פורסם 2003 ביוני 722 שנים הי כולם!רציתי להתקין את המסנג'ר פלוס הזה (איך שהוא לא נקרא)אבל חבר שלי אמר לי שאז אני יתקע עם שני מסנג'רים זה נכון זה כבר קרה לי פעם שעידכנתי ל MESSENGER V5אז אני לא רוצה להתקע עם שלושה מסנג'ריםאז תעזרו לי איך ניתן להסיר את הקודמים?ה5 זה לא בעיה הוא נמצא בADD REMOVEאבל הראשון לא!תודה מראש!
פורסם 2003 ביוני 722 שנים א. מסנג'ר פלוס לא מתקין לך עוד מסנג'ר על המחשב. הוא מתלבש על המסנג'ר הקיים. עדיף שיהיה לך אחד קיים ולא שניים כדי שהוא יתלבש עליו. ב. כדאי לך להסיר את כל המסנג'רים שעל המחשב ואח"כ להתקין רק את ה-MSN Messenger 5 מהאתר הרשמי. ג. בשביל להסיר את המסנג'רים: את ה-MSN Messenger 5 כמו שאמרת, ניתן להסיר מה-Add/Remove. את ה-Windows Messenger תסיר עם הפקודה RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove תקליד את הפקודה הזאת ב Start >> Run ו- היה מוצא לך את התשובה..
פורסם 2003 ביוני 822 שנים אפשר לדעת למה כולם שונאים את הווינדווס מסנג'ר ומעדיפים את הMSN?מה ההבדל?!בעיקרון, שום דבר..רק ה-MSN נראה יותר תלת-מימדי ונחמד כזה.. לא משהו רציני.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר תודה רבה לך אחי על העזרה המקצועית מצטער שלא חיפשתי קודם אבל לא נורא ותודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.