מסוימים. בסיסט הם הרגע החליפו, והוא לא מפסיק להראות כמה היה שווה את זה - מה נשאר?

אפשר להחליף אותו בעמדה

פשוט שינגן גיטרה ויגיע סולן שיכול לשיר בקול שמתאים ללהקה

פשוט הנמושות בלהקה בלי אומץ להגיד לו

תשמע הקול שלך מחורבן שנים וקרירין שגם ככה לא נוהג לקנות שירים ...

דורש החלפת סולן דחופה

אז תתחפף הצידה ותן לסולן אחר לקחת את המקום שלך

פורסם

אומרים שהוא השתתף בכתיבה גם ב-Call of ctulu, והוא נשמע ממש כמו Hangar 18 או משהו כזה, לא לגמרי בטוח בזה.

MegaDeth מגוונת בטירוף בסגנון שלה כי הייתה תחלופה גבוהה של אנשים שהביאו איתם רעיונות חדשים, לעומת זאת מטאליקה החליפה בסיסטים בלבד - לדעתי הם צריכים פשוט להחליף גיטריסט ראשי למישהו קצת יותר מוצלח מקירק האמט, שעף מבית הספר של ג'ו סטריאני פשוט כי הוא היה איום ונורא. דייב בעצמו אומר את זה.

א. מאסטיין אכן השתתף בכתיבת Call of Kathulu, דבר המצויין בבירור בקרדיטים של Ride The Lightning.

כמו כן הוא מופיע כמשתתף בכתיבה של השיר Ride The Lightning עצמו.

אלו הם 2 השירים מRTL שבהם מאסטיין שותף בכתיבה.

ב. בקשר לעניין עם להחליף גיטריסט וכד' - אני חושב שאתם נכנסים כאן יותר מדי לדיון גדול ונרחב הרבה יותר שמנגח את רצון ודעת הקהל עם רצון והמחשבה העצמית של האומן, מהי ההגדרה של להקה, מה תפקיד חברות והתעשייה המוזיקלית באופן כללי.

ג. בקשר לקטע עם קירק האמט - זו עובדה ידועה שהאמט למד אצל סטריאני, זו פעם שנייה בחיי שאני שומע את הקטע שסטריאני הפסיק ללמד את האמט כי הוא היה אפס(בית ספר אף פעם לא היה לסטריאני, הוא היה מורה פרטי). אני כמעט בטוח שזה קישקוש, לא מצאתי לכך שום תימוכין בשום מקום.

הפעם השנייה שראיתי את זה, הייתה גם באיזה פורום ישראלי.

פורסם
  • מחבר

בקשר לסטריאני, קראתי על זה הרבה פעמים, ונתקלתי בזה לראשונה לא בפורום ישראלי.

דרך אגב, אני יכול להודות שאחד השירים האהובים עלי בRTL זה call of kathulu, אינסטרומנטלי לפנים :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים