עבור לתוכן

המלצה לרכישת מחשב עד - 5000

Featured Replies

פורסם

שלום

אני חדש בפורום ואת האמת שאני ממש צריך עזרה!! אני מעוניין במחשב חדש לרגל שחרור מצה"ל (מגיע לא?) והבעיה מתחילה כאן! אין לי כל כך מושג מה המצב היום בשוק המחשבים והחלקים.!!

העניין הוא שעד לפני הגיוס לצה"ל הייתי מעודכן ואפילו מבין ברמה טובה! בנעשה בשוק החלקים אבל מאז הצבא לקח לי את הזמן ואת היכולת להישאר מעודכן במה שנעשה...

אני פשוט חייב מפרט למחשב איכותי עד 5000 ש"ח עכשיו אם אפשר לרשום סיבות למה רשמתם את החלקים האלה ולמה לא כדאי משהו איכותי יותר זה יהיה מדהים ואם תוכלו קצת לפרט באופן כללי על המצב בשוק וכל המעבדים החדשים מה מו מי. כביכול אני רוצה מעבד של אינטל ולוח אם של ASUS כרטיס זיכרון שיהיה איכותי אמממ הארד דיסק של WD בתקופה שלי זה היה מטורף שלא נדבר על MAXTOR אממ כרטיס מסך חשוב שיהיה ברמה האם שווה GEFORCE 9600 GT?! או READON?! אממ בקיצור אני יכול להמשיך לשאול כי אני במצב לא טוב...

נא לעזוררררררררררררר!!! חשוב אני במצב אנוש מבחינת ידע בנושא! :nixweiss:

תודה מראש ואני מקווה שאני בפורום הנכון במידה ולא מצטער!

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום,

תרגע קצת אחי חח נעזור לך להרכיב מחשב מעולה.

לפני זה, בבקשה תציין את הדברים הבאים כדי שנוכל להרכיב מפרט מושלם.

-האם צריך ציוד היקפי?

-האם צריך מסך? אם כן איזה גודל אתה מעדיף, אם יש לך כבר ציין את גודלו.

-האם אתה מתכנן OC?

-האם ממש חשוב לך השקט?

פורסם
  • מחבר

אני בתהליך של רגיעה...

1) אממ מקלדת ועכבר אין צורך ברמקולים.

2) בקשר למסך זה מחוץ למסגרת התקציב שרשמתי מסך אני ישקיע עוד כ 1000 ש"ח אני רוצה 20 או 22 אינ'ץ של סמסונ ג או LG או MAG .

3) בקשר ל OC אני לא מתכנן לבצע OC ואף פעם לא ביצעתי.

4) רעש של המחשב אמממ רצוי שיהיה שקט.... לא חובה!

פורסם

בבקשה (פירוט כפי שביקשת מתחת למפרט).

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ₪812

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ₪105

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ₪525

מארז:

Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ₪415

ספק כוח:

Corsair 550VX 41A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ₪483

זיכרון:

G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ

כמות: 1 - מחיר: ₪433

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 32MB

כמות: 1 - מחיר: ₪359

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1429

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪130

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ₪5

סה"כ: ₪4696

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪4603

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/3ya548cj

מעבד- בשנים האחרונות אנחנו עברנו ממעבד בעל ליבה אחד, למעבד כפול ליבה וכעת אנו מתחילים לעבור למעבדי קוואד ובעתיד כנראה נעבור למעבדי אוקטו (8 ליבות).

לצערינו, היום רוב המשחקים תומכים רק עד 2 ליבות, ואלו שתומכים ב4 ליבות לא מציעים שיפור משמעותי לעומת ה2, לכן שמתי לך מעבד כפול ליבה חזק מאוד שמעולה למשחקים בהווה. ניתן לקחת מעבד כגון Q9450/Q9550 שהם מרובעי ליבה, אבל יכול להיות בעתיד משחקים שכן ידרשו מרובע ליבה ידרשו מרובעים חזקים יותר מאלו שיש היום, לכן זאת ההחלטה שלך.

-קירור למעבד- קירור טוב יותר מהסטוק של אינטל, לא מתאים ל OC גבוה וישמור על טמפרטורות נמוכות.

-לוח אם- מעולה מהחברה האיכותית ג'יגבייט, מבוסס צ'יפסט P43 שתומך ב PCI-E 2, דבר שיביא לך תוספת ביצועים קטנה במשחקים.

-כרטיס מסך חזק מאוד, אנחנו מדברים פה לשם השוואה על כרטיס שהרבה יותר חזק מ 9800GTX (ואפילו חזק יותר מ GTX260), למסכי 20-22 הוא יניב ביצועים מעולים.

-מארז- איכותי מבית CM, אם אתה לא אוהב את העיצוב אתה מוזמן לבחור אחד מהמארזים הבאים:

enremax uber chakra

nzxt tempest

antec 900/300

-ספק כח- ספק איכותי בעל נצילות גבוהה של קורסאייר, ספק נחשב מהטובים בשוק ויחזיק את המערכת שלך בקלות.

-זיכרון- 4 ג'יגה זיכרון מהיר 800, ב2 סטיקים, דבר שמאפשר לך להוסיף עוד 4 ג'יגה בעתיד אם תרצה.

-כונן קשיח- מעולה של סיגייט, חצי טרה. (אתה מוזמן לקחת גם של סמסונג או WD).

לגבי מסך, המסכים המומלצים הם:

-סמסונג-http://tms.co.il/product/5452

-אסוס- http://tms.co.il/product/5433

כמובן שיש דגמים טיפה פחות איכותיים, עולים 1200 ש"ח.

לגבי ציוד היקפי, זה תלוי בטעם האישי.

אם אתה רוצה עכבר טוב למשחקים, יש לך G9, G5, MX518, RAZER DEATH-ADDER

פורסם
  • מחבר

אמממ קודם כל תודה רבה! עברתי בעיון רב נשמע טוב

אני שואל האם יש דגם של ASUS בלוח אם שהוא שווה לדגם שהצעת אני מאלה שנתקעו על ASUS לך תבין...

אממ המחשב כביכול יהיו על תוכנות כבדות של עריכת סרטים/קליפים ומספר משחקים!

אמממ בקשר למעבד מה אתה ממליץ 4 ליבות או 2 אממ האם שווה להשקיע עוד קצת על ה 4...!? ומה זה בעתיד שאתה מדבר על ה 8 ליבות?1

האם כרטיס קול שיש על הלוח אם מספיק?!

והנתנונים של הכרטיס מסך מה הם מאפשרים לי לבצע איתו?!! זה מהדגמים האחרונים של הרדון?

פורסם

לגבי אסוס, הם קצת יקרים, סדרת P5Q נחשבת איכותית אבל יקרה.

אני מציע לך לבדוק אם התוכנות תומכות במעבד 4 ליבות, אם כן אתה יכול לקחת, החלטה שלך.

כרטיס הקול שמובנה בלוח האם איכותי ולא נופל מאיכות של כרטיס קול חיצוני, אם אתה ממש אובססי לגבי איכותי האודיו אתה יכול לפנות לפורום המתאים והם יביאו לך כרטיס קול לפי בקשתך.

לא ממש הבנתי את השאלה על כרטיס המסך.

הדגמים האחרונות של ATI הם: (מהחלש לחזק).

HD4850

HD4870

HD4850X2 (עוד מעט יצא)

HD4870X2

לגבי NV:

9500GT

9600GT

9800GT

9800GTX

GTX260

GTX280

ה HD4850 שווה ערך/חזק יותר מ 9800GTX גירסת פלוס (גירסאות פלוס הם גירסאות מומהרות של הכרטיסים).

ה GTX260 שווה ערך/טיפה חלש יותר מ HD4870

ה HD4870X2 חזק מ GTX280.

הכרטיס ששמתי לך (HD4870) יריץ לך משחקים בגרפיקה הכי גבוהה, ברזולוציה הטבעית של מסכי 20-22 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים