פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים קניתי נייד שמתי אותו הנטענה ואחרי שעה בערך ניסיתי להתקין עליו את הוינדוס בהתקנה הוא עושה לי שגיעה עןד לפני שמגיעים לקטע של המחיצות עושה לי מסך כחול. התקשרתי למרכז שירות של אייבורי והבחור אמר לי שלא חיכיתי מספיק וצריך לחכות 12 שעות הטענה .האם זה הגיוני?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים האמת שנראה שאין קשר כי מה הקשר למסך כחול אם זה לא טעון אז עובד אם לא נכבה זה לא נראה קשור...!ובפעם הבאה לדעתי בלי קשר תטען ע"פ ההורקאות שאתה מקבל..!לדעתי זו בעייה אחרת תגיד להם שטענת את כל הזמן שנדרש ותראה מה תהייה תגובתם..!
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים קודם כל אני מקווה שכשאתה מבצע את ההתקנה המחשב מחובר למתח חיצוני ולא על סוללה בלבד ע"מ למנוע אפשרות של גמר סוללה באמצע התקנה.אני משתגע כל פעם מחדש מהשטויות של אייבורי,מה הקשר טעינת הסוללה לBSOD.עם איזה דיסק אתה מתקין את מע' ההפעלה?מקורי\פרוץ?תנסה דיסק אחר.תכנס לביוס ותבדוק שהכל מזוהה כמו שצריך - זכרונות\HD\וכו'.תבדוק בביוס האם הSATA CONTROLLER נמצא על IDE או NATIVE או משהו בסגנון.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר הדיסק מקורי !!המצב ACHI הזה בכלל לא מצאתי אותו... אין לי מושג גם מה זה אומר.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים המצב של ה-SATA יכול להיות AHCI או IDE. לפעמים זה נקרא Enhanced לעומת Compatible.תוודא שמוגד על Compatible/IDE.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר בדקתי באתר היצרן וגיליתי שהוא תומך ויסטה בעיקר התקנתי והוא עובד אבל לא מצליח להתקין כרטיס מסך עכשיו.... =[
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים בדקתי באתר היצרן וגיליתי שהוא תומך ויסטה בעיקר התקנתי והוא עובד אבל לא מצליח להתקין כרטיס מסך עכשיו.... =[[/איזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים http://www.nvidia.com/object/cuda_get.htmlתוריד מכאן את הדרייבר זה עובד מצויין(גם לי יש HP עם 8400)בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.