עבור לתוכן

מודם סוללרי מה כדיי + למי שיש ניסיון אני ישמח לשמוע

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום אני מעוניין לקנות מודם סוללרי אבל אני לא יודע איזה כידי לקנות אם משהו קנה ויכול לספר חוויות + מחירים אני ישמח ...

פורסם

המודם הסלולרי של סלקום הוא מצויין...

פורסם
  • מחבר

אני אישית מקבל מחשב מהעבודה ..(וגם משכורת ) וחשבתי אולי לפנק את עצמי במודם כזה ...כדי שאני היה זמין גם מחוץ לבית ...

פורסם

כרגע רק סלקום, 129 שקל לחודש לאינטרנט 3.5/750 ללא הגבלה, בלי התחייבות להתקנה על קו מתאים קיים ובהתחייבות לשנה קו נוסף עם מודם "במתנה".

פורסם
  • מחבר

99 של אורנג ...למרות הגבלה של 5GB זה בהחלט מספיק ...לדעתי ...יש סיבה לחרוג מכמות כזו ?

פורסם

99 של אורנג ...למרות הגבלה של 5GB זה בהחלט מספיק ...לדעתי ...יש סיבה לחרוג מכמות כזו ?

יספיק לחלוטין.

אני עם אותה חבילה.

פורסם

כרגע רק סלקום' date=' 129 שקל לחודש לאינטרנט 3.5/750 ללא הגבלה, בלי התחייבות להתקנה על קו מתאים קיים ובהתחייבות לשנה קו נוסף עם מודם "במתנה".

[/quote']

130 בחודש, על חבילה של 3.5 מגה להורידה/0.750 מגה להעלאה? ועוד זה בלי הגבלה נשמע כמו דיל ממש טוב, אולי טעית במספרים?

פורסם

130 בחודש, על חבילה של 3.5 מגה להורידה/0.750 מגה להעלאה? ועוד זה בלי הגבלה נשמע כמו דיל ממש טוב, אולי טעית במספרים?

ללא הגבלה, אבל עד 10GB :kopfpatsch:

לשים לב לשורות הקטנות.

פורסם
  • מחבר

בבית אני לא חושב שאני מגיע ל 5GB ...חו.מ EMULE שהוא אולי התוכנה היחידה שיכולה להגיע להרבה מאוד ...לא נראה לי שיש צורך בכמות גדולה של DATA

פורסם

ללא הגבלה, אבל עד 10GB :kopfpatsch:

לשים לב לשורות הקטנות.

איפה קראת שזה עם הגבלה? שאלתי את הנציג בפירוש והוא אמר לי ללא הגבלה.

פורסם

איפה קראת שזה עם הגבלה? שאלתי את הנציג בפירוש והוא אמר לי ללא הגבלה.

לסלקום יש טריק נחמד.

אכן זה מה שיגידו לך,

אך בחוזה ההצטרפות לחבילה כתוב שסלקום תגביל משתמשים במקרה של שימוש "מוגזם".

הרף נקבע בתוך החברה על 10GB.

פורסם

מחזק :xyxthumbs:

אני מחובר כמעט חודש ונהנה מהגלישה הסלולרית.. כרגע אמנם מקבלים IP שלהם ותוכנות שיתוף דיי חסומות אבל אם מאד רוצים מצליחים גם להוריד קבצים. למי שמוריד המון זה לא מתאים (גם לא בסלקום עם ה "ללא הגבלה" שלהם)

פורסם
  • מחבר

^^^^

מה אתה עושה עם זה ?

אני יוצר בכיוון של לעבוד לפעמים בפארק או סתם להוציא את המחשב פה ושם ולא להיו קשור לבית ...

פורסם

^^^^

מה אתה עושה עם זה ?

אני יוצר בכיוון של לעבוד לפעמים בפארק או סתם להוציא את המחשב פה ושם ולא להיו קשור לבית ...

למי שמוכן לשלם את המחיר יש לזה הרבה שימושים...

1. גיבוי לקו בבית (ואל תגידו שאין תקלות בבזק או הוט כי יש. . ולפעמים אפילו להרבה זמן)

2. יש לי מחשב נייד והמודם הסלולרי טוב למקומות שאין WiFi נורמלי.

3. כשלא בא לי להתחלק בחיבור האינטרנט עם אישתי אני גולש עם הסלולרי ;)

פורסם

אורנג' יצאו עם חבילה חדשה של 20GB במחיר של 116 ש"ח לחודש (לא כולל המודם הסלולרי).

גילוי נאות: אני עובד באורנג' אך אינני קשור איכשהו לתחום של המודמים הסלולריים.

נ.ב. YNET יצאו עם מבחן השוואה בין המודמים הסלולריים של החברות השונות:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3584590,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים