עבור לתוכן

בעיה ממש מוזרה עם acer 5715z חדש...

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

ליפני שבוע, לאחר התיעצות בפורום פה, רכשתי את המחשב הנ"ל. המחשב בכללי עובד מעולה, הכל מהיר והכל יפה.

אבל מה, יש בעיה אחת ממש מוזרה. לפעמים, מתי שאני מדליק את המחשב, המסך לא נידלק, אך המחשב עולה רגיל, וברגע שמגיע לוינדוס, המסך נידלק והכל בסדר.. חשוב לציין שזה לא קורה כל הזמן וזה קורה יותר קשה המחשב מחובר לחשמל. כמו כן לפעמים כשהמסך מיתכבה לבד, אחרי וזמן המתנה ואני נוגע בעכבר כאילו לחזור לעבוד, יש מין היבהוב של המסך, אבל אז הוא נהפך לשחור ולא רואים כלום, הכוונה שהוא מיתכבה. כניסה למצב שינה פותרת את הבעיה והכל בסדר. חשוב לציין שזה רנדומלי, ולא קורה כל הזמן.. כמו כן, יש שגיאה מוזרה גם בלוג משהו על ACPI

למה זה קורה ואיך לפתור את זה? האם להחזיר את המחשב מה שאני לא ממש רוצה לעשות כי עד שהיתקנתי עליו את כל הדברים והעידכונים....

בבקשה עזרה ושבת שלום!

פורסם
  • מחבר

ווואי אנשים בבקשה ממכם.. אני חייב עזרה או כיוון.......

משהו שעוד גיליתי זה שיש תצוגה על המסך, אבל פשוט האור של המסך לא נידלק... משהו ממש מוזר

מה לעשות?

פורסם

מה לעשות? ראשית, להתייחס לחוקי הפורום ולא להקפיץ בניגוד לכללים. יש לך אזהרה ראשונה מתוך 3.

נראה שיש משהו בעייתי בתאורה האחורית. אולי הכבל רופף או משהו.

הייתי מציע להתקשר למעבדת השירות ולתאר בפניהם את התסמינים של הבעיה. יכול להיות שמדובר בתיקון קטן בשבילם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים