עבור לתוכן

איך החברה PEERLESS בייצור רמקולים?

Featured Replies

פורסם

הרמקולים האלה נשמעים לא רע ביחס למחיר שלהם (באינטרנט כמובן).

שמעתי אותם אצל שני אנשים והם נשמעו סביר לחלוטין, יש לכם הארות\הערות.

כל דבר יתקבל בשמחה.

תודה

פורסם

אל תצפה לרמקולים איכותיים...

ממש לא....

אבל אם אתה במחסור כסף, ואמרת שאהבת(אתה מוכן לסבול) את הצליל שלהם...

אז תשקול את זה

דרך אגב, באיזה רמקולים מדובר?

וובשביל איזה שימוש?

פורסם
  • מחבר

יש לי רמקולים קידמיים מאד איכותיים (RCF MONITOR 8), כך שלשמיעת סטריאו אני לא דואג.אבל בכל הקשור לקולנוע ביתי שחשבתי לקנות סט לקולנוע ביתי ולתת את הקידמיים למישהו ולהרוויח סט של אחוריים וסנטר במחיר זול. (כסף לא גדל בעצים, ואין לי גם זמן לראות סרטים כך שיוצא לי לראות סרט פעם פעמיים בחודש אז אני לא מתכוון להשקיע בזה סכום גדול).

**בוודאי ששמעתי טובים מהרמקולים האלה אבל להוציא במכרז את הרמקולים האלה זה עסק משתלם אפילו מאד. במיוחד אם לא כ"כ אכפת לך מאיכות השמיעה. (ז"א שסולם האיכות שלך מסתכם באיכות טרנזיסטור ומיד אחריהבסולם מגיעה סטריאו) בכל אופן יש טובים מהם אבל במחיר כזה זה אולי הטוב שאפשר למצוא!

פורסם

תברח אחי, תעשה מהר DELETE על המחשבה

רמקולים באיכות ירודה מיוצרים במזרח הרחוק

תשדרג את עצמך ולך למכרזים ותיקח כל דבר כמעט הוא יותר טוב מ PEERLEES

אבל הכי טוב זה לשמוע בחנות ולהשוות לסוגים שונים של רמקולים

פורסם

היו הרבה דיונים בנושא,

search.gif היה עוזר.

נ.ב

על איזה דגם מדובר.

פורסם

יש לי רמקולים סראונד של peerless אני מאד מרוצה מהם ביחס למחיר,אם זה המחיר שאתה מוכן לשלם אז הרמקולים הם מעולים

לאנשים פה כנראה יש מערכות בעשרות אלפי שקלים ,זה הכל ענין של איכות מול מחיר במחיר שלהם שהוצאתי במכרז ב-300 שקלים אין יותר מרוצה ממני וגם הרבה אנשים במדינה שלנו שרוצים מערכת קולנוע בסיסית ולא יותר מזה

פורסם

לאנשים פה כנראה יש מערכות בעשרות אלפי שקלים

אני בספק.

מה שכן, אני רוצה לומר כזה דבר: מה שמכעיס בפירלס ודומיו זה שאלו רמקולים שעלו פחות מ50 שולר לייצור ועם זאת נמכרים בסכומים גבוהים יותר. ישראלי שמוציא סט שלהם ב2,000 ש"ח במכרז אומר לעצמו "איזה דיל עשיתי", שהרי מחיר המחירון שלהם לכאורה הוא גבוה פי כמה!

דעתי היא כזו: לך תשמע פירלס ודומיו!!!

עם זאת שמע גם רמקולים מכובדים מיצרנים ידועים, כאלו שהושקעו זמן וכסף בתכנונם (והרווח שהם עושים עליך קטן יחסית לרווח שהפירלסים ודומיהם עושים) ונוצרו כדי לשחזר יצירות מוסיקליות על הצד הטוב ביותר...

ואז תחליט: האם זה שווה את הכסף שלי?

אם אין הבדל ו\או ההבדל מיזערי בעיניכם ולא שווה את תוספת הכסף, ואין לכם בעייה עם הרווח העצום שעושים עליכם, אז קנו פירלס, תהנו ותשמחו כי חסכתם כסף!

אם רמקול ב8,000 ש"ח "לא עושה לכם את זה" יותר מפירלס ב1,500 ש"ח, קנו את זה האחרון ותחסכו ג'ובות רבות!

כל כך פשוט.

פורסם

איך החברה PEERLESS בייצור רמקולים?

:puke:

פורסם

:puke:

פורסם

לאנשים פה כנראה יש מערכות בעשרות אלפי שקלים

לא ממש.

אנייכול להגיד לך שהואתי סה"כ, על המערכת.. (2 קדמיים גדולים, אותו דבר בדיוק מאחורה, סאבוופר 15", 2 טוויטרים קטנים, 3 מגברים, מיקסר, 2 מוניטורים קטנים, 2 רמקולים לא קטנים לא גדולים ללילה, קרוסאובר) סה"כ: 3110.

(אין פירלס ודומיו.. מורל, KEF, SUNRISE, ואני לא יודע מה המוניטורים..)(ושומעים איייכות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים