פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר נראה לי שיכולת לכווץ את ההיטשרינק גם עם אש לא ? פשוט צריך להיזהר ליד החשמלמאוד לא מומלץ , כמו שאמרת זה מסוכן לחיבורי החשמל לסליב ולהיטשרינק שינמסו.עם מלחם זה יותר טוב ויותר בטוח אבל הוא עדיין חום ישיר שבא במגע ואקדח חום זה אומנם חם אבל אין מגע ישיר בין ההיטשרינק למקור החום.עידו
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מאוד לא מומלץ , כמו שאמרת זה מסוכן לחיבורי החשמל לסליב ולהיטשרינק שינמסו.עם מלחם זה יותר טוב ויותר בטוח אבל הוא עדיין חום ישיר שבא במגע ואקדח חום זה אומנם חם אבל אין מגע ישיר בין ההיטשרינק למקור החום.עידוניסית עם פן ?
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר שלום מה נשמע? ועכשיו לעדכון שהבטחתי... אתמול כידוע עשיתי SLEEVE לספק כוח . אני מקדים ואומר שאני הולך בע"ה להכין ולהעלות לאתר מדריך מפורט שיבוסס על תמונות אלה .. בקרוב... אז ככה... פה רואים את רוב הכלים שהשתמשתי בהם לסליב שלב ראשון לפתוח את הספק אני מדגיש ואומר שמי שהולך לעשות סליב לספק שעדיין בתקופת האחריות צריך לדעת שלאחר פתיחת הספק וקריעת המדבקה , תפוג כל האחריות על הספק . ראו הוזהרתם!! סתם שמרתי את הברגים של הספק כדי שלא יאבדו (זה מגנט למי שלא הבין..) הספק פתוח שלב שני לחתוך את האזיקון שמחזיק את הכבלים מבפנים (להזהר לא לחתוך את הכבלים בטעות) זה מה שיצא מהחבילה של ה SLEEVING מדדתי גם כל כבל עובי ואורך בשביל המדריך עכשיו אני אתן פירוט ממה שמדדתי לפי הסדר: שרוול ראשון : 0.3 ס"מ קוטר ו 310 ס"מ אורך שרוול שני : 0.45 ס"מ קוטר 312.5 ס"מ אורך שרוול שלישי :0.65 ס"מ קוטר ו 160 ס"מ אורך שרוול רביעי : 1 ס"מ קוטר ו 161.5 ס"מ אורך ונעבור ל HEATSHRINK 1 ס"מ קוטר30 ס"מ אורך 2 ס"מ קוטר 30 ס"מ אורך 2.5 ס"מ קוטר ו15 ס"מ אורך וכמובן היה מצורף 10 אזיקונים (מה שממש לא מספיק דרך אגב , כלומר מספיק לספק אבל אם אתה רוצה להסליב עוד דברים זה לא מספיק) "תמונה שווה אלף מילים" ... (התמונות להמחשה בלבד ) שלב הבא לחתוך את כל האזיקונים על כל הכבלים כדי שלא יפצע את הכבלים והסליב בסוף , ציפיתי את החריץ בספק בגומי U לפני אחרי מהחזית אחרי מלמעלה וסתם שהכבלים בפנים עכשיו השלב הבא לא חובה אבל יש לפעמים כבלים שבהם אף פעם לא משתמשים וזה הזמן לחתוך אותם מהשורש... וכמובן לצפות אותם באיזולירבנד כדי שלא יעשו קצר פה אני מדגים איך להוציא את שקע ה FLOPPY (זה ממש קל) לפני (ניתן לראות ששמתי איזולרבנד על הכבל כדי שבהרכבה אני לא אתבלבל במיקומי הפינים) פשוט לוחצים עם מברג קטן בתוך החריצים ... וזה אמור לצאת בקלות מנגנון ה FLOPPY בנוי כך : יש פין קטן שעוצר את היציאה של הפינים מהסוקט, וכמו שרואים אחרי שלחצתי עם המברג הוא נכנס בחזרה פנימה ואפשר לי להוציא את הכבלים מהסוקט וכמובן בשלב ההרכבה נצתרך לדחוץ אותו החוצה כדי שיתפס בצורה הבאה : מכניסים מברג מבפנים ודוחפים אותו בחזרה כך שהפין הארוך יהיה מורם והפין הקצר יהיה מתחתיו בצורה כזאת (שימו לב ל2 הפינים) שלב המולקס 4 פינים קצת יותר קשה אבל עדיין דיי פשוט אם מבינים את העיקרון. צריך להכניס את לזהות בפינים עצמם מין חריץ ואחרי שזיהתם אותו משני צידיו יש את הפינים שמתחזיקים אותו אז מכניסים מברג בצדדים של הפין עמוק ככל האשר ודוחפים אותם פנימה ככה זה שזה בחוץ ושוב שרוצים להכניס חזרה צריך לעקם את הפינים שיתפסו אז מכניסים מברג ומעקמים ונעים ימינה ושמאלה והוא חוזר למצבו הסטטי שימו לב שלפעמים מהכנסת המברג הפין מתפסק אז לא לשכוח אחרי לסגור אותו חזרה עם פלייר אבל ממש בעדינות מצב רגיל ונעבור לשלב הסליב עצמו צריך להדביק את הצמות כך שהפינים של החיבורים צריכים להיות מודבקים עם ה"פנים" לכיוון התחלת הכבל (כלומר עם הפנים הפוך מצד הספק) וכך להדביק ולהצמיד את הכבלים והפינים כדי שיהיו שטוחים ככל האפשר וכך צריך להקפיד להדביק את הפינים כמה שיותר קרוב למיקום המקורי שלהם מתי שהם מורכבים (שיהיה קל לשלוף אותם אח"כ) רצוי מאוד להכניס משהו עבה לכבל לפני התחלה ההשחלה כמו העט הזה כדי להרחיב את השרוול שיהיה יותר קל להשחיל, אחרת אתם יכולים להאבק שעות עם הכבל והוא עלול להפרם שיטת ההשחלה תוסבר יותר במפורט בסרטון שהכנתי למדריך אבל אני אסביר בכללי , השרוול גמיש אז פשוט תופסים את שתי הקצוות מקמיטים אותם אחד כלפי השני ואז מעבירים את הכבל קדימה ותופסים עם היד השניה את היתרה ומעבירים אותה על כל הכבל אני יודע שזה נשמע סינית אבל אם תמונה שווה אלף מילים סרטון שווה מליון מילים התחלת ההשחלה סיום ההשחלה - חתיכת השרוול עכשיו שלב חשוב לפני הפירוק של החיבורים שעל הכבל הוא למדוד איפה בדיוק נמצא החיבור כי בשלב זה צריך לעשות חריצים בסליב כדי שהכבלים של החיבור יבצבצו אני מאוד מקווה שהבנתם ואם לא, עוד יותר טוב ;D סתם...חכו למדריך ותבינו יותר טוב.. ככה זה נראה ששתי הצמות היו גמורות נעבור לחלק הקשה של הסליבינג , הכבל 20 פינים ...(*חצוצרות ברקע*) כל האתרים ממליצים לפרק את הפינים אבל זה ממש לא מומלץ מכמה סיבות: א. כל המדריכים שקראתי שהסבירו איך להוציא לא עזרו לי. פשוט זה לא יוצא וישבתי על זה כמה שעות טובות. ב. אם מוציאים את הפינים צריך לתייג אותם (על כל כבל לשים מדבקה עם מספר מיקומו מ 1 עד 20) כדי שלא להתבלבל במיקומי הכבלים מכיוון שיש 20 זה דיי מסוכן. ג. אין שום סיכוי להוציא את הפינים בלי כלי יחודי וזה גם תקף על כבלי ה 8 ,6 ו 4 פינים של כרטיסי המסך וכו' ויש דרך שראיתי פה באתר, פשוט לעקם את החוטים הצידה ולהשחיל ככה . בלי לפרק בלי כאבי ראש אומנם זה גם לא קל וצריך להזהר שהפינות החדות של החיבור לא יתפסו בשרוול אבל זה לא לקח לי הרבה זמן... אחרי הרבה זיעה ..סיימתי תוצאה הכבל 4 פינים .השתמשתי בסליב יותר עבה מה 4 פינים של המולקס להשחלה (מכיוון שאני לא יכול להוריד את החיבור) תוצאה שלב הבא לקצוץ את כל השרוול שנפרם בקצוות,ולשים את הסליב אזיקון ולחזק הכי חזק אחרת הסליב יכול לברוח ולשים היטשרינק על הכבל ככה ולהרכיב את החיבורים חזרה בשלב הבא השתמשתי במלחם להמיס את ההיטשרינק (כי לא היה לי אקדח חום ) וזה דיי הרס לי בתמונה הבאה זה נראה כאילו השתמשתי בשפיץ של המלחם, אבל רוב הזמן השתמשתי בחלק העבה שמעליו וניתן לראות את סימני השחור וזה מה שהמלחם גרם אבל חפיף מי רואה את זה בכלל ומה זה משנה העיקר שזה יצא חזק יצא פשוט מדהים לדעתי מה דעתכם? עידו
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים יצא מאוד יפה, אני בגלל שלא ידעתי מאיפה משיגים את זה עשיתי את זה עם סלוטייפ שחור
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים יפה יפה, אני רק ממליץ לצבוע את הספק בשחור או צבע אחר שיתאים למארז שלך, כי האפור שמגיע בספקים הג'נריים פשוט מגעיל! ;D
פורסם 2008 בדצמבר 3116 שנים ^^ אותו אפור מודברמגיע גם בספקים שהם לא ג'נריים!עידוהייתי הולך באמת לכוון צביעת הספקאבל לא בשחוראני דוקא הייתי הולך על צהובשכן יש כמה נגיעות של צהוב בפרויקטלכן הצבע הזה הוא זה שיקשר קצת בין חוץ המארז לפנים...
פורסם 2009 בינואר 116 שנים ^^ אותו אפור מודברמגיע גם בספקים שהם לא ג'נריים!עידוהייתי הולך באמת לכוון צביעת הספקאבל לא בשחוראני דוקא הייתי הולך על צהובשכן יש כמה נגיעות של צהוב בפרויקטלכן הצבע הזה הוא זה שיקשר קצת בין חוץ המארז לפנים...מסכים לגמרי - בהחלט נראה לי שייתן קונטרה לשאר המארז...
פורסם 2009 בינואר 116 שנים מחבר נחשוב על זה... אל תחשבו שאני מתבטל חבר'ה , היום הרכבתי את הקירורים של הכרטיס מסך עדיין לא בדקתי טמפרטורה עליו אבל עכשיו הורדתי תוכנה לבדוק טמפרטורה ואת הדרייבר המעודכן.. בקרוב תמונות... עידו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.