פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים שלום אני מעוניין לקנות עכבר חברים המליצו לי על G5 או MX518 אני לא מבין כזה גדול לדברים האלה אבל אני הולך לתת שיפור רציני לאביזרי הגיימינג שלי אשמח אם תעזרו לי לבחורבתודה שי בן יהודה
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים שים תקציב בכותרת אבל לפי מה שאתה אומר שדרוג רציני לך כבר על G9 עכבר מצוין
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים דבר ראשון תקציב.דבר שני, שניהם עכברים מעולים, ה MX518 קצת יותר טוב אפילו.דבר שלישי, תשקיע קצת כסף על פאד טוב. זה לא פחות חשוב.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר כה התקציב שלי הוא בלתי מוגבל כאילו לא מחירים אסטרונומים משהו שיתאים לי על המחיר אדאג אחר כך שמעתישהאקווה שלוש זה הפד הטוב ביותר מישהו יודע איפה אמשר למצוא אותו וכמה הוא עולה בערך?
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מה שהייתי לוקח:עכבר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2085פאד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031&PHPSESSID=56c5aedb47f389ce3848f8ed48f805e2קומבו זול, ומצויין.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אני ממליץ על qck mini כשעובדים על DPI גבוה לא צריך יותר מזה...ועכבר אני ממליץ על G5
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אם לא אכפת לך מהמחיר לך על ה-DA, אבל עד כמה שאני יודע הוא כרגע לא זמין בארץ כך שאם אתה רוצה ללכת ממש רחוק ולהזמין מח"ול, לך על ה-IntelliMouse Explorer 3.0, לא קיים עכבר טוב מזה בשוק לגיימינג למרות שהוא טיפה ישן, יחזיק אצלך שנים. בארץ הכי טוב שתוכל להשיג כרגע זה IntelliMouse Optical 1.1 מ-noacomp ב-75 שקל, שזה גם עכבר מעולה ד"א...לגבי פאד אם אתה הולך על כל עכבר שהוא לא DA ואין לך הגבלת מחיר, לך על ה-Razer Mantis, פאד הבד הכי טוב שתוכל להשיג בארץ, יש לו בעיה ספציפית של lift-off עם ה-DA כך שהשילוב בין שניהם הוא קצת בעייתי אבל עם כל עכבר אחר הוא עובד מעולה.מה שלא תעשה אל תקח G5.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אם לא אכפת לך מהמחיר לך על ה-DA, אבל עד כמה שאני יודע הוא כרגע לא זמין בארץ כך שאם אתה רוצה ללכת ממש רחוק ולהזמין מח"ול, לך על ה-IntelliMouse Explorer 3.0, לא קיים עכבר טוב מזה בשוק לגיימינג למרות שהוא טיפה ישן, יחזיק אצלך שנים. בארץ הכי טוב שתוכל להשיג כרגע זה IntelliMouse Optical 1.1 מ-noacomp ב-75 שקל, שזה גם עכבר מעולה ד"א...לגבי פאד אם אתה הולך על כל עכבר שהוא לא DA ואין לך הגבלת מחיר, לך על ה-Razer Mantis, פאד הבד הכי טוב שתוכל להשיג בארץ, יש לו בעיה ספציפית של lift-off עם ה-DA כך שהשילוב בין שניהם הוא קצת בעייתי אבל עם כל עכבר אחר הוא עובד מעולה.מה שלא תעשה אל תקח G5.G5 עכבר מעולה , אם אתה רוצה להתפרע אז תקח G9 , וה QCK - MINI אחלה פאד !
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים הQCK מיני קטן מדיי והG5 לא עכבר מעולה. אני לא יודע על הG9 אבל אני מאמין שגם הוא לא מתקרב איפה שהוא לקרסוליים של הIMO1.1.
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים הQCK מיני קטן מדיי והG5 לא עכבר מעולה. אני לא יודע על הG9 אבל אני מאמין שגם הוא לא מתקרב איפה שהוא לקרסוליים של הIMO1.1.זאת הדעה האישית שלך שלא מתבססת על שום ביקורת או הוחכה מוצקת כלשהי ...
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים ה-G5 עכבר מצוייןויש כאלה שטוענים שה-MX518 יותר טוב בגלל החישןאני אישית מעדיף בהרבה את ה-G5 מומלץ!
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים החיישן של ה MX הרבה יותר טוב.אבל יש הרבה פאקטורים ב G5 שגורמים לאנשים לרצות לקחת אותו:ציפוי יותר נוח לידיים ומונע הזעה.כבל עם ציפוי בד, גמיש ולא מסתבך.המשקולות.הנורות בצד שמאל שמראות לך על כמה DPI אתה.כל הדברים האלו מאוד שימושיים, לעומת החיישן של MX- החלטה קשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.