פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים בשעה טובה רכשתי אתמול את msi wind ,אני מאוד מרוצה מהמחשבהמסך ממש נוח ,הרבה יותר ממה שחשבתי ,כך גם המקלדת .גם הרמקולים שמאוד חששתי מהם לא כ"כ רעים .אני חושב שזו קניה מאוד כדאית .רכשתי את הדגם של 160 גיגה ו 1 גיגה ראם (עבור xp אני לא חושב שצריך יותר מ 1 גיגה )בקיצור , במחשב שהיה שם בתצוגה באייבורי היה אפשר לגלול עמוד (כמו בדפדפן אינטרנט ) ע"י נגיעה בצד הימני של המשטח מגע .במחשב שלי כשאני מנסה לגלול לא קורה דבר .חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי משהו .מישהו יודע איך מפעילים את האפשרות הזו ?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים ככה אחי בטח קיבלת איתו דיסק התקנה של תוכנות אז תהייה שם תוכנה של העכבר (לרוב קוראים לה synaptics) ואז תהייה לך אפשרות לגלול..!בהצלחה..!
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה זה קצת בעיה , כי אין לי כונן דיסקים חיצוני . יש אפשרות להסיג את התוכנה ממקור אחר כמו אתר msi ?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים כן אחי נגיד אצלי באתר היצרן יש (גיגהבייט) חפש את התוכנה שם לפי השם ואם לא תריץ חיפוש בגוגל לא בעיה..!אם לא תמצא תגיד..!בהצלחה.!
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים נסה מפה...http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-54610-1&lc=he&dlc=he&cc=il〈=he&os=228&product=3263231
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר אני בטוח ...הדרייבר הזה יפעל גם בווינד ? כי זה אמור להיות למחשב של hp...
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר ניסיתי להתקין , וזה דפק לי את הtouchpad ... הוא התחיל ממש להשתגע לי ...בקיצור אני מחקתי את זה וזה לא עזר אז עשיתי שחזור מערכת ועכשיו הוא עובד כמו בהתחלה יש משהו אחר ?
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מוזר העניין...!וואלה זו התוכנה היחידה שאני מכיר תנסה להוריד אותה ממקומות אחרים ואולי אחת תתאים לך..!יותר מזה אני לא מצליח..!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.