עבור לתוכן

האם PS3 שמחובר למסך 22 אינץ' ינוצל היטב?

Featured Replies

פורסם

אני קונה בקרוב מחשב לחדר, ביחד עם מסך 22 אינץ'.

חשבתי בהמשך לקנות גם PS3 ולחבר אותו למסך הזה...

האם האיכות תהיה שווה?

יש לי בסלון מסך LCD 37 אינץ'-HD READY של טושיבה, אבל אני לא יכול לשחק שם הרבה זמן בגלל זה אני אעדיף לחבר למסך בחדר...

מסך 22 אינץ' יכול להפעיל 720P לא?

האם אני אנצל את ה-PS3 על מסך 22 אינץ'? או שכדאי כבר עכשיו להשקיע על מסך גדול יותר וטוב יותר לחדר?

תודה :)

פורסם

22 אינטש? אף אחד לא קונה אותם, עדיף לך להשקיע ב32 אינטש יש דגמים מובילים וטובים מאוד

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על טלוויזיית 22 אינץ',

אלא על מסך למחשב 22 אינץ' עם רזולוציה 1680*1050.

ויש הרבה שקונים אותם... רק שאלתי אם הם בעתיד יכולים להתאים גם ל-PS3 או לא...

פורסם

כן, זה ינוצל טוב.

זה כמו לשחק במחשב, רק עם שלט.

רק 2 הערות:

1) אתה צריך מסך שתומך בhdcp, תבדוק באתר היצרן.

2) מסכי מחשב רחבים עובדים ביחס 16:10 כך שהתמונה שהיא 16:9 תהיה קצת מתוחה לגובה, אלא אם כן אתה קונה מסך שיש לו אפשרות להציג את התמונה כמה שיותר גדולה בלי לעוות אותה.

מומלץ להתייעץ בפורום מסכים כאן לצורך בחירת מסך מתאים.

פורסם

המסך יצטרך לעשות UPSCALE לא קטן כדי להציג משחקי PS3, וזה יבוא כמובן על חשבון איכות התמונה.

פורסם

כן, זה ינוצל טוב.

זה כמו לשחק במחשב, רק עם שלט.

רק 2 הערות:

1) אתה צריך מסך שתומך בhdcp, תבדוק באתר היצרן.

2) מסכי מחשב רחבים עובדים ביחס 16:10 כך שהתמונה שהיא 16:9 תהיה קצת מתוחה לגובה, אלא אם כן אתה קונה מסך שיש לו אפשרות להציג את התמונה כמה שיותר גדולה בלי לעוות אותה.

מומלץ להתייעץ בפורום מסכים כאן לצורך בחירת מסך מתאים.

נסח את התשובה שלך מחדש...

כן - יעבוד ותוכל להנות מהמשחקים. לא, לא ינוצל טוב כמו מסך 37" לדוגמא...

פורסם

אני קניתי לא מזמן את המסך הזה:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692380

ואני מרוצה ממנו מאד, אני מחבר את המחשב ליציאה האנלוגית שלו (VGA)

ואת ה-360 ליציאה הדיגיטלית (HDMI).

פורסם

המסך יצטרך לעשות UPSCALE לא קטן כדי להציג משחקי PS3, וזה יבוא כמובן על חשבון איכות התמונה.

דווקא על טלויזיה של 1366x768, הupscale יגרום לירידה הרבה יותר חדה באיכות התמונה.

פורסם

אתה מודע לזה שהPS3 כמו ה360 מוציא את האות ברזולוציה הטבעית של המסך נכון? גם אם המשחק מרונדר ברזולוציה יותר נמוכה הקונסולה עושה upscale לא המסך.

פורסם

א. איך UPSCALE לרזולוציה של 1680X1050 יראה יותר טוב מUPSCALE לרזולוציה של 1366X768? מה ההגיון פה?

ב. זה לא משנה אם הPS3 עושה את הUPSCALE או הטלוויזיה, זאת לא היתה הנקודה. הנקודה היא שהמשחק נראה פחות טוב ככל שהUPSCALE גדול יותר.

פורסם

שמע אני בדיוק הולך לקנות מסך 22 ביום ראשון. קיבלתי היום את ה PS3 80GB שלי (הגרסה החדשה) מארה"ב (כן כן, יצא כבר!)

אני אוכל להגיד לך אם זה שווה או לא

פורסם

אם אתה רוצה להגיד לי שמשחקים של XBOX360/PS3 נראים יותר טוב על טלוויזיית 720P מאשר FHD אתה חיי בחתיכת סרט רציני...

::)

פורסם

כל משחק שמרונדר ב720P או פחות (שזה רוב המשחקים של הPS3) יראה פחות טוב ברגע שהוא יצטרך לעשות upscale לרזולציה של FHD.

אתה יכול לקחת לדוגמה סרטי DIVX. כשאני מציג סרט כזה על המסך שלי (1680X1050) אני רואה תמונה הרבה יותר מפוקסלת מאשר בטלוויזית CRT רגילה. למה? כי הסרט שמרונדר במספר מסוים של פיקסלים פתאום צריך להיות מוצג על מסך עם מספר גדול בהרבה של פיקסלים, וכתוצאה מקבלים תמונה מפוקסלת.

עם זאת, ראוי לציין שמשחקים שמרונדרים ב720P לא יראו רע על מסך 22'' ברמה שאי אפשר לשחק. התמונה תהיה טובה, אבל היא פשוט לא תהיה אופטימלית.

פורסם

להפך ככל שיש פחות פיקסלים אז הם גדולים יותר ואז המסך מוגבל בדרך שבה הוא יכול להציג את התמונה, ומזה גם נוצר פיקסול וגם התמונה תראה פחות טובה (upscale נמוך יותר).

ההשוואה שאתה עשית כרגע ממש (אבל ממש) לא טובה.

השווית בין מסך lcd לcrt שעובדים בצורה שונה לגמרי.

בcrt התמונה משודרת כחלק אחד ואז נוצר טשטוש על גבולות הפיקסלים.

פורסם

מה התנפלתם כולכם על asafgolan? כי הוא צודק בזמן שאתם מדברים שטויות?

כל הקונסולות מתוכננות לעבוד עם טלויזיות, לא מסכי מחשב. כל מסך מחשב 19" ומעלה מגיע ברזולוציה גבוהה יותר מזו של מסכי טלוויזיה (לפחות עד לטלוויזיות FULL HD, כלומר 1080P, אבל זה כבר אזור ה40" ומעלה.

ברזולוציות שאינן מוגדרות בקונסולה אן במשחק תבוצע מתיחה או עיוות קל של גובה-רוחב בדיוק כמו שנאמר.

ודובי: FHD זה עדיין טלוויזיה! הבנאדם מדבר על מסכי מחשב! מה הקשר? אם המשחק נראה יותר טוב על רזולוציה נתמכת גבוהה יותר, זה אומר משהו על רזולוציות שאינן נתמכות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים