פורסם 2010 בפברואר 715 שנים מחבר היום בשעה טובה סיימתי את הכפתור סופית וגם עשיתי תיקוני צבע בכל המארז.לצערי אין לי מצלמה לצלם את זה אבל יצא מאוד טוב לדעתי.מה שנשאר זה לדים בכונס + להשלים את הפסים על הגג .ושכבת לקה לשים.לילה טובעידו
פורסם 2010 בפברואר 1515 שנים מחכה לתמונות... ניראה מהמם!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים מחבר טוב חבר'ה חזרתי מהמילואים אתמול ועכשיו אני אקדיש את כל הזמן שיש לי לפרויקט ויתן פוש אחרון על אף שהתחיל לי כבר סימסטר ב' . קודם כל הנה התמונה של הפנל הקדמי אחרי תיקוני הצבע והיום גם קניתי ספריי שחור ודבק צבעים כי אני צריך לעשות קצת תיקוני צבע בגג כמו שניתן לראות בתמונה בגלל שעשיתי תיקונים עם מכחול וזה עשה לי פסים פסים בצבע אז לקחתי היום נייר זכוכית עדין 1500 והורדתי את החיספוסים מה שאני מתכנן מוצ"ש זה לצבוע שוב את החלקים בגג בשחור וגם לצבוע את הפס השחור בגג שעל הצבע השחור. חיברתי היום כדי לראות איפה הפס יעבור הפס אחרי תיקוני צבע אז שבת שלום לכולם עידו
פורסם 2010 במרץ 515 שנים מחבר היי חבר'ה , ברצוני להודיע לכם חגיגית שרגע האמת הגיע... ההרכבה... היום ואתמול עשיתי את כל הפנישים מבחינת הצבע (תיקוני צבע ושכבת לקה חיצונית) . לא צילמתי תמונות מזה כי דיי חלאס כמה אפשר לראות תמונות של ספריים ועיתונים. לעומת זאת, יש תמונות של התוצאות שזה תכלס מה שמעניין הספריי הזה הוא לא בדיוק מה שחשבתי ציפיתי ללקה שקופה ממש שתת גימור קרוב לפח של רכב אבל זה עשה מין שכבה מבריקה שדומה לנצנצים אבל זה קרה רק שריססתי על הפנלים מפח. שריססתי על הדלת הקמית שעשויה פלסטיק זה ממש עשה אותה מבריקה.מוזר מאוד התחלתי את ההרכבה היום של הפח רצפה. קודם כל בדקתי שהכל יושב טוב ושהכפתור נכנס לחור של הפח והפלא ופלא הוא לא נכנס אבל לא חסר קצת חסר הרבה אז שייפתי לא מעט את החור מכיוון שלא היה לי מקום לעשות את זה בחדר שלי כי הוא מזה מבולגן (אתה תראו בתמונות הבאות) אז הרכבתי אותו במטבח התוצאה השתמשתי בכלי הזה לשים את הניתים ובניתים האלה עכשיו אני רוצה לשתף אתכם למה הי לי לחוץ לסיים את הפרוייקט תראו באיזה חדר אני חי כבר כמעט שנה וחצי ואחרי שסיימתי היום להרכיב את הפח רצפה החלטתי שזה הזמן להעיף דברים שהצתברו בחדר ששיכים לפרויקט ואחרי כל הסדר שעשיתי מחר או מוצאי שבת מקסימום אני מאמין שאני אסיים להרכיב הכל כי זה ממש לא מעט. אז יש למה לחכות עידו נ.ב. היום גם הזמנתי כונן SSD 50GB בשביל המערכת הפעלה בלבד.
פורסם 2010 במרץ 815 שנים מחבר שלום לכולם, הנה עדכון קצר ממה שנעשה שלשום בהרכבה. רק חבל שאין תגובות לפוסט הקודם...זה נראה כאילו אף אחד לא ראה אותו בכלל...מוזר... ANYWAY AS I WAS SAYING העדכון.... החלטתי לעבוד קודם על הפנל הצידי. דבר ראשון הסרתי את שכבת ההגנה על הפרספקס. אח"כ ציפיתי את החור של הפנל בגומי U ואז לקחתי את הדבק הזה (שהוא נחשב בין הדבקים הטובים בעולם וגם משתמשים בו מודרים אחרים ברחבי העולם במקום ברגים כי הוא סופר חזק) והדבקתי את הפרספקס חיברתי את מכסי ה PCI עם ברגי האצבע כדי לראות איך זה ואז עברתי לפנל הקדמי הרכבתי את הרשת ואת הכפתור ניסיתי להרכביב את המחזיק של הלדים של התאורה אבל הוא מתנגש בכפתור אבל עכשיו יש לי פתרון שאני אגיע הביתה אני אבצע אותו הרכבתי את מכסי ה PCI ואת הדלת הקדמית אח"כ נעבור לרצפה לקחתי את המאוורר שעל הרצפה והרכתי לו עלהחלק הממוגנט שלו חתיכת מתכת שהכנותי מראש הרכבתי על הרצפה את הגומיות על חורי הברגים ואת המאוורר עצמו ניסיתי להרכבי גם את החיישן טמפרטורה הצבעוני ואחרי הרבה נסיונות הרכבה קרה אסון הכבל של המסך של החיישן נקרע והוא ממש קטן אני מקווה שאצליח להלחים אותו בחזרה וזהו לבנתיים כאני אחזור ביום רביעי בע"ה אמשיך בהרכבה בתקווה שאסיים תגובות בבקשה עידו
פורסם 2010 במרץ 915 שנים חשבת לרסס בלכה ולתת איזה מירוק? כי הצבע נראה די מת. חוץ מזה, עקבתי אחרי הפרוייקט מההתחלה, ההשקעה בהחלט ניכרת נ.ב תחשוב אולי גם על איזה לוגו או צביעה לדלת מקדימה.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים מחבר כנראה שאתה לא עוקב מספיק כי יש את הלוגו הזה שיצרתי מפח רצפה (אתה יכול לעיין בעמוד 64) חוץ מזה אני לא חושב שיהיה עוד לוגו כי דיי נמאס לי מהפרויקט הזה משכתי אותו יותר מדי זמן. מחר אני חוזר הביתה אז יש למה לצפות.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים יפה מאוד, עקבתי אחרי הפרויקט מהתחלה, באמת המון השקעה, יישר כוח. אישית, לא הייתי יכול כ"כ הרבה זמן לעבוד על משהו אחד, אבל כנראה שהמודרים כן.
פורסם 2010 במרץ 915 שנים כנראה שאתה לא עוקב מספיק כי יש את הלוגו הזה שיצרתי מפח רצפה (אתה יכול לעיין בעמוד 64)הלוגו הזה לא לצד? אני מדבר על הדלת מקדימה...נראה נורא ריק שם. וגם אם טעיתי,אז לא נורא, אין צורך להיות תוקפני.ותחשוב על מה שהצעתי לך, לכה ומירוק יוסיפו המון, במיוחד לאור העובדה שהלכת על כיוון של מכוניות מרוץ.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים מחבר הלוגו הזה לא לצד? אני מדבר על הדלת מקדימה...נראה נורא ריק שם. וגם אם טעיתי,אז לא נורא, אין צורך להיות תוקפני. ותחשוב על מה שהצעתי לך, לכה ומירוק יוסיפו המון, במיוחד לאור העובדה שהלכת על כיוון של מכוניות מרוץ. מצטער אם נשמעתי תוקפני ממש לא התכווונתי בצורה תוקפנית . הבנתי שהתכוונת בדלת אבל הפנל הקדמי לדעתי כבר מספיק עמוס גם ככה וכמו שאמרתי בהתחלה נמאס לי כבר מהפרויקט הזה..מה שעשיתי עשיתי ואני רק ירכיב הכל וזהו תודה בכל אופן כי מוד זה פשוט בור ללא תחתית אתה יכול להמשיך מוד שנים וכל יום יהיה לך רעיון חדש היום זה לוגו מחר זה חריטה על הפרספקס. בקשר למירוק אני לא יודע אם זה נראה ככה בתמונות אבל הצבע הוא רק קצת מחוספס זה לא נורא נכון שאם הוא היה מבריק (כמו שחשבתי שיהיה) היה יותר מתאים לנושא של המוד , אבל יש למצב הנוכחי שנוצר גם יתרונות זה לא ימשוך טביעות אצבעות כמו שמבריק היה עושה וחוץ מזה בשביל לעשות מירוק צריך ציוד פוליש (משחה וכו.) ואין לי. אז תודה בכל אופן ותמשיך לעכוב כאמור מחר יהיו עדכונים נוספים עידו עריכה: טוב חברה היום לא עשיתי מי יודע מה אבל התקדמתי מעט. הלכתי לשכן שלי שעובד באלקטרוניקה והוא הלחים לי שוב את החיישן והרכבתי אותו והכל עובד. חתכתי גם חלק מהפרספקס שמחזיק את הלדים עם מסור כדי שהכפתורים של הריסט והפוור יכנסו עדיין לא הדבקתי אבל שמתי את האותיות כדי שתקבלו רעיון כללי על איך זה הולך להראות. נראה לי מחר גם אני חותך שוב את האות S כי היא יצאה דיי סרוטה. וזהו להפעם עידו
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים מחבר טוב חבר'ה העדכון של היום אני ממש לקראת סיום ההרכבה אני מקווה שמחר אני אסיים אוקיי ... מה עשיתי היום.. קודם כל כמו שאמרתי אתמול הכנתי אותו S חדשה מהפח רצפה האות החדשה משמאל והאות הישנה מימין אח"כ הדבקתי רגליים למארז אבל החלטתי להחליף את הרגליים שבהתחלה הרכבתי על המארז ברגליים יותר רחבות מגומי ליציבות מקסימלית ניתן לראות את הישנות (הקטנות) והחדשות הרגליים מורכבות אח"כ הדבקתי את המגנטים שמחזיקים את הדלת הקדמית סגורה (כמובן אחרי לא מעט שיופים עד שהם נכנסו) אח"כ נזכרתי ששכחתי לשים גומי U על המאוורר שעל הרצפה אז פירקתי אותו ושמתי אח"כ הכנסתי מפחיתי רעשים בכל החריצים של הדיסקים קשיחים משני הצדדים כדי לבלום את רעידות ההרדיסקים שמתי אח"כ גומי U על המקום שעליו מורכב המאוורר הקדמי ושמתי גומיות מסביב לחורים של הברגים והרכבתי את המאוורר ואת הפילטר אח"כ הסלבתי והרכבתי את ה PC SPEAKER אח"כ הרכבתי את ה USB הקדמי ועשיתי גומי U גם לחור מאוורר שעל הפרספקס וגם שמתי גומיות מסביב לחורי הברגים הרכבתי גומי U וגומיות לברגים של המאוורר האחורי והרכבתי אותו עדיין אני צריך להתקין את הגריל במאוורר אבל מחר טוב זהו להערב תגבוות יתקבלו בברכה עידו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.