עבור לתוכן

ה- Sparkle 9600 Calibre אצלי (עוד לא חיברתי אותו למחשב, אני לא בבית ) TMS

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חח

"הוא הרבה יותר טוב מזה http://tms.co.il/product/5235 ?"

לא שמתי לב לסימן שאלה :D

כתבתי כבר בכמה אחוזים .

חשבתי אם אתה גר במוצקין או בסביבה תגיד למוכר מי הביא אותך :P

יאללה פנק אותה בכרטיס מסך חדש.

9600 GT הוא כמו אצן כושי.

פורסם

בשבוע הבא אני אזמין .. כמה ימים לקח לו להגיע אליך ?? ואיך הגיע ?? אני חייב להתקשר אליהם או שאפשר רק להזמין מהאתר ??

הרצתה משחקים איתו ??

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר ציינתי עדיין לא חיברתי את הכרטיס מסך למחשב.

אני אצל חברה שלי עד שבת.

בשבת אני אחזור בערב ואחבר את הכרטיס מסך .

תוך יום הכרטיס מגיע [TMS, מוצקין ]

הבעיה שקיבלתי אותו אחרי יומיים (יום שני הזמנתי, יום שלישי עבר (כולה יום אחד )וביום רביעי בשעה 13:00 הכרטיס הגיע )

זה קרה כי הזמנתי את הכרטיסביום שני בערב והיבואן כבר לא היה זמין .

שווה לחכות יום אחי .

עדיף לעשות זאת טלפונית , אני נסעתי לחנות (עשיתי חתיכת דרך, אבל זה בפני עצמו כי הייתי חייב להגיע עם מוניות מקרית אתא לקרית ים לקרית מוצקין ושוב לאתא, עזוב ),זאת סיבה אישית זה לא ייקרה לך, ולקחתי את הכרטיס בעצמי .

אם אני לא טועה אורך הכרטיס 23 סנטימטר\CM תבדוק שיש לך מקום במארז .[אני אישית אם לא יהיה לי מקום במ ארז אני אגרום לכך שיהיה מקום :smile1:

פורסם

כמו שאמרת אם לא יהיה מקום אני אגרום לכך שיהיה מקום חח זאת לא בעיה .. אני יכול להגיע לשם באוטו אבל אני אזמין עם שליח כי בסוף זה אוטו דבר דלק- או לשלם לשליח שליח .

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרת אם לא יהיה מקום אני אגרום לכך שיהיה מקום חח זאת לא בעיה .. אני יכול להגיע לשם באוטו אבל אני אזמין עם שליח כי בסוף זה אוטו דבר דלק- או לשלם לשליח שליח .

גם אני יכולתי לסוע לחנות עם רכב אבל כשאתה לא מדבר עם אדון אבא אז אתה לא מקבל את הדלקן :)

אני אפתח פה מחר דיון חדש מה דעתכם על הכרטיס שקניתי (עם ביצועים טמפרטורותו וכולי ).

פורסם

חח אז תתחיל לדבר איתו :P

ונראה מחר איך יצאו התוצאות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים