פורסם 2010 בינואר 1015 שנים נראה מעולה !!! התקדמות ממש מרשימה ! ציוד כבד יש לך בגינה מחכה לראות התקדמות נוספת
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר שלום לכולם, קצת עדכון מאתמול. קרעתי את הסלוטייפים שכיסו חלק מהפנלים (במקומם צריך להיות צבע צהוב). הדבק שבו השתמשתי (דבק צבעים שלא משאיר איזור דביק לאחר ההורדה שלו) ועכשיו אני אעשה מיני REVIEW על המסך שקניתי בקניה הקבוצתית W2220P מיני REVIEW - W2220P הקפסא שהגיעה המסך מיוצר בקוראה ולא בסין בפנים המסך עצמו הרגלית של המסך מה עוד בקופסא הוראות דיסק התקנה שמכיל הוראות ב PDF בכמה שפות (חוץ מעברית ) ועוד תוכנה ארת שאמורה לתמוך במצב שהמסך אנכי ולהציג את התמונה גם במצב אנכי ויש גם את ה DRIVER של המסך . הרבה שאלו למה צריך DRIVER למסך . ואני עונה שאפשר להשתמש בדרייבר ברירת מחדל "צג הכנס הפעל" אבל עדיף להשתמש בקובץ ניהול צבעים שמגיע עם המסך זה פשוט אופטימילי יותר. המפרט מאחורי המסך לידו יש את השקע של המסך (הספק כח של המסך הוא פנימי) משמאל לימין: שקע אוזניות , HDMI, DVI , VGA שימו לבבפינה הימנית למטה יש גם חור ל Kensington Security Slot כדי לקשור את המסך שלא יגנבו אותו ממש כמו מחשב נייד המסך הזה עבה תראו את היחס בינו לבין סאמסונג 2333 המסך מאחורה המסך מלפנים המסך במצב אנכי המסך במצב הכי גבוה בחזית יש מספר כפתורי מגע עכשיו נסקור קצת את התפריטים הפנימיים של המסך. הכפתור הראשון הוא MODE שמציג מצבים קבועים מראש או מצב USER שניתן לשינוי. המצבים הם : תמונה , RGB , טקסט , USER סרטים. נעבור ל MENU . שלוחצים פעם אחת על MENU זה פותח תפריט מצומצם ושלוחצים פעם שניה זה פותח תפריט מתקדם אני עכשיו ידביק לכם את כל התפריטים שיש שתראו מה זמין הכפתור הבא במסך זה SOURCE שבורר בין HDMI ל DVI ל VGA . עכשיו כמה השוואות בין המסכים וזהו בנתיים תגובות בבקשה עידו
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים מחבר עוד עדכון ממה שעשיתי היום היום כיסיתי וצבעתי את כל החלקים הצהובים במארז. לפני אחרי חיברתי עם הברגים את הכונס כדי לסמן איפה יעבור הפס הצהוב על הגג לקחתי שמיכה שלא צריך וצבעתי עליה לפני אחרי שכבה אחת אחרי עוד כמה שכבות תיקוני צבע בע"ה יום ראשון תגובות בבקשה עידו
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר להלן אחת מתוצאות הצביעה . יצא מעולה רק יש טיפה דליפה של צהוב אבל לא נורא אין משהו שמכחול לא יכול לפטור
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר שלום לכולם, היום עשיתי כמה פינישים אחרונים . הפרויקט ממש על סף סיום (סוף סוף)... מה שנשאר לי לעשות זה: *להכין כפתור ריסט ו POWER חדשים (את הכפתורים תראו בעדכון של היום). *לעשות תיקוני צבע שחור במספר מקומות. *להכין את התאורה של הכונס (בשלב יותר מאוחר כי הלדים שהזמנתי עדיין לא הגיעו) *ו ה-ה-ר-כ-ב-ה. אז ככה היום צבעתי שכבה שניה של צהוב של הפנל העליון והפנל הקדמי וגם צבעתי עוד 2 גרילים ואת כל מכסי ה PCI . עשיתי עוד כמה סגירות קטנות כמו לגמור את כל האותיות "ESC PROJECT" . אז במה נתחיל... פריסת החלקים לצביעה שניה שמתי את המכסים אחד על השני מכיוון שזה רשת ורוב הצבע מתבזבז אז ככה חוסכים צבע (לא היה לי כל כך הרבה שהתחלתי) שכבה ראשונה רשתות שכבה שניה רשתות המכסים לפני מחיקת הסימונים הכחולים אחרי לפני אחרי דרמל לחיתוך האותיות האותיות לאחר החיתוך של הדרמל יצא ממש טוב אבל דרש ליטוש (סתכלו את ה C לדוגמא) המכסים של כוננים לאחר הניקוי מהסימונים שהיו עליהם הפנלים לאחר יבוש האותיות לאחר שיוף ועכשיו לרגע האמת *תופים* הפנלים לאחת הסרת הדבק . יצא פשוט מושלם לדעתי ממש כמו שדמיינתי את זה וממש כו התמונות הדמיה שיצרתי יש טיפה פיקשושים אבל לא מה שמכחול לא יכול לפתור הכפתורים שקיבלתי הם מאירים בתאורה כחולה ואדומה (יש להם לד פנימי) וזהו להיות והפעם תעשו לי טובה ותגיבו עידו
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים איזה מוד מכוער, הצהוב עם השחור נראה שילוב ממש ערבי.פשוט בא לי להקיא על המארז שלך. יצא ממש דוחה.----------------------סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!!!!!!!אתה תותח!!!!!!!האותיות יצאו מדהייים!והצביעה יצאה פצצתית!!!ענבר.
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים פששש.. שיחקת אותה! יצא ממש מרשים! אומנם יש כמה "פיקשושים" של צבע וזה טבעי כי אין לך ציוד מקצועי של צבעים כמו במוסך לצביעה. הכי אהבתי את האותיות שיצאו ממש יפות ואני מדמיין לעצמי כבר את הכל מורכב בראש.. : אגב, למה לא עשית את כל היחידה של הפאנלים 5.25 כחתיכה אחת במקום מספר חתיכות? הכי נורא וכאשר הייתי רוצה להוריד אחד הייתה חותך אותו ושומר את השארית בצד. מחכה להרכבה הסופית ולסיום הפרויקט, יצא ממש יפה! בהצלחה עד לסוף וגם הלאה..
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר פששש.. שיחקת אותה! יצא ממש מרשים! אומנם יש כמה "פיקשושים" של צבע וזה טבעי כי אין לך ציוד מקצועי של צבעים כמו במוסך לצביעה. הכי אהבתי את האותיות שיצאו ממש יפות ואני מדמיין לעצמי כבר את הכל מורכב בראש.. : אגב, למה לא עשית את כל היחידה של הפאנלים 5.25 כחתיכה אחת במקום מספר חתיכות? הכי נורא וכאשר הייתי רוצה להוריד אחד הייתה חותך אותו ושומר את השארית בצד. מחכה להרכבה הסופית ולסיום הפרויקט, יצא ממש יפה! בהצלחה עד לסוף וגם הלאה.. הפנלים משלמים זה את זה כמעט בדיוק אל תדאג בקשר לזה. וזה נכון שזה יותר קל לעשות חתיכה אחת אבל אם אני ארצה להכניס משהו אני אצתרך לחתוך אז אני רוצה שהכל יהיה מוכן. עכשיו רק הוספתי את התמונה של הכפתורים שקיבלתי. למי שלא ראה הנה:
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים השקעה מדהימה!תתן תוצאות של המוד הסופי, מורכב והכל.רק חבל שיש דליפות זה קצת דופק את הצבע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.