עבור לתוכן

תוכנה

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע על תוכנה שקובעת את מהירות האינטרנט

מישהו יודע על תוכנה שמבטלת את ההגבלה של המהירות של האינטרנט

פורסם

בן אדם אתה מאוד קרוב לקבל באן

תתחיל לקרוא את חוקי הפורום

ולנסח כותרות נורמליות ויותר אינפורמטיביות !!

פורסם

בן אדם אתה מאוד קרוב לקבל באן

תתחיל לקרוא את חוקי הפורום

ולנסח כותרות נורמליות ויותר אינפורמטיביות !!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

LOL, אתה חי בסרט, אין תוכנה שקובעת או מבטלת את מהירות האינטרנט.

פורסם
:lol: :lol:
פורסם

זה אותו אחד ששאל איך להגדיל את הGPU :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

LOL, אתה חי בסרט,

זה אותו אחד ששאל איך להגדיל את הGPU :lol: :lol: :lol: :lol:

אני לא מבין למה אתם לא יכולים לענות כמו שצריך ואתם חייבים להתלוצץ על חשבונו.

הוא לא שאל את זה מתוך ידע בנושא ובתקווה שתצחקו עליו ואני בטוח שאתם לא הייתם מעריכים תשובות כאלו אם היו עונים לכם באותה המידה.

בהקשר לשאלתך:

אין תוכנה שמסוגלת להעלות את מהירות ההורדה אשר הוגבלה ע"י סוג החבילה עליה אתה משלם.

מאידך יש תוכנות שמסוגלות להגביל את שליחת והורדת ה Packets (תצטרך לעשות חיפוש או לשאול אנשים על התוכנות הנ"ל)

נ.ב יש תוכנות שמתיימרות להעלות את קצב ההורדה בעזרת הורדה של אותו הקובץ מספר פעמים (אתה עדיין מוגבל ע"י מהירות החבילה) - עוזר באם ההורדה מוגבלת על השרת ל Xk ואתה מוריד אותו 7 פעמים מה שנותן לך X*7

פורסם

עם כל הכבוד לכולכם, אם אתם הולכים לצחוק על מישהוא מחוסר ידע לפחות תבדקו שאתם יודעים נכון.

קיימת תוכנה או יותר נכון האק אשר מוריד את ההגבלה מהמודם של המהירות (ובעד כל מיני מקומות),

זה קשור לא רק בהאק אלא אתה תיצתרך גם לעדכן את הביוס של המודם עם תוכנה מיוחדת ועוד כל מיני דברים שאני לא יכול לפרט כי זה לא חוקי....

אבל תריץ חיפוש בגוגל או וואלה.

תיזכור שכאשר אתה עושה את זה אתה לא רק עובר על החוק אלא גם מוריד את האחריות מהמודם.

יאיר.

פורסם

עם כל הכבוד לכולכם, אם אתם הולכים לצחוק על מישהוא מחוסר ידע לפחות תבדקו שאתם יודעים נכון.

קיימת תוכנה או יותר נכון האק אשר מוריד את ההגבלה מהמודם של המהירות (ובעד כל מיני מקומות),

זה קשור לא רק בהאק אלא אתה תיצתרך גם לעדכן את הביוס של המודם עם תוכנה מיוחדת ועוד כל מיני דברים שאני לא יכול לפרט כי זה לא חוקי....

אבל תריץ חיפוש בגוגל או וואלה.

תיזכור שכאשר אתה עושה את זה אתה לא רק עובר על החוק אלא גם מוריד את האחריות מהמודם.

יאיר.

צר לי להודיע לך, אבל ההגבלה היא ממש לא במודם שלך, היא בשרת של החברה, זה אתה תחשוב לפני שאתה מדבר.

חבר שלי שמנוי כמוני לכבלים בא אלי והתחבר לחשבון שלו דרכי והוא מנוי על חבילת ה750K ואני על 1.5, אז על כמה אתה חושב

שהוא הוריד? ואז אתה בטח תגיד שהם מעדכנים את המודם במהירות וזה לא נכון, בדוק, ההגבלה נמצאת בשרתים שלהם לכל יוזר NAME.

פורסם

1.בגלל זה אמרתי שבעוד כמה מקומות.

2. זה כן אפשרי בגלל שהחסימה מתבצעת עם פרוטוקול דו כיווני זאת אומרת, שכאשר המודם שלך מסתנכרן עם המרכזיה הוא מקבל מהם את מהירות הגישה ועובד לפיה, אבל לעומת זאת אתה יכול להגיד לו שיתעלם מיזה ויוריד חופשי.

זה הכל תוכנה אין שם איזשהוא מיתוג במרכזיה....

יאיר.

פורסם

אני יודע שזאת תוכנה, אבל התוכנה נמצאת בשרתים של הספקית, בשביל לפרוץ את המגבלה אתה צריך לפרוץ לספק לא למודם. :asthanos:

פורסם

לא בהכרח, כמו שאמרתי, הספק אומר למודם מה ההגבלה (אני מדבר על בזק לא על ספק האינטרנט) התוכנה שאתה שם אומרת למודם לא לצייט ולעבוד ללא הגבלה כמובן שתצתרך לשנות את החבילה אצל הISP בשבל לפוץ את ההגבלה הזאת אתה כבר צריך סוג שונה של תוכנה...

יאיר.

פורסם

צר לי להודיע לך, אבל ההגבלה היא ממש לא במודם שלך, היא בשרת של החברה, זה אתה תחשוב לפני שאתה מדבר.

חבר שלי שמנוי כמוני לכבלים בא אלי והתחבר לחשבון שלו דרכי והוא מנוי על חבילת ה750K ואני על 1.5, אז על כמה אתה חושב

שהוא הוריד? ואז אתה בטח תגיד שהם מעדכנים את המודם במהירות וזה לא נכון, בדוק, ההגבלה נמצאת בשרתים שלהם לכל יוזר NAME.

היו מספר די גדול של מודמים בכבלים שאפשר היה להסיר בהם את ההגבלה ולגלוש בקצבים מדהימים

אני ראיתי את זה בעיניים שלי

ב-ADSL זה לא אפשרי

פורסם

היו מספר די גדול של מודמים בכבלים שאפשר היה להסיר בהם את ההגבלה ולגלוש בקצבים מדהימים

אני ראיתי את זה בעיניים שלי

ב-ADSL זה לא אפשרי

אתה מדבר על תקופת הניסוי, שחבר שלי עשה UPLOAD על 150K, אז באמת היה ניתן לעשות דברים אבל היום חיזקו את ההגבלה.

פורסם

לא אני לא

אני מדבר על לפני חצי שנה בערך

הרבה אחרי שהניסוי הסתיים

פורסם

הטכנאי כבלים שהתקין אצלי הכל סיפר שכמה ימים לפני זה הוא התקין לאיזה זקנה אינטרנט מהיר והיא הורידה ב900K, ולמה ואיך הוא בעצמו לא ידע :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים