עבור לתוכן

שאלה בקשר ל 6800UE

Featured Replies

פורסם

שלום :)

קיבלתי היום בחינם כרטיס מסך של Leadtek 6800 Ultra עם קירור לא מקורי, הכרטיס מזוהה כ ULTRA אבל התדרים שלו הם 450/1200 שהם של ULTRA EXTREME, ככה שאין לי מושג אם הוא ULTRA רגיל שעבר צריבת ביוס או UE אורגינל, השאלה אם הוא שווה משהו נכון למשחקים של היום ברזולוציות סבירות... מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס שנמכר כיום הוא משתווה פחות או יותר... תודה :)

עריכה

הכרטיס בכלל של GAINWARD לא LEADTEK...

• תגובות 43
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלויי במה לי הוא מישתווה לכרטיסים מודרניים

לי נגיד היה פעם 800 xt שהוא בערך ברמה של ה ultra והוא היה קרוב בביצועים נגיד ל 8600 gt או 2600 xt או משהוא בסיגנון

בקיצר יש לך כרטיס חמוד ומאוד נוסטלגי והיתי רותה ליבנות מערכת על הבסיס שלו

אם אתה רוצה השווה לכרטיסים אחרים כך :http://www.tomshardware.com/charts/desktop-vga-charts/battlefield-2142,548.html?p=1601%2C1590%2C1589%2C1573%2C1642%2C1636%2C1578%2C1634%2C1609%2C1580%2C1632%2C1631%2C1607%2C1560%2C1571%2C1575%2C1566%2C1627%2C1629%2C1585%2C1606%2C1603

מקווה שעזרתי אלכס.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם הבן אדם שקנה אותו והוא אמר שהוא הזמין אותו במיוחד ושהכרטיס ULTRA EXTREME, אוליי הוא אומר אמת :)

אני זוכר לפני כמה שנים שקניתי את ה 6800GT ה UE היה בגדר חלום חחחח... מעניין לנסות להריץ עליו משחקים בסגנון ביושוק וכאלה...

פורסם

אני רואה שיש לך דווקה מערכות חמודות אז אני מבין שזה כאילו כרטיס כך לנוסטלגיה ולהגשמת חלום (כמו שאני עושה אני כרגעה בונה מערכת מתקופת ה 8800 ultra ומטה וזה מזה כיף)והכרטיס ירץ ביושוק אבל דיי חלש אז אני אומר תנסה אבל זה לא יהיה פנומנלי

אגב כרטיס כזה זה למישחקים סיגנון bf2 אז זה מה שאני ממליץ לך לשחק.

פורסם
  • מחבר

בנתיים אני רק מחזיק ומסובב אותו בידיים... ניראה לי בסופו של דבר הוא ימצא את דרכו למתחת למיטה שלי ביחד עם הערמת וודוו 3, ו וודוו 5, 5500 !!! שזרוק שם...

;D

פורסם

ואיי בן אדם יש לך וודוו 5500 באמא שלך שלך תמונות שלהם (או לפחות של ה ultra )

ואגב אני אומר לך על תיזרוק אותו מיתחת למיטה תעשה מערכת נוסטלגיה מבוססת על איזה p4extram וכו ועל כל מיניי שטויות מהתקופה ההיא זה יהיה הרבה יותר מגניב וזול ויהיה לך עוד עמדה ל lan partys של bf2 וכו ...(חחח סתם או של מה שאתה משחק שם).

פורסם
  • מחבר

חחחח אתה רוצה את ה וודוו 5 ?

חחח יש לי מלא זבליה ! יש לי לוח של שני מעבדים פנטיום סוקט 370 חחח ושקית מלאה במעבדים כאלה ומלא סוגים של וודואים מכל השנים חחחחחח

פורסם

תמונה שלו לפחות

:)

פורסם
  • מחבר

צילמתי אותו דווקה לפני כמה ימים רגע אני יבדוק איפה התמונה אני יעלה

פורסם

סבבה יהיה נחמד כצת להיזכר בילדות ובחלומות

פורסם
  • מחבר

;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחחח נדיר כל כך נדיר

פורסם
  • מחבר

יש כזה עוד יותר מכוער ! ניראה כמו מגירה עם 4 פלופלורים ;D אבל כזה אין לי :-X ( אני חושב שזה היה VOODOO 5 6000 )

אבל מצאתי גם VOODOO BANSHEE שאני זוכר שהיה פחות טוב מ VOODOO3 שניהם היו 16 מגה... וגם מצאתי VOODOO RUSH שאם אני לא טועה היה בכלל מגעיל, היה לו 6 מגה ו2 מהם הלכו ל 2D ו 4 ל 3D

המשחק הראשון ששיחקתי עם הוודואים האלה היה NFS2 SE, היה שני קבצי הפעלה 1 לתצוגה ב SOFTWARE ואחד ל 3DFX... :silly:

פורסם

חחח סיבוך אבל כך היה פעם בלי ה directx

אגב יש פה למישהוא בפורום את הוודוו הכפול (ה sli) שזה ביכלל חייה

פורסם
  • מחבר

ניראה לי אני יחבר את הלוח עם שני מעבדים 1000 ו VOODOO5 וישחק עם האייקונים שמאלה ימינה בווינדוס... מקווה שיהיה מספיק FPS...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים