עבור לתוכן

על איזה לוח אם אתם הכי ממליצים?!

Featured Replies

פורסם

אם אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ולשים בו זיכרון של 256 DDR אז על איזה לוח אם איכותי, יציב, חזק ועוד אתם ממליצים? שיהיה לוח אם חזק בגלל ששבבי AMD מוציאים הרבה חום, אני חושב שאני אמרח אותו במשחה תרמית לקירור כי אני מחפש פיתרון זול לקירור

פורסם

אם אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ולשים בו זיכרון של 256 DDR אז על איזה לוח אם איכותי, יציב, חזק ועוד אתם ממליצים? שיהיה לוח אם חזק בגלל ששבבי AMD מוציאים הרבה חום, אני חושב שאני אמרח אותו במשחה תרמית לקירור כי אני מחפש פיתרון זול לקירור

מה הקשר בין מחט לתחת?

בכל מקרה, היות ואתה לא נראה לי אחד שהולך לעשות אוברקלוק למעבד שלך הייתי ממליץ על שני הלוחות האלה, בהתאם לתקציב ולצרכים שלך:

Asus A7V266-E אם יש לך כסף, ואתה צריך בקר IDE נוסף לזה שיש בצ'יפסט(חיבור של עד שמונה התקני IDE), כי מבחינת יכולות RAID הלוח הזה הוא די מוגבל, כשם שהוא מבחינת יכולות O/C, והכל ביחס לABIT.

Gigabyte GA7VTX-H, ואני חושב שהאחרון יהיה בחירה יותר טובה עבורך, כי זה לוח שנותן תמורה מעולה בשביל הכסף שלו, ויכול להיות ממש טוב לאנשים שלא הולכים להתעסק הרבה עם המחשב שלהם, ואני מתכוון לO/C וTweaking, אלא לאנשים שרוצים שהמחשב שלהם יעבוד בצורה אמינה כמו שהוא, בלי להריץ שום דבר מעבר להגדרות.

פורסם

באזיה מחיר?

הasus a7v266 raid או ההעדפה של כולם אבל במחיר גבוה abit kr7a raid האביט מעולה וגם האסוס טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים