עבור לתוכן

התקנת DX10 ב WINDOWS XP כ.מ 9600 GT

Featured Replies

פורסם

איך אני יכול להתקין DX.10 ב WINDOWS XP כדי להפעיל את ASSISSIAN CREED ב DX10....תודה מראש

פורסם

אתה לא יכול.

זה עובד רק בויסטה.

פורסם

למרות שיש גרסאות של DX10 שהכינו אותם לXP... יענו פריצה כזאת.. לא יודע אם אפשר לדבר על זה...

פורסם

למרות שיש גרסאות של DX10 שהכינו אותם לXP... יענו פריצה כזאת.. לא יודע אם אפשר לדבר על זה...

אפשר לדבר על זה עד מחר - אבל זה לא קיים.

פורסם

לסיכום-

ויסטה = DX10

XP = DX9

אין לך סיבה כל כך לעבור לויסטה רק בגלל DX10. תישאר בXP.

פורסם

אפשר לדבר על זה עד מחר - אבל זה לא קיים.

ואם אני יגיד לך שלפני שפירמטתי את המחשב היה לי XP על VMWARE, והיה לו DX10? זה מין פריצה כזאת.. @_@

אני נשמע אידיוט אבל היה כתוב שיש לי DX10 ם_O זה התקנה פשוט של DX10 לXP, כמובן שהתקנה פרוצה שתתאים לXP..

פורסם

כן, אני מכיר את ה"פירצה" הזאת אבל לפי מה שכתוב ברשת בפורומים זה לא פירצה אלא סתם משנה לך את הכתב שייראה כאילו יש לך DX10 ולא משנה שום קבצים בפועל. גם קראתי הסברים באתרים ופורומים למה דבר כזה בכלל לא אפשרי גם בתאורייה..

אני לא מתכוון לקחת על עצמי את ההורדה מאתרים מפוקפקים של DX10 ל XP ולהתקין בלי שאף אחד אחד ניסה והמליץ לפני - בנתיים, לא מצאתי אפילו אחד כזה.

אם הדבר היה אפשרי ועובד תאמין לי שהיינו שומעים על זה בהמון אתרים מכובדים.

פורסם

כן, אני מכיר את ה"פירצה" הזאת אבל לפי מה שכתוב ברשת בפורומים זה לא פירצה אלא סתם משנה לך את הכתב שייראה כאילו יש לך DX10 ולא משנה שום קבצים בפועל. גם קראתי הסברים באתרים ופורומים למה דבר כזה בכלל לא אפשרי גם בתאורייה..

אני לא מתכוון לקחת על עצמי את ההורדה מאתרים מפוקפקים של DX10 ל XP ולהתקין בלי שאף אחד אחד ניסה והמליץ לפני - בנתיים, לא מצאתי אפילו אחד כזה.

אם הדבר היה אפשרי ועובד תאמין לי שהיינו שומעים על זה בהמון אתרים מכובדים.

אפשר קישור להסבר למה זה לא אפשרי?

הייתי רוצה לדעת.

פורסם

לא מוצא לינקים כרגע.. אבל בהזדמנות אני אחפש.

בגדול מה שטוענים זה שה DX10 תלוי בכל מיני דברים שמושרשים בויסטה כדי לפעול והם לא קיימם ב XP. זה לא סתם קבצים שאתה מתקין וזה יעבוד על XP, זה תלוי בצורה שבה המערכת בנויה או משהו כזה..

*שוב - זה ההפך הגמור מהסבר מקצועי - אבל זה מה שהבנתי מהכתוב. חכה לעוד תגובות, אולי יהיו כאן כאלו שיכולים להסביר.

*אגב, שלא תחשוב שלא הייתי רוצה DX10 על XP, פשוט עד כמה שאני הבנתי זה לא אפשרי. אם היה דבר כזה עובד הייתי הראשון שמתקין.

פורסם

אני לא יודע אם יש סיבה או אין מבחינה טכנית.

אני מאמין שזה עוד תרגיל שיווקי של מיקרוסופט שנועד לתת סיבה לעבור לויסטה ולמלא את הכיס בכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים