עבור לתוכן

מריחת משחה טרמית, עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אוקי עכשיו חזרתי מחנות מחשבים וקניתי משחה טרמית.

זה בה רק עם מזרק שבפנים יש את החומר.

יש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל למרוח על הליבה של המעבד.

1. האם אני צריך למרוח את המשחה עם המקל שבה עם המשחה הטרמית?

2. לא הבנתי, כמה משחה טרמית למרוח על הליבה

3. במקום אלכוהל יש לי אציטון בבקבוק הקטן של 90 אחוז.זה בסדר? אפשר לנקות איתו את הליבה?

אני פעם ראשונה עושה את זה, אז בבקשה עזרה

פורסם

שלום חברים

אוקי עכשיו חזרתי מחנות מחשבים וקניתי משחה טרמית.

זה בה רק עם מזרק שבפנים יש את החומר.

יש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל למרוח על הליבה של המעבד.

1. האם אני צריך למרוח את המשחה עם המקל שבה עם המשחה הטרמית?

2. לא הבנתי, כמה משחה טרמית למרוח על הליבה

3. במקום אלכוהל יש לי אציטון בבקבוק הקטן של 90 אחוז.זה בסדר? אפשר לנקות איתו את הליבה?

אני פעם ראשונה עושה את זה, אז בבקשה עזרה

1. לא חובה למרוח בעזרת המקל עם זה נוח לך כן עם לו אתה יכול עם היד או עם כל דבר אחר שיהיה ניתן למרוח בצורה טובה ואחידה

2.בערך אפונה אתה יודע מה גודה בערך אותו הדבר תניח במרכז הליבה בלבד עד שיהיה לך כמות עגולה בגודל אפונה

3.לא חייב אציטון ולא אלכוהול תוציא תמעבד ועם מטלית רכה ויבשה נגב אותו ניראה לי שאתה יכול עם אציטון כי הוא גם מתהדה אבל תדאג שלא יגע במגעי המעבד אלה רק בגבו הכסוף עם זה אינטל אז זה גב כסוף

זה לא ממש קשה לעשות את זה ומורחים שכבה רק על המעבד המאוורר כבר תופס מהמעבד את החומר ושתסים את המעבד זה ימרח כבר את השחה לבד בצורה טובה מאוד אין מה לדאוג לאא לשים כמות גדולה מידיי ולא קטנה מידיי

פורסם
  • מחבר

אוקי יש לי עוד שאלה קטנה.

כאשר הוצאתי את גוף הקירור ראיתי שמתחתיו יש מין ריבוע כזה. אני חושב שזה המשחה הטרמית הישנה שהייתה לי. האם אני צריך להסיר את כל הריבוע הזה על גוף הקירור.

הנה תמונה - http://img83.imageshack.us/img83/6854/p8200620zy9.jpg

והנה המעבד- amd 2600 athlon + = http://img177.imageshack.us/img177/9798/p8200622hp6.jpg

פורסם

ואוווו זה קצת יהיה קשה זה קירור שבא עם משחה טרמית עליו והיא בדרך כלל משאירה סימנים !!

תצטרך אלכוהול או אציטון כמו שאמרנו לנגב את כל התושבת של המאוור את כל הריבוע הזה !! לגמריי

וגם מהמעבד מהריבוע הקטן באמצע הייתי ממליץ לך לא לשים הרבה משחה טרמית כי יש לך ריבועון ממש קטן באמצעע !! יש לך פה באתר במדריכים מדריך למריחה על מעבד בסיגנון הזה תסתכל שמה !!

ביי יום טוב שיהיה בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אוקי מרחתי את המשחה.

עכשיו אני מנסה להחזיר את הצלע קירור . ממש קשה להכניס אותה, יש לי שיטה מוזרה

עריכה: אני יושב על זה כבר הרבה זמן, אני לא מצליח להחזיר את הצלע קירור. הצלעק קירור עם צלע רגילה בריבוע. ועליה יש כזה מתכת ארוכה לא ישרה שמרוכזת במרכז הצלע קירור. הבעיה היא שהוצאתי בטעות את המתכת הזאת שאמורה לתפוס את הצלע קירור, ויש לה כזה שני מוטות שמחזיקות בצלע קירור, ואני לא יודע איפה בדיוק למקם את שני המוטות האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים