עבור לתוכן

תוכנה

Featured Replies

פורסם

הטכנאי כבלים שהתקין אצלי הכל סיפר שכמה ימים לפני זה הוא התקין לאיזה זקנה אינטרנט מהיר והיא הורידה ב900K, ולמה ואיך הוא בעצמו לא ידע :P

בעיה בהגבלה אצל הספקית!

אני יביא ביום רביעי (יום שלישי בגרות בפסקל - בעע) מאמר עדכני ומקצועי על תשתית הכבלים בארץ עם הרבה מאוד מידע שהרבה

אנשים לא יודעים, אישית נתקלתי בזה בטעות אבל למדתי משם די הרבה, אני יעלה לוואלה או משהו...

פורסם

התקין לאיזה זקנה אינטרנט מהיר והיא הורידה ב900K,

חהחהחחה צחוק הגורל

הלואי עלי

עד מתי זקנות יעלוזו?

פורסם

moo moo הידע שלך בטכנולוגיית האינטרנט בכבלים שואפת לאפס אני רואה...

אתה יודע בכלל איך זה עובד?

האינטרנט בכבלים בדבר שמגביל את המהירות הוא רק מודם כיוון שזה טכנולוגיה עתיקה...

כאשר אתה מסכרן את המודם הוא מקבל קובץ קובע את החבילה שלך כלומר העלאה והורדה...

מיד אחרי שיצאו מהניסוי היה הרבה בעיות שהיית מסכרן ומקבל בטעות חבילה אחרת... אני הייתי בניסוי כמעט מהתחלה למדתי את החרא הזה טוב...

כל מי שיש לו מודם כבלים של מוטורולה יכול לפרוץ את ההגבלה... אבל פה זה עובר כבר את החוק מי שרוצה לדעת יותר שידבר איתי בפרטי...

האינטרנט בכבלים זה דבר מאוד גמיש... ואפשר לרמות אותו מאוד בקלות... מיד אחרי שיצאנו מהניסוי הצלחתי לפרוץ את הsurfboard 3100 בקלות רבה.... יכולתי לשחק עם החבילות בלי בעיה... איך? כי במקום שמודם יקבל את החבילה מסרבר אתה מתחמן אותו ויוצר סרבר וירטואלי אצלך על המחשב והוא לוקח את החבילה שאתה מגדיר... לא ממש מסובך...

וכן! יש תוכנה שעושה את זה!

פורסם

מיד אחרי שיצאו מהניסוי היה הרבה בעיות שהיית מסכרן ומקבל בטעות חבילה אחרת... אני הייתי בניסוי כמעט מהתחלה למדתי את החרא הזה

היה לך את הניסוי!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה גר בגבעתיים?

אני גר בגבעתיים ונירשמתי לניסוי לא קיבלתי אני זוכר כמה רציתי אינטרנט מהיר ::) ::) ::) אלו הימים, אני זוכר שהלכתי לתערוכה עם חברים של תקשורת ושם בזק הציגה לראשונה את האדס"ל הורדנו שם במחשב הדמה איך התלהבנו...

עכשיוו יש לי חבילה של 1.5 באדס"ל ואני לוקח את זה כמובן מאיליו כבר לא מרגש אותי יותר...

יאיר ::) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים