עבור לתוכן

קונה כרטיס מסך חדש , 4850 או 4870

Featured Replies

פורסם

החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי , ואני מיתלבט בין 4870 לבין 4850 , את המפרט המלא שלי ניתן לימצוא מצד ימין.

השאלה שלי העם הספק שלי יצליח להיתמודד עם ה 4850? , כי בישביל ה 4780 אני יצתרך גם להחליף ספק , מה שהופך את זה להוצאה גדולה יותר.

ה 4850 שאותו אני רוצה ליקנות הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4358

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

התקציב 900-1000? קח 4850.

התקציב 1300-1500? קח 4870.

יש לך מסך ברזו' 1600X1200 ככה ששניהם יכולים להתאים.

אה והקפצה אסורה(לפני שעברו 24 שעות כמדומני). צפה לאזהרה.

פורסם

seamonster,

ענית כבר לעצמך על השאלה. אמרת שאם אתה צריך להחליף ספק הקנייה תצא גדולה מידי ולא משתלמת עבורך - אז איפה ההתלבטות ?

נשארת כנראה עם אפשרות אחת מתוך השתיים. אני לא בטוח אגב שהספק לא יחזיק את הכרטיס, הוא אולי קצת גבולי אבל סביר להניח שהוא יעבוד בסדר..

פורסם

לדעתי דווקא הספק יחזיק בסדר את HD4850 כבר ראיתי מקרים גרועים יותר...

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מהם המידות של ה 4850? , כידי שאני לא יקנה אותו ואז יגלה שהוא לא ניכנס לי למארז :-\ , למרות שנירא לי שהוא יכנס

פורסם

הוא יכנס... כל עוד יש לך מארז MID TOWER ומעלה הוא יכנס כמוו גדול... קטן אני מתכון...

באמת שסתם מזהירים הרבה שהכרטיסים גדולים מדי, לי יש מארז פשוט של MID TOWER וגם כרטיס כמו HD4870X2 לפי המידות נכנס וחצי..

פורסם

מישהו יודע מהם המידות של ה 4850? , כידי שאני לא יקנה אותו ואז יגלה שהוא לא ניכנס לי למארז :-\ , למרות שנירא לי שהוא יכנס

24 ס"מ,במארז קטן כמו שלי הוא יכנס ויחסום לך חלק מהכלוב של ההארדיסקים.

פורסם

אז מעלים או מורידים הארד דיסק, ממש לא אישו....

זה במקרה שזה בכלל יגיע לשם

פורסם

לדעתי דווקא הספק יחזיק בסדר את HD4850 כבר ראיתי מקרים גרועים יותר...

נכון, אבל לא דברתי על ה 4850, ה 4850 זה ברור שיעבוד על הספק. דברתי על ה 4870.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים