פורסם 2009 באפריל 1816 שנים הוא לא יהיה אדום יא סטלניםזה רק בישביל להמחיש את החתיכה שאמורה להתווסףועידו , כן. זה יהיה יפהאם תוכל לשלב משהו גם בפנאל יהיה ממש פצצהאולי על הכלוב של הקשיחים או משהו ...
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים מחבר שלום, אבא שלי הכין לי היום את המאריכים של הכונס אבל לא הספיק להלחים אותם ככה זה נראה על המארז פרופיל עוד זוית וכאן רואים איך זה בנוי, זה בנוי מחתיכה אחת עם "מדרגה" ומשתי משולשים כאלה שסוגרים את הצדדים תגובות!! עידו
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים הרבה יותר נחמד עם התוספת ;D יאללה טונות של בונדו ומשו שעושה הרבה נזק בשביל לשייף
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים קראתי את כל הפרוייקט שלך - יפה מאוד! עבודה ממש מושקעת! :yelclap: רק לפי דעתי הגג עמוס מידי ... הסנפיר הוא אחלה אבל לדעתי כדאי להוציא אותו ובמקומו להשים את הכונס אוויר, זה יהיה יותר יפה לדעתי...
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים מחבר קראתי את כל הפרוייקט שלך - יפה מאוד! עבודה ממש מושקעת! :yelclap: רק לפי דעתי הגג עמוס מידי ... הסנפיר הוא אחלה אבל לדעתי כדאי להוציא אותו ובמקומו להשים את הכונס אוויר, זה יהיה יותר יפה לדעתי... הכונס שם בכוונה הוא לא רק לקישוט בתוך הכונס אמור להיות בקר מאווררים בעתיד ואם הכונס יהיה מאחורה לא יהיה נוח לשלוט במאווררים
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים עבודה יפה כרגילרק הייתי ממליץ לך לסיים עם הפנל הקדמי - או שאר חלקי המארז, או שפשוט אל תשאיר אותם בחוץ, אני שמתי לב לסימני חלודהחבל שתעבוד כפול בלשייף את העסק שוב (ולצערי אני מדבר מנסיון)..
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים הכונס שם בכוונה הוא לא רק לקישוט בתוך הכונס אמור להיות בקר מאווררים בעתיד ואם הכונס יהיה מאחורה לא יהיה נוח לשלוט במאוורריםרעיון מגניב...אם תעשה את הפאנל שקוף ותכניס לשם לד זה יראה מדהים... (אולי גם כמה חורים בכונס עצמו ? שיצא האור ?)
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים רק רציתי להגיד עבודה מדהימה ומושקעת קראתי מההתחלה עד הסוף ביומיים האחרונים "keep up the good work" אתה ואבא שלך ממש צוות לעניין. מחכה לראות את המוצר המוגמר.
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר שלום, אבא שלי הכין לי את הכונס והוא יצא סוףף להלן העדכונים החמים מהשטח ... למטה אתם רואים את החורים שמחזקים אותו למארז ואת החריץ האחורי שבתוכו עוברים הכבלים אבל הייתה בעיה שאבא שלי שכח לחתוך את הדופן הפנימית כך שהכבלים לא יכולים לצאת בכל אופן אז היום כנראה הוא מסדר את זה תגובות... עידו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.