עבור לתוכן

בבקשה תמיכה ממבינים בתחום כרטיסי המסך

Featured Replies

פורסם

הינה הבעיה בקיצור ולעניין

כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה

2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק.

3.ניסיתי 2 מסכים שונים!

4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות.

5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה...

6.התקנתי מחדש את הווינדוס!

7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל!

המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!!

בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!

פורסם

חשמל אני מתאר לעצמי שמחובר לכרטיס ? ( 2 החיבורים על הכרטיס עצמו ) ספק כוח אני לא יודע איזה יש לך... יש לך אפשרות לקחת את הכרטיס למחשב אחר ?

פורסם

מה כל שאר המערכת?

אגב באמת יכל להיות בעייות ספק?

ואם שם דבר לא פועל אז נסה לממש אחריות

פורסם

היה לי מזמן 9800 פרו אחד שהיה עובד סבבה בלי דרייבר וברגע שהיית מתקין הוא היה מכבה את המסך, קיצר הוא היה דפוק, לא בטוח שאצלך זאת אותה בעיה אבל... יכול להיות שהספק לא מספק מספיק מתח שהדרייבר מותקן ודורש מהכרטיס יותר, למרות שלא ניראה לי, כי המתח לא כל כך גבוה במצב מנוחה... אני חושב שהוא תקול.... תבדוק אותו במחשב אחר...

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק Thermaltake

‏ToughPower W0103 600W PFC (24pin

אני לא מאמין שזו בעיה בכרטיס מסך , כי הבעיה מאד נפוצה בפורומים אחרים , קראתי די הרבה יש פתרונות מסובכים שלא הצלחתי ליישם כמו להעלות את המחשב עם כבל VGA עם מתאם לDVI ואז להחליף לDVI רגיל ,

ולסמן בתוכנה של ATI וי באפשרות REDUCE DVI FREQUNCY FOR HIGH RESOLUTION MONITOR

אם זה אומר לכם משהו.... ניסיתי ולא הצלחחתי.... יש פתרון ..רק מה הוא.. הרבה תודה חברים על העזרה

פורסם

אתה כרגע מצאת את הפתרון...

מה מסובך!?

תעלה את המחשב עם כבל VGA כשהוינדוס והדרייברים עלו בלי לכבות את המחשב תחליף לDVI יופיע לך הבקטליסט הגדרות מסך דיגיטלי, אתה צריך לשים שם וי אחד וסגרת את הבסטה.

מה הסיפור בדיוק?

עריכה: היה לי בדיוק אותו הדבר והנה הדרך לפתור את זה.... בדיוק מה שתיארת - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348039.0

פורסם
  • מחבר

יש בעיה אחת! איך אני עובר את השלב הזה : תעלה את המחשב עם כבל VGA כשהוינדוס והדרייברים עלו

גם כאשר אני מחבר את המסך למחשב במתאם RGB רגיל אני רואה מסך שחור!

אז איך בבקשה אני יכול להגיע לCCC כי הוא לא זמין במצב בטוח ולא כאשר אין דרייברים.... ורק בשני המצבים האלה המחשב עןלה עם מסך רגיל.

פורסם

עניתי לה"פ שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים