פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר להלן העיצוב הסופי של הפנל צד . החלטתי להוריד את ה כיתוב OPTIMIZED BY SNAKEBITE ובמקומו אני אחתוך את שם הפרויקט מפח רצפה (כנראה מחר) והאותיות יודבקו עם דבק דו צדדי חזק. היום קניתי גם מקלדת LOGITECH WAVE וגם פד לעכבר STEELSERIES 5L תמונות מחר בע"ה. לילה טוב עידו
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מחבר שבוע טוב, היום היתה התקדמות קטנה במוד . בכונס השחזתי טיפה את החור שממנו אמורים לצאת הכבלים. וגם התחלתי לחתוך את האותיות ללוגו שיחוברו לפנל צד כמו בתמונה למעלה. לצערי אני לא אוכל לצבוע מחר כמו שתכננתי אבל כנראה סוף שבוע בע"ה. קודם כל הנה הדברים שקניתי יום חמישי הדפסתי את האותיות על דף רגיל וחתכתי במשך דיי הרבה זמן כי לא היה לי מספריים קטנות וקשה להכנס איתם אבל הנה התוצאה והכלים שבהם השתמשתי על הפנל לאחר הגזירה מחר אני כנראה יחתוך את האתיות עד כמה שזה נראה אולי קל זה יכול לקחת לי חמש שש שעות בכיף אז תאחלו לי בהצלחה אה אני לא יודע אם אמרתי אבל האותיות יחתכו מהפח רצפה למי ששכח הכוונה ל תגובות עידו
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר השגתי אותו בת"א ברחוב נחלת בנימין אבל בד"כ הפח הזה לא נמכר בחתיכות קטנות אלא רק בלוחות של 2 מטר על מטר וזה עולה לא מעט ככה. במקרה היה להם שאריות של הפח אז קניתי מהם רצועה באורך כ מטר וחצי על 20 בערך ב 30 ש"ח. אם אתה רוצה עוד פרטים תדפדף כמה דפים אחורה ותראה את כל הפרטים. עידו עריכה: הנה מכסי שאבא שלי הכין מפח רצפה יהיו עוד שניים בגודל כזה ועוד 2 קטנים לדיסקטים ואחד ישאר ריק לצורב.
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר ועכשיו לעדכון שכולם חיכו לו ... עדכון הצבע!!! היום הלכתי עם אבא שלי לעבודה וצבענו את כל המארז בשחור והחלקים שאני אמור לצבוע בצהוב כוסו בדבק צבעים מיוחד שלא משאיר אפקט דבק אחרי שמורידים אותו. האיכות לא משהו כי זה צולם מפלאפון כשאני אקח את המארז הביתה (הוא נשאר שם לייבוש) אני אצלם תמונות איכותיות יותר כיסיתי את האמצע של הפנל כדי שלא יצבע (זה אולי נראה קל אבל זה לקח לי לא מעט זמן) שימו לב לכמות הטלאים הפיסטולט שאיתו צבענו הצביעה תוצאות הצעה לכל מי שצובע מארז שיצבע אותו על חתיכות עץ או זויות ברזל כי אם צובעים על עיתונים הם נדבקים קחו בחשבון הנה דוגמא אחרי שעל בשרי חוויתי את זה תלויים ליבוש המכסה שאבא שלי הכין ל 5.25 תגובות בבקשה עידו
פורסם 2010 בינואר 815 שנים סוף סוף עדכון מהותי בפרויקט.הצביעה שלך נראית מעולה, לא להאמין איך הצבע השחור מחייה את השילדת מארז הישנה הזו.ואני מקווה שג'ורג' קלוני למד את הלקח על כך שהגיע לצביעה עם החליפה הלבנה שלו!
פורסם 2010 בינואר 915 שנים מחבר הצבע יפה! האם נעשה שימוש בפריימר? כמה שכבות עשית? ברור, אני רואה שאתה לא עוקב ;D נראה שזה יצא 2 שכבות לכל פנל בגלל מחסור בספריים. ועכשיו לעדכון של יום שישי . ביום שישי התחלתי לחתוך את האותיות לכיתוב ESC PROJECT . עדיי לא גמור אבל יש תוצאות לא רעות. הכלים הסימון האות C שם מפריעה לי לשים את T אז מחקתי אותה עם האכוהול לאחר מכן קדחתי עם מקדח דק את החלקים באות שאי אפשר להכנס עם הג'קסו. החיתוך המשכתי לחתוך את האות S בעזרת מלחציים ומסור ברזל התוצאות ה S וזהו להערב מחר אני מביא בע"ה את כל המארזד הצבוע וכנראה גם גומר לצבוע את החלקים הצהובים. וכנראה גם מסיים את האותיות ואת המכסים ל 5.25 ו ה 3.5 ואז ההרכבה שבוע טוב עידו
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מגניב, חשבתי שהאותיות לא יצאו לך טוב כשרשמת שאתה הולך לחתוך פח.אבל בינתיים התוצאה נראית טוב, למרות שחבל שאתה משאיר אותנו במתח לראות איך זה יראה אחרי שיוף.
פורסם 2010 בינואר 1015 שנים מחבר עדכון ממה שעשיתי היום. סיימתי כמעט הבוקר לחתוך את כל האותיות ומה שלא סיימתי אני צריך לחכות עם זה עד שאני אקנה דיסק נורמלי לדרמל כי זה ממש חיתוכים מדויקים אבל אולי הערב יהיה לי זמן. ניסיתי להשרות את הפנלים במים כדי להוציא מהם את העיתונים שנדבקו אליהם אך לא ממש עזר לי אז ניסיתי להוציא כמה שאפשר ע"י שפשוף רטוב עם היד. וארי שיבשתי אותם טוב עם הקומפרסור שמתי אותם הפעם על זויות ברזל כדי שלא ידבק אליהם שום דבר והתחלתי לשפשף העיתונים שנדבקו פה היה הכי הרבה עיתונים אז שפשתי אותם בעדינות עם נייר זכוכית וצבענו אותם שוב בנתיים זה הזמן לסיים את המכסים אז חתכנו עוד כמה מכסים מספרי ברזל מכונה לכיפוף ואחרי מספר כיפופים וחיתוכים התוצאה הרצויה הגיעה כל החלקים בבית וזהו להיום אולי יהיו עוד כמה עדכונים היום אבל לא סגור על זה מה שנשאר לי זה לצבוע את החלקים שאני צריך בצהוב ולסיים את האותיות ואז ההרכבה של הכל תגובות בבקשה עידו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.