פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים חיברתי את המחשב לטלווזיה 42 TOSHIBA, דרך חיבור רגיל של VGA.שיניתי את ה-HERTZ במחשב ל-60 לפני שהעברתי, כי אחריזה המסך של הטלווזיה קופץ כזה, ולא רואים תמונה.אחרי שחיברתי, יש משחקים שעובדים הרבה יותר מהר במסך הטלווזיה, מה יכול להיות ההסבר לזה? כלומר ה-FPS מהיר מידי, בטלווזיה, לא עובד כמו במסך של המחשב..
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים איזה רזולוציה שמת בטלויזיה?יכול להיות שהרזולוציה בטלויזיה נמוכה יותר מהרזולוציה במחשב
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר איזה רזולוציה שמת בטלויזיה?יכול להיות שהרזולוציה בטלויזיה נמוכה יותר מהרזולוציה במחשבהרזולציה של המשחק או של הווינדוס? של המשחק זה אותה רזולוציה, לגבי הווינדוס, אני לא שיניתי, אולי זה השתנה לבד.דרך אגב VSYNC מופעל.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים הרזולציה של המשחק או של הווינדוס? של המשחק זה אותה רזולוציה, לגבי הווינדוס, אני לא שיניתי, אולי זה השתנה לבד.דרך אגב VSYNC מופעל.אתה יכול לציין את הדגם של הטלויזיה ספציפי ע"מ שנוכל לבדוק את הרזולוציות האפשריות בשבילו ומה הטבעית בשבילו....
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר אתה יכול לציין את הדגם של הטלויזיה ספציפי ע"מ שנוכל לבדוק את הרזולוציות האפשריות בשבילו ומה הטבעית בשבילו....אם אני לא טועה, TOSHIBA 42' A3500 REGZA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.