עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 19"

Featured Replies

פורסם

היי :)

הגיע הזמן להעיף את ה17" של LG (לא דק) מלפני 4 שנים, ואני רוצה 19" (גם כי אני לא רגיל לרחב וגם כי אני חושב שזה די מגעיל למחשב וגם כי אני חושב שזה לא יכנס לי בעמדת מחשב).

בקיצור מישהו המליץ לי על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576857

ואחרים המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469017

מה עדיף? ההבדל בין המחיר לא ממש משנה לי, אמרו לי שהמסך השני איטי ולא טוב למשחקים ולא הבנתי למה...בקיצור מה עדיף או שבכלל מסך אחר?

תודה :)

פורסם

המסך השני.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה אומרים שהוא איטי ולא טוב למשחקים?

ואפשר לדעת גם מה ההבדל בינו לבין הLG?

פורסם

עזוב אותך כבר עדיף לקחת את ה LG L2000CP יש לו פאנל שמתאים גם לגרפיקה מהירה בלי מריחות. והוא 20" רגיל (לא רחב).

פורסם

מלבד ה-LG, אפשר לשקול גם את ה-HP LP2065 בנקסטופ וה-Dell 2007FP. התמורה מהם טובה יותר עם רכזת USB וב-Dell יש גם Composite ו-S-Video.

פורסם
  • מחבר

שמעו המקסימום שאני הולך לשלם זה על ה971P שעולה 1600 בערך...אבל אמרו לי שהוא לא טוב למשחקים אז אני לא יודע על מה ללכת...

ואני צריך 19" ולא 20"

פורסם

מה ההתלבטות פה בכלל? אתה רוצה לשחק משחקים על המסך? אם כן אז ה-971P לא מהווה בכלל אופציה.

מעבר לזה, קרא את השוואת מסכי ה-"19 שפורסמה באתר ותראה שה-LG לא כל כך מוצלח. שים תקציב בכותרת ותקבל המלצות.

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא בין 1000 ל1500 ש"ח, ואני לא מתכוון לקנות מאייבורי, לא שזאת הבעיה כאן..

בקיצור, מסך 19" דק, לא רחב, שיהיה טוב למשחקים.

פורסם

LG L1972H או Samsung 943B. בחר את זה שהכי זול. אין הבדל גדול מאוד בין שניהם באיכות תמונה.

פורסם
  • מחבר

הסמסונג יותר זול. הוא עולה 1000.

אבל אפשר לדעת למה דווקא אותם? המחיר לא אומר משהו על המסך? יענו זתומרת הLG שהראתי לא יותר טוב?

המסך הזה הולך ללוות אותי להמון המון זמן, אז אני צריך אחד טוב ולא משהו שישרף תוך שנתיים.

המסך צריך להיות למשחקים וסרטים..

פורסם

המחיר לא נותן אינידקציה לאיכות תמונה במסכים מבוססי TN. אפילו שתקנה ב-1700 ש"ח מסך TN יקר כמו ViewSonic VP950b הוא לא יהיה טוב יותר ממסכי 19" זולים ואפילו יציג עיוותי צבעים במרחב הצבע התיקני sRGB בגלל גודל מכלול הצבעים שלו.

ה-L1900J כבר נבדק עבור HWzone והוא פחות טוב מה-L1960TR. ה-L1972H לא שונה באופן רציני מה-L1960TR, לפי מה שהבנתי מהיתרונות והחסרונות שלו ב-Xbit Labs למעט העובדה שיש לו ארגונומיה עדיפה. הסמסונג זול ממנו ובגירסה 943BM אפילו זמין בכמות גדולה מאוד של חנויות יותר מאשר ה-943B. אם החיסכון של 100-150 ש"ח לא חשוב לך, זה לא משנה אם תקנה L1972H במקום 943BM. תוספת המחיר לא תיתן לך שום דבר יותר מועיל.

בקטע של אמינות LG וסמסונג הם די בסדר, אולי לא יהיו אמינים יותר ממסכים של Eizo, אך לא מדובר במותגי מדבקה.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה, אני כבר אראה על איזה מהם אני אלך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים