פורסם 2012 בינואר 413 שנים כן.ניסיתי לשחק בקונפיגורציה עפ"י הצעות מהרשת.אל תפעיל במשחק, כן תפעיל... לא עזר.יש לך הצעה אחרת איתו?
פורסם 2012 בינואר 413 שנים תסיר אותו ותוודא אם זה פתר את זה. אם כן תתקין שוב ותשים לב שבהתקנה אתה מסמן שיעבוד רק עם תוכנות מוגדרות מראש ותגדיר רק את הנגן סרטים שאתה משתמש בו.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים הוא בא כחלק מחבילת קודקים K-Lite. אני אסיר אותה ונראה מה יקרה.אני אעדכן בערב.תודה.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים אין צורך להתקין חבילת קודקים עם ffdshow + qt alternative אתה מכוסה ל-99%+ מהסרטים שיש. רק צריך להגדיר את ffdshow שיעבוד רק עם תוכנות מסויימות כי יש לפעמים (די נדיר) בעיות תאימות עם משחקים.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים אני יודע, זה שריד ישן מפעם בכלל שכחתי מזה.בכל מקרה הסרתי את כל הקודקים שיש לי ועדיין זה נתקע.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים לעוד מישהו זה נתקע שהוא מנסה לתפוח משחק חדש, והוא הצליח לתקן את זה?(על פי הביקורות נראה לי שווה לנסות לגרום לזה לפעול)
פורסם 2012 בינואר 513 שנים אני אנסה, אני מקווה שזה יעבוד או שיש כזה גם ל GOTY.אח"כ מתפלאים למה יש פיראטיות.
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים אתה יודע יש קראק של razor שפותר את זהקראק שפותר את בעיות הקריסה?חחחחח מוזר
פורסם 2012 בינואר 1013 שנים אם יש בעיית קריסה ידועה שנפתרת עם קובץ צד שלישי שעוקף את מקור הבעיה, הרי שלא מדובר על קראק, אלה על בעיה ופתרונה.החוק האמריקאי קבע שזה חוקי לשכפל דיסק למטרת גיבוי להשתמש בקבצים פרוצים כל עוד יש ברשותך עותק מקורי.הדבר עוזר לשמר את הדיסק המקורי, להקל על המשתמש שנדרש אחרת להכניס את הדיסק המקורי לכונן כל פעם שמריצים משחק, לשפר ביצועים,ולפעמים גם למנוע קריסות תוכנה.
פורסם 2012 בינואר 1113 שנים אל תדברו על קראקים או שתקבלו אזהרהאף אחד לא מדבר על להוריד את הקראק במטרה לפרוץ את המשחקאני אפילו אין לי את המשחק (לא המקורי ולא פיראטי, המחשב שלי כרגע לא יכול לסחוב את המשחק הזה) אבל אני עדיין מתעניין בקראקים כי זה מעניין אותי איך זה עובדומעניין אותי שקובץ שנועד לעקוף ולידציה של הקובץ המקורי פותר גם בעיות קריסה של המשחק זה הכל....
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים הקריסה הזו התרחשה מתי שהראו את הסצינה של הלידה,ואחרי שהמשחק שאל אותך אם אתה בן או בת.אלה שהורידו את המשחק, שם זה קרס להם.וריזור הוציא 'תיקון' לקראק שלהם.ומסתבר שזה עבד גם על עותקים מקוריים.אם המשחק קורס לכם בסצינה הנ"ל,או שתחפשו את ה'קראק' הזה או שתורידו שמירה שמדלגת על הכל ההתחלה ומביאה אותך לשער הראשי של הבונקר.יש גם מוד שמדלג על כל השלבים שאתה ילד,ואתה מתחיל מול השער הראשי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.