עבור לתוכן

בעיה בhd4850 עזרו לי בבקשה...

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון לפעמים אני שומע צפצוץ כזה מהכרטיס מסך וכשאני סוגר את המסך הצפצוף מפסיק (שאני מדליק בחזרה הצפצוף חוזר) הצפצוף ממשיך כדקה ומפסיק.. זה אמור להיות ככה? (אני לא יודע כל כך איך להסביר לכם איך נשמע הצפצוץ.. יש לזה צליל מאוד מאוד גבוה עד שקשה לזהות מאיפה הוא מגיע )

ודבר שני, לפעמים שאני נכנס כדי לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך הוא מראה לי את זה... ולפעמים רואים כרגיל כמו שצריך.. למה זה??

my.php?image=92764052ld8.jpg

92764052ld8.jpg

פורסם

יש לך מסך LCD או CRT? (דק או שמן?)

פורסם
  • מחבר

אחד כזה ואחד כזה.. שניהם מחוברים לכרטיס מסך ואני משתמש בנורמל בCTR ופעם בכמה זמן שאני רואה סרט אני מעביר את התצוגה לLCD

SAMSUNG

CTR- syncMaster 793df

LCD- syncMaster 931bw

פורסם

איך המסך קשור? אני עם 4870 ופעם שהיה ל 2600 על מסך CRT והכל סבבה תדקין את הרייברים מחדש ותגיד מה קורה

והצפצוף מגיע מהמסך כשהוא דולק אבל אין תמונה שהכ.מ שולח זה בסדר למסך CRT גם לי זה קרה..

פורסם
  • מחבר

והצפצוף מגיע מהמסך כשהוא דולק אבל אין תמונה שהכ.מ שולח זה בסדר למסך CRT גם לי זה קרה..

לא הבנתי מה רשמת..

פירמטתי את המחשב והתקנתי דרייברים מחדש ועדיין זה עושה את הצפצוץ הזה מידי פעם..

פורסם

הייתה לי הבעיה עם מסך CRT, בעיקר כשהייתי משחק פיפא.

זה בעיה במסכים האלה, החלפתי לLCD והכל היה בסדר.

פורסם

מסכי CRT (לא CTR) עושים רעש בתדר גבוהה כתוצאה ממנגנון הפעולה שלהם (תותח פוטונים). הרעש הזה משתנה לפי קצב עדכון המסך (refresh rate) יש כאלו שרגישים לזה יותר וכאלו שפחות וזה גם משתנה ממסך למסך. תנסה להעלות את הקצב הזה לכמה שיותר גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים