עבור לתוכן

צריך המלצה לאל פסק עד 350 שקלים (חריגה קטנה אפשרית אם הכרחית)

Featured Replies

פורסם

מה קורה חבר'ה? אני צריך המלצה לאל פסק טוב. לא יקר מידי (שייכנס בתקציב). המטרה חיבור לפטופ ללא סוללה בתקווה לשמור על חיי סוללה, מה שאומר צריך שהאל פסק יידע לייצב מתחים בצורה טובה. ובהמשך חיבור LCD‏ ‏מקסימום 22 אינץ'

פורסם
  • מחבר

הקפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה

אף אחד לא יודע?

:s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

פורסם

איזה קפיצות מתחים יש לך אם אתה עובד עם סוללה?

פורסם
  • מחבר

המטרה חיבור לפטופ ללא סוללה בתקווה לשמור על חיי סוללה, מה שאומר צריך שהאל פסק יידע לייצב מתחים בצורה טובה.

איפה אתה קורא פה שאני אעבוד עם הסוללה?

פורסם
  • מחבר

זה שהאל פסק נמצא יחסית בטווח המחירים, ושל חברת ADVICE לא אומר שהוא בהכרח מתאים.

כי צריך מייצב מתח שיידע לעבוד עם המטען של הלפטופ כלומר 1.5A בצורה יציבה, כי אם הוא לא יהיה יציב בצורה מדוייקת יחסית, אז אפשר לומר שלום למטען או ללפטופ...

פורסם

האל פסק יהיה מעל ומעבר.

מחשב נייד ממוצע לא צורך יותר מ100W, פשוט תסתכל כמה WATT הספק של המחשב.

מה הקשר ל"יידע לעבוד עם מטען"? האל פסק מייצב את המתח, אחרת לפי מה שאתה אומר גם ספקים רגילים היו נדפקים.

ADVICE מייצרת אל פסקים באיכות גבוהה מאד.

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא בכמות האמפרים שמחשב רגיל משתמש לעומת נייד. והשאלה היא עד כמה האל פסק רגיש ויידע לעבוד ולזהות שינויים קטנים בעוצמות

פורסם

אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר? :s07:

מה קשור כאן אמפרים? כמות האמפרים שיצרוך המחשב תלויה באופן ישיר בהספק (WATT) שהמחשב צורך.

האל פסק מייצב את המתח ואם הוא יורד מתחת\עולה מעל לגבול מסויים עובר לעבוד מהסוללה.

עכשיו הדבר הכי אבסורד בת'רד הזה שאני לא מצליח להבין מה ההגיון של לחבר מחשב נייד לUPS? "לשמור על חיי הסוללה"? בחייך...

פורסם
  • מחבר

ההיגיון הוא בזה שאם המחשב עובד 24/7 עם הסוללה הוא שוחק אותה. אבל אם עובדים בלי הסוללה ומשתמשים בה כאשר צריך אז חיי הסוללה נשמרים. אני לא מדבר על כמות זמן העבודה שלה אלא על החודשים/שנים שהיא תעבוד. ורק שתדע שאל פסק תלוי מאוד בכמות אמפרים כמו כל מוצר חשמלי אחר. ואני שואל את השאלה הזאת כי יכול להיות שהאל פסק אינו רגיש בצורה מספקת שעובדים על 65 וואט/1.5 אמפר

פורסם

מבחינת אלפסק, בשלי לדוגמה (COMFORT 825, 800VA) ההספק המינימלי שצריך להיות על האל פסק כדי שהוא יעבור למצב סוללה הוא 30W. אני מניח שברוב הדגמים השונים של החברה זה יהיה בערך אותו הספק, בעיקר עבור אלפסק חלש יותר.

בעיקרון אם תחבר אליו מסך (אפילו אם זה LCD), זה יהיה דיי והותר כדי שלא תיהיה לך בעיית תת עומס.

פורסם
  • מחבר

סבבה זו תשובה עניינית. קיצר האדוויס כדאי? מי נותן את האחריות החנות שממנה קונים או אדוויס עצמם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים