עבור לתוכן

זה רק אני או שבDX9 משחקים נראים טוב יותר?

Featured Replies

פורסם

כמה התענוג הזה של ה-3d צפוי לעלות?

פורסם
There is no price, availability or exact launch date yet for the new glasses kit I just mentioned. Yet I expect this to be Q4 2008

פלסטיק + בטריות + מקלט אינפרא אדום... כמה כבר יכול לעלות :nixweiss:

אני זוכר פעם חבר שלי קיבל משקפיים מרובעות כאלה שמתחברות עם כבל לכרטיס מסך, עם ה-geforce 3 titanium שלו. :D

לא ידענו אפילו איך להפעיל את זה. עכשיו סוף סוף הם נזכרים להכניס את זה לאופנה ...

פורסם

הכל מסתכם בתמחור...

פורסם

לא נראה לי שאפשר להמחיש את זה ללא המשקפיים. בעקרון אתה אמור לראות את התמונה "יוצאת מהמסך" (כל מסך), בתלת מימד "אמיתי".

http://www.vimeo.com/853214 :yelclap:

פורסם

על תתנו את CRYSIS כדוגמא ל DX10. זה שה VERY HIGH שלו פעל רק על ויסטה לא אומר שהאפקטים עצמם הם ייחודיים ל DX10. והוכיחו את זה עם הפריצה של האפקטים האלו גם ל XP - המשחק נראה בדיוק אותו דבר.

ל DX10 יש דברים ייחודיים תחתיו ולפי דעתי הגדול שבהם (לפחות בתאורייה שלו) הוא יכולת להריץ את אותם האפקטים של DX9 רק הרבה יותר יעיל ומהיר..

לצערי , עדיין לא ראיתי משחק שממש מיישם את ה DX10 וכנראה ייקח לזה קצת זמן עד שנגיע לניצול טוב..

לגבי המשקפיים - נראה מגניב לאללה. הייתי מת לשחק בזה כדי להרגיש את החוויה הזו. אני עוד זוכר שפעם כשהייתי ילד הקרינו את סיוט ברחוב אלם 6 בקולנוע וחילקו משקפיים מיוחדות כאלו של תלת-מימד (משקפי קרטון עם צלופן אדום וכחול בעדשות). בכל מקרה, זה היה ממש מדהים. אחד החוויות הכי חזקות שעברתי בקולנוע עד היום.

פורסם

dx10 עוד לא מוצה עד תומו איתו אפשר להרכיב אפקטים בהרבה יותר מסובכים מאשר בDX9 פשוט לא לכל יצרניות המחשקים יש לכך עצבים וגם אין דרישה...

פורסם

ATI ממש מדברים על זה, שבקרוב ינסו גם להכניס מאוד את DX10.1

שמציע קצת שיפורים לעומת DX10

בתאכלס

גם DX11 לא עומד לעורר מהפכה

רוב הדברים שהיו צריכים להעשות נעשו בDX10, אבל פשוט שום משחק לא ממש מנצל אותו לתומו.

פורסם

גם DX11 לא עומד לעורר מהפכה

DX11 אמור לעורר מהפכה בגלל התמיכה המובנית בריבוי ליבות,

מה שישחרר את יצרניות המשחקים מהצורך בפיתוח קוד עם תמיכה בריבוי ליבות.

כל זה אמור לשפר ביצועים במשחקים באופן משמעותי ביותר...

[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:42:09

פלסטיק + בטריות + מקלט אינפרא אדום... כמה כבר יכול לעלות :nixweiss:

אני זוכר פעם חבר שלי קיבל משקפיים מרובעות כאלה שמתחברות עם כבל לכרטיס מסך, עם ה-geforce 3 titanium שלו. :D

לא ידענו אפילו איך להפעיל את זה. עכשיו סוף סוף הם נזכרים להכניס את זה לאופנה ...

יש לי משקפיים כאלו בארון, מכרטיס מסך של ASUS שקניתי בזמנו ב 1995-7 [אם אני לא טועה].

מעניין אם בקרוב אמצא לו שימוש :s05:[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:48:25

dx10 עוד לא מוצה עד תומו...

אני שומע את זה מהיום ש DX10 יצא.

מה שלא מוצה עד היום ב DX10.X גם לא ימוצה בעתיד, אולי רק ב DX11...

פורסם

מי יודע? אולי היום במחרתות של יצרניות המשחקים יושבת לה חברה ומפתחת מנוע גראפי שמוצא את כל מה שיש ב10 לאור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים