עבור לתוכן

שאלה בקשר לאוזניות

Featured Replies

פורסם

קניתי לא מזמן את האוזניות Reference 220וJBL, ועשיתי להם burn והתחלתי לשמוע בהם... הבעיה היחידה בהם זה שהווליום ממש נמוך... יש אפשרות להגביר את הווליום של האוזניות איכשהו? כי הווליום באמת נמוך... תודה מראש!

פורסם

קניתי לא מזמן את האוזניות Reference 220וJBL, ועשיתי להם burn והתחלתי לשמוע בהם... הבעיה היחידה בהם זה שהווליום ממש נמוך... יש אפשרות להגביר את הווליום של האוזניות איכשהו? כי הווליום באמת נמוך... תודה מראש!

באיזה נגן/מקור אתה משתמש?

פורסם

אתה שם את האוזניות באוזן כמו שצריך, ז"א האוזניות אוטמות את תעלת האוזן ? (כמו להשים אטמי אוזניים..)

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-Archos 605 wifi 30 GB, ואני שם את האוזניות כך ששומעים חלק די קטן מהרעש שיש בחוץ, אבל כשאני שומע מוסיקה לא שומעים כמעט בכלל (אלא אםכן אני ליד הרבה רעש, לדוגמא כשאני שואב אבק, או שאני נוסע באוטובוס יחסית ישן)... אם אני שם אותם לא טוב, יש למישהו איזה סוג של מדריך או משהו כזה לצורה שבה אמורים לשים אותם? אני מתכוון לתמונה של האוזניות האלה בתוך האוזן בצורה נכונה או משהו כזה...

פורסם

שמע- אין לזה "מדריך" או משהו דומה כי זה משהו טריוויאלי וזה משתנה בין אדם לאדם ככה שאצל כל אדם זה שונה..

השיטה היא לדחוף ת'אוזניות כמה שאפשר בתעלת האוזן בעדינות וכשאתה מרגיש שזהו אז לשחרר בעדינות והאוזניות "נפתחות" לך באוזן ויוצרות וואקום- ריק ואז יש אטימת רעשים. אומנם האטימה היא לרעשים ממוצעים ולא אוטמת לגמרי לגמרי וזה משתנה לפי רמת האוזניה ותג המחיר שלה. אחרי שתפעיל ת'מוזיקה על אפילו נמוך אז כבר תרגיש שבקושי שומעים רעשים מבחוץ.

בדרך כלל אני "משחק עם האוזניות שיצרו וואקום טוב על ידי פתיחת הפה ככה שלשחק ככה עם האטימה שתהיה ממש טובה ונוחה. תנסה את זה...

אופציה נוספת היא לנסות להחליף בין כל הסיליקונים ולראות מה מחליק הכי טוב באוזן ואז לבחור.. בדרך כלל זה האמצעי. או אם אתה מוטציה כמו מישהו שפעם אמר ואתה צריך אחד בגודל כזה באוזן אחת ובאוזן שניה אחר אז שים ככה.. לרוב זה שווה בשתי האוזניים.

ישנה עוד שינה והיא שימוש בספוגים האפורים והם מתפקדים כמו אטמי אוזניים לכל דבר ואותם אתה מקוצ'ץ' ודוחף לאוזן ואז הם מתרחבים לך באוזן לפי הצורה ופשוט יוצרים אטימה ממש טובה!

תנסה כל מיני קומבינציות או איך שנוח לך ותמצא ת'דרך...

אם אתה רוצה שהאוזניות ישבו מהודקות ובמקום הנכון אוטומטית אז שים את הקשת החיזרית הזו על האוזניות ותעביר אותה מתחת לראש. (דבר מאוד מוזר :smile1:)

בהצלחה ושמיעה מהנה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים