עבור לתוכן

עזרה|רוצה לקנות עכבר ומתלבט מה לקנות

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות עכבר חברים המליצו לי על G5 או MX518 אני לא מבין כזה גדול

לדברים האלה אבל אני הולך לתת שיפור רציני לאביזרי הגיימינג שלי אשמח אם תעזרו לי לבחור

בתודה שי בן יהודה

פורסם

שים תקציב בכותרת אבל לפי מה שאתה אומר שדרוג רציני לך כבר על G9 עכבר מצוין

פורסם

דבר ראשון תקציב.

דבר שני, שניהם עכברים מעולים, ה MX518 קצת יותר טוב אפילו.

דבר שלישי, תשקיע קצת כסף על פאד טוב. זה לא פחות חשוב.

פורסם
  • מחבר

כה התקציב שלי הוא בלתי מוגבל כאילו לא מחירים אסטרונומים משהו שיתאים לי על המחיר אדאג אחר כך שמעתי

שהאקווה שלוש זה הפד הטוב ביותר מישהו יודע איפה אמשר למצוא אותו וכמה הוא עולה בערך?

פורסם

אתה יכול בשקט ללכת על QCK באיזה גודל שמתאים לך.

אחלה של פאד.

פורסם
  • מחבר

איפה איפשר לקנות אותו ובאיזה טווח מחירים

פורסם

בקשר לפאד, כמובן תבחר את הגודל שהכי מתאים לך.

פורסם

אני ממליץ על qck mini כשעובדים על DPI גבוה לא צריך יותר מזה...ועכבר אני ממליץ על G5

פורסם

אם לא אכפת לך מהמחיר לך על ה-DA, אבל עד כמה שאני יודע הוא כרגע לא זמין בארץ כך שאם אתה רוצה ללכת ממש רחוק ולהזמין מח"ול, לך על ה-IntelliMouse Explorer 3.0, לא קיים עכבר טוב מזה בשוק לגיימינג למרות שהוא טיפה ישן, יחזיק אצלך שנים. בארץ הכי טוב שתוכל להשיג כרגע זה IntelliMouse Optical 1.1 מ-noacomp ב-75 שקל, שזה גם עכבר מעולה ד"א...

לגבי פאד אם אתה הולך על כל עכבר שהוא לא DA ואין לך הגבלת מחיר, לך על ה-Razer Mantis, פאד הבד הכי טוב שתוכל להשיג בארץ, יש לו בעיה ספציפית של lift-off עם ה-DA כך שהשילוב בין שניהם הוא קצת בעייתי אבל עם כל עכבר אחר הוא עובד מעולה.

מה שלא תעשה אל תקח G5.

פורסם

אם לא אכפת לך מהמחיר לך על ה-DA, אבל עד כמה שאני יודע הוא כרגע לא זמין בארץ כך שאם אתה רוצה ללכת ממש רחוק ולהזמין מח"ול, לך על ה-IntelliMouse Explorer 3.0, לא קיים עכבר טוב מזה בשוק לגיימינג למרות שהוא טיפה ישן, יחזיק אצלך שנים. בארץ הכי טוב שתוכל להשיג כרגע זה IntelliMouse Optical 1.1 מ-noacomp ב-75 שקל, שזה גם עכבר מעולה ד"א...

לגבי פאד אם אתה הולך על כל עכבר שהוא לא DA ואין לך הגבלת מחיר, לך על ה-Razer Mantis, פאד הבד הכי טוב שתוכל להשיג בארץ, יש לו בעיה ספציפית של lift-off עם ה-DA כך שהשילוב בין שניהם הוא קצת בעייתי אבל עם כל עכבר אחר הוא עובד מעולה.

מה שלא תעשה אל תקח G5.

G5 עכבר מעולה , אם אתה רוצה להתפרע אז תקח G9 , וה QCK - MINI אחלה פאד !

פורסם

הQCK מיני קטן מדיי והG5 לא עכבר מעולה. אני לא יודע על הG9 אבל אני מאמין שגם הוא לא מתקרב איפה שהוא לקרסוליים של הIMO1.1.

פורסם

הQCK מיני קטן מדיי והG5 לא עכבר מעולה. אני לא יודע על הG9 אבל אני מאמין שגם הוא לא מתקרב איפה שהוא לקרסוליים של הIMO1.1.

זאת הדעה האישית שלך שלא מתבססת על שום ביקורת או הוחכה מוצקת כלשהי ...

פורסם

ה-G5 עכבר מצויין

ויש כאלה שטוענים שה-MX518 יותר טוב בגלל החישן

אני אישית מעדיף בהרבה את ה-G5 מומלץ!

פורסם

החיישן של ה MX הרבה יותר טוב.

אבל יש הרבה פאקטורים ב G5 שגורמים לאנשים לרצות לקחת אותו:

ציפוי יותר נוח לידיים ומונע הזעה.

כבל עם ציפוי בד, גמיש ולא מסתבך.

המשקולות.

הנורות בצד שמאל שמראות לך על כמה DPI אתה.

כל הדברים האלו מאוד שימושיים, לעומת החיישן של MX- החלטה קשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים