עבור לתוכן

לוח אם הכי חזק לאוברקלוקים למחשב כבד למשחקים!

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל!

ומה הדעה שלכם על black ops

פורסם

ואיזה קרור ? אויר ?

גם לוח ב 1000 יספק את הסחורה

פורסם
  • מחבר

קירורים אני קונה הכי טובים רוב הסיוכיים שזה יהי של זלמן למעבד או של טירמליט זה שבלי מאורר עולה 350 שקל ואפםשר עוד להוסיף מאורר שכחתי תשם פשוט כמו כן גם הכרטיס מסך יהיה על קירור של זלמן vp1000 קיצור קירורים אני קונה הכי טובים זה לא הבעיה השאלה היא לוח אם שקרוב לשלמות בהכל אוברקלוקים יציבות וניהול כל המערכת של הכרטיסים כי כמו שאמרתי המחשב יהיה עמוס .....כמה שיותר קריר ויציב לאוברקלוקים עדיף

פורסם

קירור של זלמן למעבד?.... זה הקירור "הכי טוב" שאתה קונה?... עצה שלי קח קירור OCZ Vendetta 2 זה הקירור מקום שני היום ומקום ראשון יגיע לארץ רק עוד איזה חודש או יותר... (מקום ראשון זה SUNBEAM CORE CONTACT FREEZER).

ולגבי הלוח.... לדעתי זה יהיה ביזבוז מוחלט אם תקנה ב-1500 שקל! אני ממליץ לך על ASUS P5E. היום אפשר למצוא אותו ב-900 שקל ותאמין לי שהחום יגביל אותך הרבה לפניו....

ד"א איזה מעבד אתה קונה?...

עריכה: ושלא נדבר על הקירורים של טרמלטייק....

פורסם
  • מחבר

קודם כל יש לי קירור זלמן כבר 4 שנים והם בין הטובים ואני רוצה לקנות תטרמלייט או משו כזה זה שבלי מאורר עולה 350 שקל משהו חזק

מעבד לא סגור על עצמי בעקירון אני רוצה להשקיע 8 אלף על משחב כבד למשחקים

פורסם

קודם כל יש לי קירור זלמן כבר 4 שנים והם בין הטובים ואני רוצה לקנות תטרמלייט או משו כזה זה שבלי מאורר עולה 350 שקל משהו חזק

מעבד לא סגור על עצמי בעקירון אני רוצה להשקיע 8 אלף על משחב כבד למשחקים

את ה-OCZ Vendetta 2 אתה קונה ב-250 שקל!!! וגם הוא הרבה יותר טוב מכל קירור שיש היום לזלמן (לא כולל מים)...

אבל תשמע... אם אתה אוהב לבזבז כסף על דברים שלא שווים אותו אפילו... אז תהנה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים