עבור לתוכן

בעיות בגיימר בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

מישהו נתקל בבעיות התחברות לגיימר בבזק בינלאומי החל מהיממה האחרונה?

ואם כבר מצליחים להתחבר זה איטי בטירוף..

פורסם

יכול להיות שהשרת שלהם עמוס מאוד.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהשרת שלהם עמוס מאוד.

לא נראה לי כי בדיוק מאז שהתחילו הבעיות אני מקבל התחלת אייפי שונה לגמרי ממה שהייתי רגיל לקבל, אולי הם שידרגו אבל השידרוג יצא חרבנה?

פורסם
  • מחבר

1800-014-014

שאלת אותם?

התקשרתי ואמרו לי שיכול להיות שיש בעייה ספציפית בחשבון שלי, אבל אני לא קונה את זה, כי הם נתנו לי חשבון אחר לעשות בדיקה בגיימר וגם שם היו לי את אותן הבעיות. מה שאומר שהבעייה היא בשרתי הגיימר שלהם.

אני יודע שכאן אין ממש מה לעשות אי אפשר לעזור לי, אני פשוט רוצה לדעת אם עוד משתמשים נתקלו בבעייה הזאת.

פורסם

יש לי גיימר עם כבלים חייגן ללא ראוטר

אחלה פינגים לאירופה וארצות הברית

WORLD OF WARCRAFT טס על 150 וטרייס טואוווב

CALL OF DUTY 4 גם ללא לאגים

backtrace מהשרת אלי מצויין

אתמול אני יודע שנפל רדבק שלהם והיה איטיות בהורדה ושהורדתי מהחייגן את ה@גיימר ההורדה הייתה תקינה

היום זה הסתדר

כנראה היו עומסים על השרתים שלהם באמת ראיתי בטרייס שbezeqin נתקע 3000MS עד שהוא יוצא החוצה לשיקאגו סיאטל ניו יורק

פורסם
  • מחבר

מרתיח אותי שהם לא מוכנים להודות זה בעייה אצלם.

אם אני מוריד בלי גיימר תקין, ועם גיימר בקושי על 150 עם חבילה של 3 מגה, ואם הם נותנים לי חשבון זמני לבדיקות, וגם שם קורה אותו דבר, בלי גיימר מוריד תקין ועם גיימר הורדה נוראית וגלישה בלתי אפשרית - אז המסקנה היא שיש להם בעייה בשרתי הגיימר.

הנציג לא מוכן להודות שזה בעייה אצלם בגלל ש"אף אחד חוץ ממך עדיין לא התלונן" ובגלל שהוא מצא איזה בדיקה אחת שגן הייתה תקינה בגיימר, וכל השאר לא תקין.

ביום ראשון אני מתקשר לשירות הלקוחות ומבקש להתנתק, מקווה שזה יעזור.

פורסם

איך מבטלים זמנית את הגיימר ?

בעבר היה צריך להשתמש ב username#gamer@014

אבל הם ביטלו את ה #gamer לדעתי ועכשיו השיוך נעשה מבלי שליטת המשתמש ככל שאני מבין

פורסם

יש לך בחייגן כבלים את השם משתמש שלך בתוספת @gamer

פשוט משאירים בחייגן רק את היוזר ללא תוספת ככה אתה לא מנותב דרך השרת גיימר

אם אתה ADSL אז זה אוטומטי כמו שתיארת

user@014

פורסם

זה לא רק בשרתי הגיימר

גם ידוע לי על בעיה בשרתים אחרים

פורסם

לא יודע אם זה קשור

אבל קחו בחשבון שממיר דפוק של YES או HOT יכול להרוס את התקשורת ולגרום לאיטיות, זה מה שהיה אצלי במשך חודש כולל ניתוקים וגלישה מחרידה על 2.5 מגה.

הסתבר שהממיר שהיה לי בחדר הפיל את כל התקשורת כולל אזעקה של הבית...

אז אם יש אפשרות שזה זה אצלך....או רק לידע כללי :P

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה קשור

אבל קחו בחשבון שממיר דפוק של YES או HOT יכול להרוס את התקשורת ולגרום לאיטיות, זה מה שהיה אצלי במשך חודש כולל ניתוקים וגלישה מחרידה על 2.5 מגה.

הסתבר שהממיר שהיה לי בחדר הפיל את כל התקשורת כולל אזעקה של הבית...

אז אם יש אפשרות שזה זה אצלך....או רק לידע כללי :P

אבל זה בעייה בספק האינטרנט ולא בתשתית.

בדיקות מהירות שאני עושה דרך אתר הבדיקה של הוט יוצאות תקינות לחלוטין, אני עם 3 מגה ומוריד לי משם על 400-405 מה שאומר שזה אפילו מעבר למה שאני אמור לקבל.

בכל אופן יצא לי לדבר שוב עם נציג של בזק בינלאומי, והפעם הוא הודה בפניי שאכן יש בעייה בגיימר והם מודעים לזה (פאקינג לא יכולתם להגיד לי את זה מההתחלה ולחסוך לי כאבי ראש?!?! ), וצוות הSYSTEM הסודי והחשאי שלהם, שלא עובד בסופי שבוע, יתחיל לטפל בבעייה ביום ראשון.

פורסם

מישהו פה יכול להגיד לי כמה עולה לכם החבילת גיימרים? כי כששאלתי את בזק בינלאומי כמה יעלה לי לשדרג את ה-5 מ"ב שיש לי לחבילת גיימרים, היא אמרה שזה יעלה לי בערך 110 שקל לחודש שזה כמעט כפול מהמחיר שאני משלם היום

פורסם

לעוד מישהו יש ניתוקים על תשתית הוט + בזק בזמן האחרון ?! 3 ימים אחרונים אני חווה מלא ניתוקים של המודם. מודן של תומסון.

התקשרתי להוט והם אומרים שאין תקלות אצלהם. איך משכנעים אותם לשלוח טכנאי ?

פורסם
  • מחבר

מישהו פה יכול להגיד לי כמה עולה לכם החבילת גיימרים? כי כששאלתי את בזק בינלאומי כמה יעלה לי לשדרג את ה-5 מ"ב שיש לי לחבילת גיימרים, היא אמרה שזה יעלה לי בערך 110 שקל לחודש שזה כמעט כפול מהמחיר שאני משלם היום

3 מגה רגיל בלי גיימר עולה בבזק בינלאומי 69 שקל, אם אתה רוצה להוסיף את הגיימר זה עולה ל-79 שקל. זה מה שאני משלם כיום.

הדבר היחיד שגיימר נותן זה פינגים נמוכים למשחקי רשת, וכשאתה מוריד דרך רשת הביטורנט זה מגיע לך למקס, אני מוריד על 370-365 רק עם הגיימר, אם אני מתחבר לחשבון שלי בלי הגיימר, במקרה הכי טוב זה יוריד על 80. ואני יודע שאני תלוי במשתפים אבל עשיתי את ההשוואה עם אותו קובץ טורנט על אותו טראקר ו-5 דקות אחרי שבדקתי שאכן עם גיימר מוריד לי על מקסימום מהירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים