פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אני משתמש באוורסט אבל עכשיו ניסיתי התקנתי את הדרייבר של אסוס והוא אומר לי שבטמפ' של הלוח היא 52 עכשיו הוא לא עבר את ה45 אף פעם מישו יודע אולי מה הבעיה?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר אני חייב עזרה מישו יכול לומר לי מה הביעה עכשיו הלוח על 50 וזה עם מזגן במנוחה זה משו דפוק לדעתכם ללכת לחנות עם הלוח לשנות סירקולציה משו?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים קודם לכל - זה טמפרטורות לוח אם ולא NB - סתם - במקרה ולא ידעתה. דבר שני - כל הסדרה P5Q בזמן אוברקלוקינג, במידה והשארתה מתחים על AUTO , מעלה מתחים לבד.אני אישית לא מתייחס בכלל לT של "לח אם" כבמקרה שלי חיישן ממוקם בחלק שמתחת לPCI-E X16לכן הוא מודד T אויר על יד כרטיס מסך.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר זה די מסביר אבל לפני יומיים הוא לא היה מגיע לטמפ' הזו והוא לא האובר קלוק בנוסף אני צריך לדאוג או לא?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים לדעתי - לא. אך במקומך עדיין הייתי בודק למה זה קרה. T כאלה הם לא קריטיות בשום חלק של מחשב - חוץ מהר דיסק.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר רק הכרטיס עובר ואני מנסה לברר למה אני שואל פה קירור והכל כבר בירררתי שמתי הכל עובד יש לי 3 של 80 2 מוציאים אחד מכניס ועוד אחד 130 מכניס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.