עבור לתוכן

הסתרת/סידור החיווט - למנוסים

Featured Replies

פורסם

התעלות האילו הן פיתרון טוב במידה ואין שום ברירה וחייבים להעביר במרכז הקיר או בתקרה. לפינות, או לכבלים שרצים על הרצפה זה פיתרון מאוד לא מוצלח לדעתי. הן גדולות, קשיחות, ומאוד לא עמידות.

הקיר הכתום הוא הקיר של האחוריים. טלוויזיה אין לי (הייתה עד לפני שבוע), היא הוחלפה על ידי מקרן.

הלוג'יטק הוא ה-SB3 של Slim Devices.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני אישית מעביר באמצע הקיר, ככה שזה פתרון נחמד. הבנתי שיש דקות לעומת עבות, ולגבי העמידות יש סתירות בין העדויות שלכם :)

אני אראה בחנות, אם זה יראה לי מגוחך/עלוב, אני אעשה משהו אחר.

שינוי נושא קטן - מיקום ותלייה.

16316054lz3.th.jpg

אתה יכול לראות את ה- LEFT וה- CENTER.

הימני נמצא באופן יחסי בתחתית התמונה, אם התמונה הייתה ממשיכה עוד כמה ס"מ מטה היית רואה גם אותו. כעקרון אני לא מזיז את הקדמיים.

את הסנטר אני תוהה אם לקדוח 2 חורים ברווח הזה שאתה רואה מעל הטלוויזיה ומתחת למדף עליו הוא עומד כרגע, כדי להרוויח 30 ס"מ.

("להרוויח" כי הרמקול יתקרב אליי במעט - ואוכל להסתפק בווליום נמוך יותר, וגם ארגיש שמקור הדיבור יותר "יוצא מהמסך".)

יש לי מיטת ספר ולפי התמונות אני מניח שגם לך. רוב הזמן היא במצב פתוח ואני צופה במרבית הסרטים בשכיבה, בערך מהזווית בה צולמה התמונה (אבל קצת יותר רחוק), צמוד לקיר שמאחוריי (ושעליו ייתלו האחוריים). כשאני מקפל אותה ומתיישב עליה הקדמיים בערך בגובה האוזניים שלי.

אז עכשיו שיש לך את כל ה"אינפורמציה", שלוש שאלות לי אלייך:

1. היית מציע לי לתלות את הסנטר בצמוד יותר למעל המסך?

2. אני רואה שהאחוריים שלך קרובים לתקרה. חבר אמר לי שחשוב שהם יהיו בגובה האוזניים ושאנשים תולים אותם גבוה סתם בכדי שלא יתפסו מקום, ואני לא בטוח שזה נכון. מה אתה אומר, לתלות אותם כמה שיותר קרוב לגובה הקדמיים, יותר גבוה מהם או צמוד לתקרה? (האפשרות האחרונה בלתי אפשרית מבחינתי, אבל עדיין הייתי רוצה לדעת)

3. האם זה נורא שאין לי אפשרות לתת לרמקולים הטייה פנימה אחד כלפי השני כמו עם האחורי שלך (כדי שכיוון הקול יהיה יותר למרכז החדר) אלא הם לחלוטין נצמדים לקיר בצורה ישרה? אם אני לא מספיק ברור תגיד לי

עדכון:

בחרתי לתלות את האחוריים כ- 132 ס"מ מהריצפה

image081tu6.th.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים