עבור לתוכן

המלצה למשחקי פעולה בסיגנון Frontlines - Fuel of War ממש אהבתי תמשחק

Featured Replies

פורסם

אז כמו שכתוב בכותרת מחפש משחקים בסיגנון של המשחק. מי ששיחק יודע על מה אני מדבר. לאלו שלא שיחקו מציע לשחק ממש אהבתי תמשחק באמת אחד המשחקים הטובים ששחיקתי השנה. עכשיו יש לי רק את MASS EFECT ולא כל כך משחק בו מבקש תעזרה שלכם צריך רשימה של משחקי פעולה טובים בסיגנון שציינתי וברמה של Frontlines - Fuel of War עם אפשר תודה לכולם. :xyxthumbs:

פורסם

ראיתי רק משחק אחד דומה לו אבל הוא בקונסולות והוא BF-BC... אבל אתה יכול ללכת על UT3 גם משו יפה

פורסם

ראיתי רק משחק אחד דומה לו אבל הוא בקונסולות והוא BF-BC... אבל אתה יכול ללכת על UT3 גם משו יפה

מה הקשר? אתה בכלל שיחקת ב frontlines שאתה ממליץ לו בלי קשר על UT3?

לפותח האשכול: יש המון משחקי פעולה מעל הרמה של המשחק הזה, מה שמיוחד במשחק הזה אלה רק המזלט"ים והמכוניות על שלט המתפוצצות...

אם מה שאהבת זה השלב עם הטנקים אז לך על BF לסוגיו, אם אהבת את המשחקיות לך על COD4...

פורסם

גם אני חושב כך.... הסצנה עם הטנקים היא גם אהובה עלי...

ואיך לא הפיצ'ר שלדעתי צריך להיות בכל משחק כזה: המשקפת הטרמית!

אני ממש פריק כמו שאתה רואים

ביינתים סיימתי את :

COD4, crysis, UT3, frontlines FOW, assassins creed, bioshock, mass effect, devil may cry 4, c&c3, DOOM3, GRID, rainbow six vegas 2, ורבים אחרים...

מי היה הכי אהוב עלי?

1 - assassins creed , יצירת אומנות, פשוט הייתי חייב לקנות את מארז האספנים...

2 - UT3 , אני מעריץ גדול since 1999

3 - ביושוק....

פורסם

מה הקשר? אתה בכלל שיחקת ב frontlines שאתה ממליץ לו בלי קשר על UT3?

לפותח האשכול: יש המון משחקי פעולה מעל הרמה של המשחק הזה, מה שמיוחד במשחק הזה אלה רק המזלט"ים והמכוניות על שלט המתפוצצות...

אם מה שאהבת זה השלב עם הטנקים אז לך על BF לסוגיו, אם אהבת את המשחקיות לך על COD4...

בואנה לא קלטתי אותך אתה בעצמך ממליץ על הBF לסוגיו פשוט אין משחק דומה לFRONTLINES אז הצעתי לו משו שמתקרב אליו בסטייל ועוד משו שמיליונים של אנשים נהנים ממנו

פורסם

אז כמו שכתוב בכותרת מחפש משחקים בסיגנון של המשחק. מי ששיחק יודע על מה אני מדבר. לאלו שלא שיחקו מציע לשחק ממש אהבתי תמשחק באמת אחד המשחקים הטובים ששחיקתי השנה. עכשיו יש לי רק את MASS EFECT ולא כל כך משחק בו מבקש תעזרה שלכם צריך רשימה של משחקי פעולה טובים בסיגנון שציינתי וברמה של Frontlines - Fuel of War עם אפשר תודה לכולם. :xyxthumbs:

המשחק הזה הוא בראש ובראשונה נועד למולטי

אז לא הבנתי אם נמאס לך מהמולטי או שבכלל לא שיחקת בו מטעמים שאני לא רוצה להכנס אליהם

פורסם

AC זה פשוט משחק דפוק....

אז כן הגרפיקה מעולה והכל יפה ואפשר לטפס על כל דבר אבל.......

זה חוזר על עצמו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם לך לשם תהרג אותו דבר איתו תקשיב לו שהוא מת ותחזור לקבל עוד משימה ולעשות הכל מחדש

LAMEEEEEEEEEE

פורסם

AC זה פשוט משחק דפוק....

אז כן הגרפיקה מעולה והכל יפה ואפשר לטפס על כל דבר אבל.......

זה חוזר על עצמו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם לך לשם תהרג אותו דבר איתו תקשיב לו שהוא מת ותחזור לקבל עוד משימה ולעשות הכל מחדש

LAMEEEEEEEEEE

thumb down... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים