עבור לתוכן

המהירות המקסמלית ל UPLOAD היא 16K-18K , האם יש אפשרות להגיע למהירות גבוהה יותר?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לשמוע על כל הדרכים , וכל האפשריות , שיתנו לי להגיע ל UPLOAD , גבוה.

איך ומה אני צריך לעשות?

אני פשוט רוצה לשלוח קבצים לחבר ב ICQ , ורוצה שהם יגיעו במהירות האפשרית.

תודה

תנו פירוט מקסמילי על חבילות ואפשריות , שונות ומשונות.

תודה

פורסם

אשכול דומה פורסם בעבר

לך לפה

אתה לא יכול לעשות משהו כדי להגדיל את המהירות UPLOAD

אתה תלוי ב ISP שלך מה שהוא נותן לך זה מה שתקבל

פורסם

אשכול דומה פורסם בעבר

לך לפה

אתה לא יכול לעשות משהו כדי להגדיל את המהירות UPLOAD

אתה תלוי ב ISP שלך מה שהוא נותן לך זה מה שתקבל

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

אין אפשרות, אם היינו בארה"ב והיית מנוי כבלים היה לך UPLOAD כמו מהירות הקבלה בערך, 200 KBPS...

פורסם
  • מחבר

ניכנסתי לאשכול, ולא ממש ברור שם , מה המצב היום.

יש מי שאומר שהמקסימום זה 150 , וזה מה שאני יודע וזה נותן 18K בשנייה.

אבל יש שם מישהו שזרק גם את המיספר 384 , שזה סיפור אחר לגמרי.

האם מישהו יכול לתת תשובה עדכנית , ורצינית , עם כל הפרטים.

פורסם

אני לא יודע מה כתוב שם אבל כך את זה כתשובה סופית:

אתה לא יכול לשפר את מהירות השליחה שלך יותר מאשר מצויין בחבילה שאתה קנית מספק התשתית והאינטרנט.

פורסם

יש חיבור שנקרא FRAME RELAY הוא עולה הרבה כסף ואתה יכול להתחבר איתו ברשת דרך קוו הטלפון, החיבור נותן לך מהירות העלה שנעה בין 250 קילוביט עד 45 מגה ביט לשניה !! וכנ"ל לגבי מהירות השליחה, לאבא של חבר שלי יש עסק עם החיבור הזה אז חבר שלי שלוח לי על 200 קיי...

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אמור זה די ברור.

השאלה שלי היא : אם יש בחבילה כלשהיא , מספק כלשהוא , שנותנת יותר מ - 18 K לשנייה , ל UPLOAD.

תודה

פורסם

כן בחבילת ה2.5 מגה ביט של הכבלים אתה מקבל שליחה של 30, אבל יעלה לך משהו כמו 500 ש"ח בחודש.

ולבחור עם רעיון הFRAME-REALY, יש לך מושג כמה זה עולה? זה בסיבות ה1500 או יותר שקל בחודש.

פורסם
  • מחבר

ל War-Hammer

שאלות לגביי FRAME RELAY , מאיזה ספק אני אמור לקבל את השירות הזה?

אתה יכול לשלוח לי את הטלפון שלהם?

יש לך הערכה כמה זה עולה?

שאלתי במחלקה עסקית של בזק בינלאומי , והם הסבירו לי שגם הם מוגבלים ל 128 .

Moo^Moo , לגבי הכבלים , הם אמרו לי שבחבילת הפרימיום שלהם , (הכי גבוהה ) מהירות העלאה היא 150 , כלומר 18 K לשניה,

אז איך הגעת ל 30 K ?

פורסם

כל ספק אינטרנט שמעריך את עצמו צריך שיהיה לו FRAME RELAY ואני יודע שיש לבזק בינלאומי במחלקת עסקים חייב להיות שם!

זה יקר מאד וזה מתחיל מאיזה 1000 שקל בחודש רק בגלל שאתה יכול להתחבר עם עשרות מחשבים מכל הארץ בלי רשת לאותו חיבור, לכן זה לחברות גדולות.

פורסם

Moo-Moo אתה טועה...

בחבילה למשתמש הפרטי הכי מהירה בארץ שזה כבלים 3M אתה מקבל upload 150kb שזה מקסימום 18KB...

פורסם
  • מחבר

לגי FRAME RELAY , אני אברר את כל הפרטים מחר בבזק בינלאומי . (היום מחלקת מכירה לא עובדת)

אבל זה קצת מוזר , אין משהו באמצע?

מצד אחד יש מכסימום של 18K לשנייה , ומצד שני War-Hammer , מספר לנו על העלאה ב - 200 K , לשנייה ,

אי אפשר למצוא משהו באמצע?

פורסם

אתה צריך לשאול שם, אני חושב שיש גם 100 אבל אל תקח אותי במילה, זה או 100 או 200 בחבילה ההתחלתית של ה FRAME RELAY

פורסם
  • מחבר

תגיד לגבי FRAME RELAY , יש צורך בתשתית נוספת? או במודם מיוחד? או שטכנאי של בזק צריך להגיע אליי

לבית , ולחבר כל מיני דברים?

פורסם

אני לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל אם אני לא טועה אז יש מחשב אחד שהוא השרת (אתה עושה אותו) ואז אתה נותן למחשב אחר כתובת DNS שיגיע אל השרת וככה אתה מתחבר....

לכן אני אומר שזה לעסקים! צריך שרת אם אני לא טועה! אבל תברר אצלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים