עבור לתוכן

Death Magnetic | האלבום החדש של מטאליקה

Featured Replies

פורסם

עזוב, למה אתה בכלל מתיחס לקרירין?

• תגובות 93
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

די די די!

אולי די להגיד סתם שטויות?

בIron Maiden התפקיד של הסולן לא חשוב?

אם יש משהו מיוחד באיירון מיידן, אלה הטונים הגבוהים של ברוס.

דווקא במטאליקה, בתור להקת טראש, הקול של הסולן לא מייצג תפקיד חשוב כמו הסולו והתופים, אבל הוא עדיין צריך להשמע בהתאם.

לא אמרתי לא חשוב

אבל כן הרבה פחות חשוב

תראה שאני שומע אלבום ישן של IRON

אז אני מקשיב בעיקר למוזיקה

במטליקה חוץ משירים בודדים או אוריון במיוחד

ברוב השירים הסולן זה פשוט חלק ענקי מהשיר

תחשוב לדוגמה על שיר כמו ONE

תקשיב לאיך הם שרו אותו פעם ואיך בתקופה האחרונה

אותו שיר

בעבר ענקי היום בינוני מינוס

והכל בגלל הסולן

פורסם

בטח שהסולן משפיע, לא אמרתי שלא.

אבל באיירון הוא הרבה יותר חשוב, שם השירים הם מלודים ובעלי עלילה, כמו בONE (או הרבה יותר), ולכן חשוב להגיע לטונים הנכונים ולקול הנכון.

ד.א

גם אם הוא היה שר את ONE בקול החלוד והטוב של האלבומים הישנים, זה היה בסדר גמור, גם כי זה היה מתאים, וגם כי לא היית מכיר אפשרות אחרת

פורסם

D0ri לנהל וויכוחים על טעם זה חסר טעם

מבחינתי IRON אם הם שרים שירים טובים מפעם הם בסדר גם היום למרות שברוס שר כבר פחות טוב

נכון שהם לא מעולים כמו פעם אבל בסדר גמור סך הכל

לאומת זאת מטליקה

אני פשוט מקבל בחילה

גם עכשיו יצא לי לשמוע את האלבום יותר

וג'יימס פשוט מסריח הכל

זה לא הפעם הראשונה שאני אומר את זה

אבל הוא צריך להפוך לנגן גיטרה בלבד ולהפסיק להיות סולן

הם צריכים סולן נורמלי דחוף

פורסם

קודם כל אתחיל בכך שארבעת האלבומים הראשונים של מטאליקה הם לדעתי מאלבומי המטאל הטובים שאי פעם נעשו, בחיים לא נמאס לי לשמוע אותם.

באלבום החדש יש מספר שירים "נסבלים" ואחד נחמד שהוא The Day That Never Comes (SAH).

האלבום מאד מונוטוני בכל קנה מידה, לא רק בהשוואה לאלבומים הטובים שלהם. לארס ממש ממש גרוע באלבום הזה, כל שיר אותו תיפוף בדיוק, אותו תיפוף זהה. אותו קצב, אין גיוון, תיפוף משעמם ומונוטוני להחריד. מזמן לא שמעתי אלבום עם תיפוף כ"כ חסר השראה כמו זה. לגבי הבסיסט אין לי מושג כי גם ככה בקושי שומעים את השפעה של באס, ולא רק אצל מטאליקה (לעומת האלבומים הראשונים, למעט הרביעי, שבהם הבאס שולט בעניינים ויש סולואים וריפים מדהימים של קליפ בורטון).

על הטפילד אפשר להמשיך לדבר, כבר לא משהו, אבל הוא לא מה שהורס באלבום. זה יותר חוסר היצירתיות והסאונד הכמעט קבוע של האלבום שהורס אותו.

אני שמח שהם חזרו לקצב מהיר וקצת יותר ת'ראשי. אבל עדיין, יש הרגשה, לפחות לי, שזה מאד מאולץ וכאילו האלבום כולו נכתב מהמחשבה על המעריצים שרוצים חזרה לשנות השמונים. להקה צריכה ללכת בכיוון שלה, ליצור את המוזיקה שלה ולמצוא את ההשראה בדרך שלה, ולא לנסות לחקות את עצמם מלפני 20 שנה.

בינתיים נתתי לו מספר שמיעות, ובכולן די סבלתי, למעט מספר קטעים בודדים. אבל באמת שאני לא רואה את האלבום הזה נכנס לפלייליסט שלי.

סה"כ בינוני פלוס, שיפור מ St. Anger אבל לא יותר מזה.

ובתכלס, בדיוק מה שציפיתי שייצא, כך שאני אפילו לא יכול להגיד שאני מאוכזב.

פורסם

גם אני לא ציפיתי להרבה ממטליקה ה"חדשה"

דרך אגב תראו מה מצאתי ביוטיוב

נשמע הרבה יותר טוב מג'יימס

אולי לא שר מדויק

אבל הרבה יותר חזק

דרך אגב איזה אלבומים טובים יצאו לMotorhead ?

יצא לי לשמוע רק 2 שירים מסחרים שלהם לWWE

שהיו די טובים דרך אגב

אבל הגיע הזמן לתת להם הזדמנות

פורסם

אפשר לומר שכולם יודעים שמי שרוצה לשמוע איכות, ימצא אותה אצל MegaDeth, אבל זה נחמד לשמוע גם מטאליקה מדי פעם. תכלס, זה אלבום נחמד לדעתי - לא זבל כמו Load. אפשר לומר שהוא ברמה של Reload, שלטעמי היה מצויין.

פורסם

מה זה השטויות האלה?!

שני האלבומים הראשונים של מטאליקה (RTL ו KILLEMALL) מצויינים ואף יותר טובים ממגדת'.

אבל- מאז שמוסטיין עזב את מטאליקה (הוא היה איתם עד RTL) הם נהיו פחות ופחות טובים.(MOP פחות טוב מהשניים הקודמים אבל AJFA היה מצויין, מוזר...)

אני יודע שזה לא קשור, אבל אני חייב לדרג:(אלבומים של מטאליקה מהטוב לפחות טוב)

Ride The Lightning

Kill 'Em All

...And Justice For All

Master Of Puppets

Metallica

Reload

Garage,Inc.

Death Magnetic

Load

St.Anger

פורסם

אבל- מאז שמוסטיין עזב את מטאליקה (הוא היה איתם עד RTL)

This is the Get-Your-Facts-Straight Police, Your'e under arrest!

פורסם
  • מחבר

RTL יצא אחרי שהוא עזב.

פורסם

נכון שהוא עזב לפני יציאת Kill em' all, אבל הוא השאיר אחריו המון דברים שהוא הלחין, שליוו את מטאליקה פחות או יותר עד ...and justice for all... אפשר לומר שהצרות שלהם התחילו כשקירק האמט הפסיק להשתמש בהלחנות של מאסטיין כקו מנחה ובמקביל כשקליף בורטון מת.

פורסם
  • מחבר

עזוב ת'ך ממטאליקה, מאסטיין במגהדת' :ylsuper:

פורסם

זה ממש מסריח

אני ממש נגעל ממה שמטאליקה עשתה אחרי האלבום השחור

במיוחת ST ANGER

לא חשבתי שאפשר ליצור זבל כזה

פורסם

כמעט כל השירים ב RTL היו קשורים איכשהו למאסטיין- הלחין אותם, אפילו כתב אותם לפעמים וכו'.

אני דורש איחוד!

הקול של מאסטיין אף פעם לא היה משהו מדהים, אבל במצב של האטפילד כרגע הוא הכי טוב שיש.

שלא נדבר על הנגינה שלו... אחח הנגינה שלו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים