פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מאוורר שקט ביותר -הוא עובד אצלי על ה-LOW ונותן רמת רעש נמוכה למדיאין ספק המאוורר הכי טוב שנתקלתי עד עכשיו(=ותאמינו עברתי הרבה מאוד מאווררים)המינוס היחיד שלו זה ההתקנהטיפה מסורבלות במארזי ה-MIDI TOWER כיוון שאין מספיק מקום לצורך הידוק החיבור של ה-SOCKETאם אתם קונים את המאוורר הזה עדיף לכם לא להשתמש במשחה המסופקתתקנו את -MX1 לאחר שנותנים למשחה לעבוד איזה כמה שעות טובות הביצועים יותר גבוהים מאשר במערכות קירור מים טובותסך הכול מאוורר חביב למדי(=על מי אני עובד זה מפלצת לא מאוורר)רק שאלה אחת מעסיקה אותי בקשר למאוורר הזה:ראיתי באיזו חנות את ה-BT עם מאוורר אחר -בדיוק כמו ב-BT הרגיל רק עם לדים!!!מישהו יודע היכן משיגים את זה?כי ראיתי את זה אצלם בתצוגה!
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מאוורר שקט ביותר -הוא עובד אצלי על ה-LOW ונותן רמת רעש נמוכה למדי אין ספק המאוורר הכי טוב שנתקלתי עד עכשיו(=ותאמינו עברתי הרבה מאוד מאווררים) המינוס היחיד שלו זה ההתקנה טיפה מסורבלות במארזי ה-MIDI TOWER כיוון שאין מספיק מקום לצורך הידוק החיבור של ה-SOCKET אם אתם קונים את המאוורר הזה עדיף לכם לא להשתמש במשחה המסופקת תקנו את -MX1 לאחר שנותנים למשחה לעבוד איזה כמה שעות טובות הביצועים יותר גבוהים מאשר במערכות קירור מים טובות סך הכול מאוורר חביב למדי(=על מי אני עובד זה מפלצת לא מאוורר) רק שאלה אחת מעסיקה אותי בקשר למאוורר הזה: ראיתי באיזו חנות את ה-BT עם מאוורר אחר -בדיוק כמו ב-BT הרגיל רק עם לדים!!! מישהו יודע היכן משיגים את זה? כי ראיתי את זה אצלם בתצוגה! תחדש, רק שאם כבר קונים משחה אז MX-2 או STG1 ולא את MX1 הישנה היחסית ופעם הבאה אל תדבר שטויות (מודגש באדום) אגב, אתה לא צריך "מאוורר שדומה בדיוק ל-BT", אתה צריך סתם מאורר 120 מ"מ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.